این روزها شایعات زیادی در مورد جدایی علی كریمی از استیل آذین ونزدیکی اش به پرسپولیس شنیده می شود . تعریف هایی كه كریمی از دایی می كند شاید با این موضوع بی ارتباط نباشد. حتی شنیده می شود روابط او و هدایتی دیگر مثل سابق خوب نیست.سایت جهان ورزش مصاحبه ای از او منتشر كرده كه می توان تا حدودی این نارضایتی ها را احساس كرد.

فکر می کنید بتوانید از بحرانی که برای تیمتان به وجود آمده بیرون بیایید؟
به هر حال این مشکلاتی که برای تیم ما پیش آمده طبیعی است و بزرگترین تیم های دنیا هم به آن دچار می شوند. فقط مهم این است که من و همه بازیکن ها تمام تلاشمان را بکنیم که شرایط را تغییر دهیم. من فکر می کنم اگر تلاشمان را بکنیم می توانیم از بحران رد بشویم.

به نظر شما مشکل اساسی استیل آذین در این روزها چیست؟
به هر حال به عنوان یک بازیکن من تصور می کنم استیل آذین مشکل خاصی ندارد. البته این نظر من به عنوان بازیکن است و ممکن است با نظرات دیگران تفاوت داشته باشد ولی با احترام به نظر همه فکر می کنم که تیم در این مدت هم مشکل خاصی نداشته و فقط ما با بدشانسی رو به رو شده ایم.

اما تیم شما کم ستاره ندارد و البته حاشیه هم کم ندارد.
حواشی استیل آذین از پرسپولیس و استقلال هم بیشتر است . اینکه همیشه تیتر اول روزنامه هاست و ... اما مشکل اصلی ما به نظر من همان بدشانسی است.

با توجه به روابط خوبی که شما با سرپرست باشگاه داشتید و البته با آقای هدایتی، نظرتان در مورد حواشی به وجود آمده و اختلاف نظر این دونفر چیست ؟
به عنوان یک بازیکن من نمی توانم نظری در مورد اختلاف نظر این دونفر بدهم. این مساله را باید از خودشان سوال کنید.اما آقای مهریزی در این مدت زحمت بسیار زیادی برای استیل آذین کشیده و امیدوارم بزرگ ترها کاری کنند که این مشکل هم حل بشود.

اما به نظر می رسد با این تصمیم مشکل داشتید؟
نه اصلا این طور نیست. من با استیل آذین قرارداد دارم و به آن پایبند هستم اما اگر این روزها فکر می کنند که من مشکل استیل آذین هستم از این تیم می روم . مشکلی هم برای این کار ندارم.

دوشنبه صحبت هایی را در دفاع از علی دایی مطرح کرده بودید.
به هر حال فکر می کنم برای فوتبال ما خیلی زشت است که علی دایی ممنوع المصاحبه شود. او بزرگترین اسطوره فوتبال ماست واگر شخصی مثل او نتواند در مورد فدراسیون حرف بزند چه کسی می تواند؟

فکر می کنید چنین مشکلی هم برای شما پیش بیاید وممنوع المصاحبه شوید؟
نه من خیلی وقت است که اصلا صحبت نمی کنم و فقط مصاحبه هایم در سایتم منتشر می شود .

در دوران حضور در بایرن هیچ وقت با چنین مواردی مواجه شدید؟
نه در بایرن و نه در امارات واقعا چنین مسائلی وجود ندارد.من از مسوولان فدراسیون یک سوال دارم . حالا اگر یک روزنامه ای از قول علی دایی مصاحبه ای به دروغ منتشر کند دایی باید برود قسم آیه و قرآن بخورد که این مصاحبه را انجام نداده . واقعا اگر مسوولان فیفا بفهمند برای فوتبال ما خیلی بد می شود.