mamnon az salame gaarmaet manam etefaghan hamin alan ozv shodam
az ashnaei ba shoma khoshbakhtam
mamnon az salame gaarmaet manam etefaghan hamin alan ozv shodam
az ashnaei ba shoma khoshbakhtam
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
حتما به ما سر بزنيد زررنمي كنيد
تالار كامپيوتر و اينترنت و فناوري
طراحي گــــرافيك و مالتي مديا
تالار برنامه نویسی و طراحی صفحات وب
سلام
از راهنمایی تون ممنون.چند روزی کاری برام پیش اومد نتونستم بیام جواباتونو ببینم .من خودم تا زمانی که محصل بودم هیچ وقت حل المسلئل نداشتم ولی تو دانشگاه پیام نور چون امتحانای ما تستی و هماهنگه باید بیشتر تو درس خوندن دقت کنیم و ما که ساعت کلاسهامون مثل دانشگاه های دیگه زیاد نیست,استاد هامون هم در دسترس نیستن.خودمم بارها تو گوگل و هزارجای دیگه دنبال حل این جوابا گشتم ولی پیدا نکردم ,گفتم عده زیادی برو بچه های این باشگاه ماشا ا... دانشجوی مهندسن و با دقت درس میخونن شاید از جزوه یا کتابی کمک میگرفتن و با دیدن این "کمک...درخواست "ها جزوه هاشونو بتونن در اختیار ما هم بذارن.
بهر حال ممنونم![]()
سلام من این ترم امار واحتمال مهندسی دارم اخرش منبعش چیشد؟؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام میشه در مورد درس ازمایشگاه کامپیتر واسم توضیح بدید![]()
سلام
خوبی؟؟؟
کلیه درسهای پیام نور و منابع اش را می توانی در سایت اصلی پیام نور پیدا کنی .
پورتال دانشگاه پيام نور
در صفحه اصلی بخش دانشجو می روی و آنجا می توانی به خواسته ات برسی
موفق باشید
پری
![]()
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
سلام.من این ترم امار واحتمالات مهندسی دارم و تا امروز وقت نکردم بازش کنم فکر میکنید اگه الان شروع کنم میتونم پاس کنم؟؟ اصلا سخت یا اسون