-
تيم فوتبال استيل آذين در هفته سي ويکم رقابت هاي ليگ برتر در تهران مقابل ابومسلم متوقف شد. حسين کعبي هافبک راست استيل آذين در خصوص بازي با ابومسلم گفت: درديدار برابر ابومسلم بازيکنان ما ده درصد بازي واقعي خودشان را هم نشان ندادند.در واقع من فکر مي کنم بازيکنان تيم ما خسته بودند به همين دليل هم اصلا نتوانستيم در حد بازي هاي قبلي مان نظير بازي با سپاهان وذوب آهن که تحسين همه را به دنبال داشت بازي کنيم وتيم ميهمان را تحت فشار قرار دهيم.در ديدار برابر ابومسلم در واقع هيچکدام از بازيکنانمان خوب نبودند و اصلا روز ما نبود و من فکر مي کنم تمام بازيکنانمان ضعيف ودوراز انتظار ظاهر شدند.
کعبي در رابطه با تيم ابومسلم اظهار داشت:ابومسلم برابر ما خوب بازي کرد و من فکر مي کنم اگر از نيم فصل اول مقابل ساير حريفانش هم نظير بازي با ما ظاهر مي شد حالا در مکان ششم يا هفتم جدول بود و دغدغه سقوط نداشت.
کعبي در پايان در رابطه با بازي مقابل پرسپوليس خاطر نشان ساخت:بازي مقابل پرسپوليس مطمئنا ديدار آساني براي ما نخواهد بود البته اين حالت براي پرسپوليس هم وجود دارد چون خود حريف آينده ما هم مي داند کارآساني را برابر ما پيش رو ندارد. به هر حال تکليف بازي ها وکسب سهميه براي تيم هاي صدرنشين به بازي هاي آخر کشيده شد واين امر قطعا سختي کار را براي تيم هاي مدعي سهميه دو چندان سخت تر خواهد کرد.
برچسب برای این موضوع