پنگوئنهاي امپراتور بزرگترين گونه در ميان پنگوئنها هستند و در مناطق نزديك به قطب جنوب و نيز سواحل قطب زندگي ميكنند. پنگوئنهاي امپراتور در كلنيهاي بيش از 300 هزارتايي زندگي كرده و در اين محيط شلوغ و نيز تاريكي شبهاي قطب به راحتي قادرند جفت خود و جوجه خود را بيابند. اين گونه پنگوئن فقط يك تخم ميگذارد و وظيفه نگهداري تخم و درآمدن جوجه به عهده پنگوئن نر است. نگاهي كوتاه به دنياي حيرتآور پنگوئنهاي امپراتور. 24 فروردين 89 . منبع: بيبيسي. گزارش: بهرام افتخاري.منظره ديدني هزاران پنگوئن امپراتور در ساحل واقع در نزديكي قطب جنوب.
در شب قطبي در ميان صدها هزار پنگوئن، پنگوئن امپراتور قادر است لانه و جوجه خود را بيابد. اين يكي از نكات حيرتآور زندگي اين پرنده زيبا است.
جمعيت پنگوئنهاي امپراتور در كلنيهايشان به حدي زياد است كه هر جفت پنگوئن فضايي بيش از يك مترمربع را نميتواند اشغال كرده و به لانهسازي و پرورش جوجهاش اختصاص دهد.
منظره ديدني ساحلي در قطب جنوب و بازگشت پنگوئنها از دريا كه در اين هنگام و در نور كم بايد لانه و جوجه خود را بيابند.
تصوير سه پنگوئن امپراتور در شب قطب جنوب. در ابتدا مطالعات نشان داد كه پنگوئنهاي بالغ قادرند در تاريكي مطلق حتي بدون نور ماه يا ستارگان لانه خود را در ميان انبوه جمعيت كلني بيابند.
منظره ديدني صدها هزار پنگوئن امپراتور و جوجههايشان در جزيره پوسسيون در نزديكي قطب جنوب.
تصوير جوجه پنگوئنهاي ده ماهه كه هنوز قادر به شنا و يافتن غذا نبوده و در انتظار والدينشان هستند.
تصوير يك پنگوئن جوان بالغ كه پرهاي قهوهاي رنگش را از دست داده و شبيه والدينش شده است. او اكنون بايد جسارت رفتن به داخل دريا را بيابد.
يك پنگوئن امپراتور از جوجه كوچكش مراقبت ميكند. والدين جوان بايد جهتيابي در خيل انبوه كلني خود و تاريكي را فرا بگيرند.
جهتيابي پنگوئنها و شيوه آنها براي اين كار هنوز يك راز محسوب ميشود. دانشمندان عقيده دارند كه آنها از بسياري از عوامل از جمله حس بينايي، حس بويايي و صوتي براي جهتيابي و يافتن جفت و يا جوجه خود استفاده ميكند.