بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 از مجموع 64

موضوع: قواعد حرکت دادن اجسام با نیروی چشم (تله کینزی)

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    غیر ممکن هارا ممکن کنم
    راه های ارتباطی

Warning

در واقه تمام دوستانی که نتونستن این عمل حیرت انگیز را انجام بدن 2دلیل داره .1.باور کردن 2.تمرکز خیلی از شما به آن نگاه میکنید ولی بعضی مواقع حواستون پرت میشه اگر این غیر منطقی باشه پس در 2قرن پیش اگر کسی میگفت تبلت وجود داره مسخره بود

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

مگه نمیگید دروغه پس این ویدیو که خودشونو مسخره نکردن که

اثبات علمی قدرت ذهن!

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط groupM999 نمایش پست ها
    در واقه تمام دوستانی که نتونستن این عمل حیرت انگیز را انجام بدن 2دلیل داره .1.باور کردن 2.تمرکز خیلی از شما به آن نگاه میکنید ولی بعضی مواقع حواستون پرت میشه اگر این غیر منطقی باشه پس در 2قرن پیش اگر کسی میگفت تبلت وجود داره مسخره بود
    سلام دوست من پس بهترین روشش چیه توی نت اموزش زیاده ولی خب کدوم اصلی و بهتر

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوست عزیز من نتوانستم . این کار ها رو که شما ذکر کردید را انجام دهم. نمیدونم باید چطوری به حالت مدیتاسیون بروم. لطفا راهنمایی کنید مرا

اصلا چطوری باید تمرکز کرد

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوست عزیز منم چندین بار امتحان کردم نتونستم اصلا نمیدونم چطوری باید تمرکز کرد لطفا راهنمایی کنید

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    کامپیوتر
    شغل , تخصص
    کامپیوتر
    رشته تحصیلی
    کامپیوتر
    راه های ارتباطی

Icon423 کمک

سلام
    ببخشید . من هر کاری میکنم نمیتونم این کار رو انجام بدم .
    تروخدا راهنماییم کنین .
    بخدا همه چیزایی که اون جا گفتین رو انجام میدم (((

۱-همه می توانند«هر شخص زنده ای که مغز داردمیتواند» فقط باید آن را بکار برد

حد و مرز این نیرو بی حساب است

-۳باور کردن این توانایی

-۴روزی نیم ساعت تمرین و هدف وقت و حوصله

-۵روی یک روش حداقل یک هفته تمرکز کنید

-۶بجای جدی گرفتن آن ،به آن به چشم یک بازی نگاه کنید

-۷حتی یک درصد شک و تردید در توانایی خودتان برای انجام به خودتان راه ندهید

-۸هر گونه مانع کوچک یا بزرگی را در هم بشکنید

-۹سعی نکنید این کار را موشکافی کنید فقط آن را به عنوان یک اصل بپذیرید

-۱۰منطق را رها کنید

-۱۱خلوص قلب داشته باشید

-۱۲هدف شما از حرکت دادن اجسام پست و کوچک نباشد

-۱۳مدیتیشن لازم است و ذهن را آماده می کند
    )))
    همه رو انجام میدم کمکم کنین .

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام.
    یکی از تجربیاتی که در زندگی ام در مورد قدرت ذهن داشتم برایتان تعریف می کنم.
    من 30 ساله هستم و حدود ده سال پیش از لحاظ ایمانی قوی بودم که متاسفانه الان حتی نیمی از آن ایمان را ندارم.
    مثلا وقتی زمان نماز می شد از یک طرف ترس از خدا و از طرف دیگر شوق صحبت با خدا حالت عجیبی را در من ایجاد می کرد و از نماز خواندن لذت عجیبی می بردم. یا وقتی می دیدم کسی گناه می کند(مثلا دروغ) تعجب می کردم چرا گناه می کند.
    اما در مورد قدرت ذهنی ام اینکه هر کسی با من صحبت می کرد، قبل از اینکه حرفش را بزند می فهمیدم که چه چیزی را خواهد گفت و من هم جوابش را قبلا آماده می کردم. قدرت خاصی بود که فقط چند صباحی در من پیدا شد و بعد بعلت قبولی در دانشگاه و غرور و ... همه چیز را از دست دادم.
    شنیده ام که امامان معصوم هم چنین قدرتها و تواناییهایی داشتند. مثلا به محضر امام صادق(ع) هرکس که می رفت، ایشان می دانستند که آن فرد به چه منظوری آمده اند.
    موفق باشید.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

با سلام، تله کینزی رو تقریبا" همه میتونن انجام بدن ولی چون زمان رسیدن به نتیجه خیلی طولانیه و تمرکز بالایی میخواد که اکثرا" همه تمرینارو نصفه کاره ول میکنن، یکی از ویژگی ماآدما اینه که اکثرا" انتظار داریم زود به نتیجه برسیم . بحث تله کینزی هم همینطوره .
    کسی که به اینجور مسائل اعتقادی نداره و اونو تخیلات یه ذهن خلاق میدونه تفاوتی با کسی که میگفت انسان ها هیچوقت نمیتونن پرواز کنن نداره، با نهایت احترام به عقائد بقیه دوستان باید بگم که بعضی ها نمیدونن چاکرا چیه و یا اطلاعات کمی دارن که اگی یکم در موردش تحقیق کنن میفهمن ، در بدن انسان هفت چاکرا وجود داره که سرشناس ترینشون چاکرای چشم سوم یا آجنا هست که با چشم برزخی که عده ی کمی دارنش فرق داره چاکرای آجنا با مدیتیشن فعال میشه ولی چشم برزخی با اراده خدا کسایی که میگن بعد فعال شدن چاکرای ششم جن میبینن واقعا" معلوم نیست چون من که چاکرام فعاله چیزی نمیبینم از اون گذشته برای تله کینزی باید همه ی هفت چاکرا فعال باشه که با تمرین میشه به نتیجه رسید . من برای تله کینزی کامل به نتیجه نرسیدم یعنی به صورت ارادی نمیتونم انجام بدم ولی چند باری شده که بصورت غیر ارادی و ناآگاهانه انجام شده بود.

