به گزارش خبرنگار مهر، علی فیاض عصر دوشنبه در جمع مسئولان و بانیان همایش ملی برق در استان تصریح کرد: بازرسی برق ساختمان ها بدین معنا که از این پس قبل از نصب هرگونه کنتور برق در ساختمان‌ها، ابتدا باید تاسیسات برقی داخل ساختمان مورد تایید مهندسان برق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قرار گیرد.
فیاض، خاطرنشان کرد: با اجرای بازرسی برق توسط مهندسان برق سازمان نظام مهندسی ساختمان، تاسیسات برقی ساختمان‌ها از وضعیت بهتری برخوردار شده و در نتیجه موجب ارتقای برقراری سیستم برق در جامعه می‌شود.
وی اظهار داشت: این کنفرانس دو روزه با در نظر گرفتن ۱۲ محور پیرامون مدیریت مصرف انرژی در ساختمان و جلوگیری از هدر رفت انرژی‌های محدود برگزار شد و تولید پراکنده، مدیریت انرژی، ارتقای ایمنی و طراحی تجهیزات مختلف مربوط به سیستم‌های برق ساختمان از جمله محورهای اصلی برگزاری این کنفرانس بوده است.
رئیس گروه تخصصی برق سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با بیان اینکه امروزه صنعت برق به عنوان یکی از صنعت‌های پیشرو در حوزه علم و تکنولوژی جهان به شمار می آید، گفت: به روز رسانی و همگام بودن مهندسان برق کشور با علم و تکنولوژی‌های نوین صنعت برق از دیگر محورهای برگزاری این کنفرانس بوده است.
وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از افزایش مصرف برق در مازندران و ارائه راهکارهای مناسب برای مدیریت مصرف بهینه، گفت: بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان یکی از محورهای اصلی این کنفرانس بوده که بیشترین مقاله ارائه شده از سوی مهندسان برق کشور نیز در این زمینه بوده است.
رئیس گروه تخصصی برق سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران، با اشاره به اینکه تاکنون روش‌های بسیاری برای بهینه‌سازی مصرف برق پیشنهاد شده است، گفت: هوشمندسازی مصرف برق ساختمان یکی از جدیدترین روش‌های ارائه شده برای بهینه‌سازی مصرف برق بوده که با استفاده از این روش، تجهیزات برقی ساختمان در هنگام نیاز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
فیاض با بیان اینکه با هوشمندسازی مصرف برق ساختمان، از اتلاف و هدر رفت انرژی جلوگیری می‌شود، تاکید کرد: باید با بهره‌گیری از راهکارهایی که از سوی اساتید، مهندسان و صاحب‌نظران در این کنفرانس‌ها مطرح می‌شود، تلاش کنیم تا مصرف انرژی در جامعه به سمت بهینه شدن هدایت شود.