امير قلعه نويى سرمربى سپاهان گفت: با شناختى كه از حبيب كاشانى دارم مطمئن هستم مذاكره اى با هادى عقيلى صورت نگرفته و اين صحبت ها شايعه است.
وى در خصوص وضعيت سپاهان پيش از ديدار با العين امارات در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: خوشبختانه پس از پيروزى در رقابت هاى ليگ و بازى برابر الشباب در ليگ قهرمانان آسيا روحيه بازيكنان بسيار بالا رفته و شرايط خوبى داريم.او عنوان كرد: ديدار با العين براى ما بسيار مهم است. هيچ ديدارى را دست كم نمى گيريم و براى هر ۳ امتياز به امارات سفر خواهيم كرد. بازيكنان ما دوران بسيار سختى را سپرى مى كنند و از تمام آنها كمال تشكر را دارم. همچنين از طرفداران سپاهان كه اين تيم را در تمام شرايط همراهى مى كنند سپاسگذارم.
قلعه نويى در خصوص احتمال تبانى تيم العين امارات و الشباب عربستان به علت اينكه هر ۲ كشور عرب هستند يادآور شد: ما به فكر افكار تاكتيكى خود هستيم. هر چند بايد تمام مسائل را در نظر گرفت تا بتوان در بهترين شرايط مقابل حريفان قرار گرفت.
سرمربى سپاهان در خصوص تمديد قرارداد با اين تيم خاطرنشان كرد: تاكنون صحبت رسمى نكرده ام، اما همان طور كه در گذشته نيز اعلام كردم دوست دارم يك سال ديگر در اصفهان بمانم. معتقدم نهالى كه امسال كاشته ايم سال آينده بهتر به بار مى نشيند. با ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان جلسه داشتيم و مذاكراتى را در اين خصوص انجام داده ايم.
وى درباره ديدار مقابل ابومسلم مشهد در ۱۲ ارديبهشت و احتمال پيروزى در اين ديدار و گرفتن جشن قهرمانى، عنوان كرد: ۳ فينال ديگر در پيش داريم و تمام تلاش خود را مى كنيم تا بهترين نتايج را در اين مسابقات كسب كنيم، اما دوست دارم در كنار حرم مطهر امام رضا(ع) جشن قهرمانى تيم سپاهان را برپا كنيم.قلعه نويى در مورد شايعه مذاكره پرسپوليس با هادى عقيلى به گفت: از لحاظ اخلاقى درست نيست در اين زمان مذاكرات را انجام داد. البته من نمى دانم اين خبر درست است يا خير، اما در كل مذاكرات را در اين زمان غير اخلاقى مى دانم. تيم ما شرايط حساسى دارد و در دو جام سرنوشت ساز بازى هاى حساسى را دنبال مى كند.
وى گفت: من مربى اى هستم كه اگر دل بازيكن جاى ديگر باشد هرگز اصرارى بر حضور او ندارم، همان طور كه با رفتن عقيلى در اوايل فصل به آلمان موافقت كردم. هميشه به دنبال پيشرفت بازيكنان هستم، اما در زمان تعيين شده بايد اين مسائل را مطرح كرد.
قلعه نويى يادآور شد: با شناختى كه از حبيب كاشانى دارم مطمئن هستم چنين مذاكراتى صورت نگرفته و اين صحبت ها شايعه است.قلعه نويى در پاسخ به اين سوال كه آيا ليست مازادى را در نظر گرفته است يا نه؛ خاطرنشان كرد: هنوز تكليف خودم مشخص نيست با اين وجود چگونه مى توانم ليست مازاد بازيكنان را تعيين كنم. اين صحبت ها هميشه براى سپاهان مطرح مى شود تا اين تيم را به حاشيه ببرند اما خوشحالم كه هيچ كدام از اين اظهارنظرات به نتيجه نرسيد.
سرمربى سابق تيم ملى در مورد همگروهى ايران با عراق، امارات و كره شمالى در جام ملت هاى آسيا ۲۰۱۱ قطر خاطرنشان كرد: در اين موضوع هيچ نظرى ندارم و بهتر است از كادر فنى و كارشناسان فوتبال در اين زمينه سئوال كنيد. اميدوارم مردم و رسانه ها تمام تلاش خود را انجام دهند تا تيم ملى در جام ملت ها نتيجه مطلوبى كسب كند.