-
مصرف سبزيجات از تخريب سلولهاي مغزي جلوگيري ميکند
تحقيقات نشان مي دهد؛ مصرف ميوه و سبزي به عنوان منبع غني از آنتي اکسيدان از آسيب و تخريب سلول هاي مغز جلوگيري مي کند.
دکتر محمدرضا خطيبي متخصص تغذيه در گفتوگو باایسنا با بيان اين مطلب، گفت: آنتي اکسيدانها مولکولهايي هستند که برخي مواد سمي موسوم به راديکال هاي آزاد را در بدن خنثي ميکنند و مانع تخريب سلولهاي حياتي بدن و تشکيل غدد سرطاني ميشوند.
وي افزود: اثرات مفيد ميوه و سبزيجات کاملا مستقل از ساير فاکتورهاي سن، جنس، قد، وزن، سطح چربي ها و آلبومين است، اين فاکتورها به طور عادي بر روي کيفيت آنتياکسيدانهاي موجود در ارگانيسم و توسعه مغزي اثر مي گذارند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد كه مواد غذايي کمي وجود دارد که از نظر ارزش تغذيهاي با سبزيجات برابري کنند.
دكتر خطيبي در خاتمه خاطرنشان كرد: آنتي اکسيدانها و فيتوکميکال (رنگدانه هاي گياهي) موجود در سبزيجات باعث افزايش هوش شده و توصيه ميشود روزانه به ازاي هر 25 کيلوگرم از وزن خود 5/0 کيلوگرم سبزي مصرف کنيد.
من همچنان بی امضاء
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن