یك متخصص تغذیه گفت: مصرف طالبی موجب طراوت و شادابی پوست بدن می‌شود.
مریم مراداف افزود: طالبی علاوه بر ویتامین‌های a و c حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین هایb6،b3،b5 وb1 است و میوه‌ای اشتها آور است.
وی گفت: طالبی سرشار از ویتامین a است كه هر 100 گرم آن 165 میكروگرم ویتامین a‌ دارد برای بالا بردن قدرت بینایی و برای سلامت سیستم ایمنی بسیار مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: طالبی دارای پتاسیم است و برای افراد فشار خونی می‌تواند مفید باشد و یكی از غنی‌ترین میوه‌های حاوی ویتامینc است.
مراداف گفت: طالبی به دلیل اینكه خاصیت هیپوگلایسمی دارد و قند خون را به سرعت بالا می‌برد برای دیابتی‌ها مضر است و در مصرف آن احتیاط باید كرد.
وی گفت: طالبی ویتامین c خوبی دارد و در كنار ویتامین a منبع خوبی از آنتی‌اكسیدان است. كسانی كه در معرض استرس و آلودگی هوا قرار دارند می‌توانند از طالبی استفاده كنند. طالبی، ادرارآور و نرم كننده (ملین) است و مصرف آن موجب طراوت و شادابی پوست بدن می‌شود.