پيرواني: در آينده نزديك اتفاقاتي در استيل‌آذين خواهد افتاد

سرمربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: مطمئنا در آينده نزديک اتفاقاتي در استيل آذين خواهد افتاد.

افشين پيرواني پس از شکست 3 بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: در مجموع بازي بدي انجام نداديم. تمام بازيکنان تلاش خودشان را کردند. نيمه دوم بهتر از حريف بوديم و موقعيت‌هاي خوبي هم داشتيم اما متأسفانه دريافت گل در دقايق اوليه شيرازه تيم ما را از هم پاشيد.
وي ادامه داد: مشکلات روحي - رواني و حاشيه‌ها باعث ضعيف شدن تيم ما شده است. بهتر است مديريت باشگاه وارد شود تا اين مشکلات رفع شود.

پيرواني در پاسخ به اين سؤال که آيا دوري هدايتي از تيم را باعث عدم نتيجه‌گيري استيل آذين مي‌داند عنوان کرد: نه منظور من اين نبود. خوشبختانه وي تاکنون حمايت‌هاي خوبي از تيم و بازيکنان داشته اما شايد حضور کمرنگ او در هفته‌هاي اخير در کنار تيم باعث پايين آمدن روحيه بازيکنان و درست شدن حاشيه براي تيم شده باشد. معتقدم بهترين راه حل براي رفع مشکلات وارد شدن هدايتي و بدست گرفتن امور توسط خود اوست.
وي تصريح کرد: در هفته‌هاي اخير شايعاتي مبني بر انحلال استيل آذين مطرح شده که درست نيست. من نظرم را گفتم و معتقدم هدايتي با حضورش در کنار تيم و برگزاري جلسه با بازيکنان و کادر فني مي‌تواند به کم شدن حاشيه ها کمک کند.

سرمربي استيل آذين درباره اينکه گفته مي‌شود بازيکنان در زمين کم‌کاري مي‌کنند گفت: نه در گذشته و نه حالا هيچ بازيکني کم کاري نکرده و نمي‌کند. آنها با توان توان بازي مي‌کنند و وقتي مي‌بازيم اين حرف و حديث‌ها پيش مي‌آيد. بازيکنان بزرگ و نامي‌ داريم اما مي‌دانيد که اسم‌ها فوتبال بازي نمي‌کنند. در هر بازي متأسفانه چند بازيکن اصلي خود را به علت محدوديت و مصدوميت در اختيار نداريم مانند اين بازي که نتوانستيم از مهدوي‌کيا و زندي استفاده کنيم.
پيرواني ادامه داد: در ابتداي فصل از نظر جذب بازيکن دچار مشکل بوديم و نتوانستيم در پست‌هاي مورد نظر بخوبي يارگيري کنيم. البته شرايط در حال حاضر بهتر از گذشته شده و اگر مصدومان مان به بازي هاي آينده برسند و مقداري از نظر روحي و رواني تقويت شويم نتايج بهتري خواهيم گرفت.

وي در مورد شايعات مطرح شده درباره احتمال تغييرات در کادر فني استيل آذين اظهار داشت: متأسفانه مشکلات روحي و رواني بر تيم حاکم است. البته در اين ديدار هم تفاوت ما با راه‌آهن سه گل نبود. هر اتفاقي که بيفتد به فال نيک مي‌گيرم و مالک باشگاه هر تصميمي بگيرد تابع هستيم. مطمئنا در آينده نزديک اتفاقاتي در استيل آذين خواهد افتاد.