يك دختر خوب با يه بار كلاس رانندگي رفتن نميگه من 4 ساله گواهي نامه دارم.>>

> >

يك دختر خوب كمتر بر اين لينك ها كليك ميكند:شوهر يابي ، شوهر يابي در 5 دقيقه .>>

> >

يك دختر خوب كمتر شماره ميده وميگيره و با دوستاش عوض ميكنه و كلكسيون شماره باز نميكنه.>>

>
>

يك دختر خوب وقتي براش خواستگار مياد تندي نميره تاريخ عروسي رو تعيين كنه.)هنوز هيچي نشده(>>

> >

يك دختر خوب تو چت نميگه خونمون سعادت آباد،بابا مالك سايپاست و هر هفته ميريم خارج.>>

> >

يك دختر خوب وقتي براش خواستگار مناسب اومد قبول ميكنه و نميگه:من فعلا ميخوام درسمو ادامه بدم.>>

> >

يك دختر خوب نبايد مقدار مهريه شو تاريخ تولدش تعيين كنه اونم به سال ميلادي.>>

> >

يك دختر خوب پاي تلفن هيچوقت نميگه لطفا مزاححححححححم نشششيييييييييييد چونكه اين يعني مزاححححححححم بشششيييييييييييد.>>

> >

يك دختر خوب وقتي يه پسر بهش متلك ميندازه تندي فحش نميده و پدر و مادر پسره رو جلويه چشماش نمياره.>>

> >

يك دختر خوب بعد از كلاس درس به جاي رفتن به خونه تعداد مغازه و پاساژ لباس فروشي را شمارش نميكنه و مثل مامور تعزيرات هي قيمت ها رو سوال نميكنه.>>

> >

يك دختر خوب نبايد يه مدلي تيپ بزند كه انگار نه انگار كه لباس پوشيده نكته كنكوري)بدن نما نباشه(تا اينقدر پسرا تو خيابون تلو تلو نخورن.>>

> >

يك دختر خوب بعد از آشنا شدن با يه كيس مناسب موقع تنهايي احساسي نميشه و نميره هي درختو ستون هاي خونه شون رو بغل كنه.>>

> >

يك دختر خوب به جاي اينكه پول خود را حروم كلكسيونه لباسو كفشو لوازم آرايشي كنه جمع ميكنه واسه جهيزيه اش.>>

> >

يك دختر خوب براي بيرون رفتن از خانه 1 ساعت ، بهتره بگم بيشتر از 1 ساعت جلوي آينه صافكاري و نقاشي نميكند.>>

> >

يك دختر خوب جكهاي چيزدار رو براي دوستاش نميگه و SmS نميكنه حالا ما يه اشتباهي كرديمو 2 كلمه حرف مردونه زديم شما كه نبايد سو استفاده كنين.>>

> >

يك دختر خوب وقتي كه ازش دعوت ميشه بياد وسط برق3 هي نميگه: بلد نيستم ، پام درد ميكنه ، ديسك كمر دارم و فاميل و طايفه رو نابود نميكنه.>>

> >

گشتم نبود نگرد نيست!!!(دختر خوب رو ميگم)>>