• 2
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستان نمیدونم چجوری شروع کنم من حدودا شیش سال توهم داشتم توهمام اولش بار شنیدن چندتا کلمه که تن صدای همسرم بود شرووع شد واین اخریا با چهار نفر گفتگو میکردم کم کم متوجه شدم یه سیستمی هست که باهاش صدا پخش میکنن سیستمی که به.صوت حساسه یعنی وقتی داخل اطاق بودم هر صدای کنارم بودااین سیستم خودشو با اون صدا وفق میداد وصداییکه میشنیدم با ریتم صدای اطرف پخش میشد مثل چک چک اب تیک تاک ساعت زیاد وارد جزعیات نمیشم فقط بااین سیستم خیلی راحت میتونن ذهن منو بخونن مهمتراز همه حواس پنجگانمو کنترول کن بارها تست.کردم احساس چند نفرو بهم منتقل کردن قرض از گفتن این مطالب میخواستم بگم انسان میتونه با ذهنش اجسامو حرکت بده اما باید محیط محیا باشه ذهن انسان به تنهای نمیتونه باید تومحیطی باشه که انرژهای رها شد وجود داشتهبابا شه من چون سیستمی که میگم باهامه.
    میتونم ازراه دور بشنوم ببینم واجسامو حرکت بدم اما وقتی خودم میتونم امواجی رو به بدنم تابودن میتونم اینکارو بگنم خواهشن زیاد دنبال
    اینکه این سیستم چی هست نرید تا۱۰سال اینده فاش میشه دوستمون درست میگه روح وجود نداره البته منظورم اینکه روح اونجوریکه ما فکرم میکنیم نیست روح انسان مثل فیلمی که ظبط شده هستش یعنی میشه باهاش ارتباط داشت اما فقط از تارخ مردن به قبلو اگه سوال کنید جواب میگیرید نمی دونم تونستم مطلبو برسونم دراخر انسان انرژی میگیرن یکی از شاخهای فیزک هسته ای وانرژی اتمی همینه که سرش جنگه دوستان زیاد ذهنتون درگیر نکنید فقط تامیتونید رو کنترل احساساتتون کار کنید اینده بدردتون میخوره جنگ سایبری یعنی مبارزه با این سیستمی که با منه جنگ امواج اگه خواستید خود کسایکه دارن با این سیستم کار میکنن یه توضیحاتی برام دادن اگه بزارن منم برای شما میگم

• 2
    کاربر باشگاه

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام دوستان منتظر شدم کسی نظری درمورد مطالبی که گفتم نداد دوستان من با توجه به توهوماتیکه داشتم به رفتار انسانها حیوانات اطرافم حساس بودم چون مطمعن شدم سیستمی هست که باهاش ازراه دور.رفتار انسان یا حیونو خودشون انجام میدن بدون اینکه طرف متوجه بشه باورش خیلی سخته ولی هست من یه تستی کردم که براتون توضیح میدم یکی از دوستام که تنها زندگی میکنه چند تاگربه نگهداری میکنه من با توجه به حساسیتی که داشتم رفتارهای گربهارو زیر نظر داشتم یه بچه گربه داشت که من متوجه شدم دارن روش یه کارهای میکنن حیف که بلد نیستم عکساشو بزارم من یه روز متوجه شدم دور بینی گربه سیاهه همون موقع حدس زدم دارن سیگار وموادی که مصرف میشه رو به خورد بچه گربه میدن دور بینیشو تمیز کردم چند روز بعد دیدم دوبار ه همون جوری شده دوباره بینبشو تمیز کردم اندفعه هروز خودم میرفتم خونه دوستم تا ببینم چجوری دود داخل بینی گربه میره گربه موقعه مصرف مواد میومد داخل اطاق میخوابید وقتی دقت کردم دیدم هرچی دود سیگارو مواده میر طرفه گربه دقیقا مشخص بود یه مسیری توسط امواج درست شده.تا دود بره سمت گربه فرداش گربه رو بردم یه مکانی که مصرف موادبیشتر بود چند روز بردمش اما دور بینیش سیاه نشد و اصلا دود سمتش نمیرفت دوباره اوردمش خونه دوستم دقت کردم دیدم دودا میره سمتش وبعد چندروز دور بینیش سیاه شد خیلی دقیق شدم رواین مسعله متوجه شدم گربه تا چشماشو میبنده دود میره سمتش یعنی موقع خواب نتیجه میگیریم اونایکه با این سیستم کار میکنن اول موقعیکه گربه خواب بوده دودو فرستادن طرفش وچون بچه گربه موقعه روشتش هم بوده اون امواجیکه باهاش اینکارو کردن بارشتش ثابت مونده توبدنش حالا بدون اینکه نیازبه کسی باشه سیستم اوتومات خودش دودو میفرسته طرفش دوستان مثالیکه میخوام بزنم حمل بر توهین به ایت اله بهجت نشه میگن ایشون وقتی میخواسته بره بیرون کفشاش جفت میشده بنظر من مثل سیستمی که توضیح دادم بوده کفشاش فقط تومنزل خودش یا مسجد جفت میشده مطمعنن اگه جنس کفشش عوض میشده دیگه جفت نمیشده این مثال ثابت میکنه تو یه محیطهای خواست میشه با ذهن اجسامو

صفحه 6 از 7 اولیناولین ... 4567 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع