نوشته اصلی توسط alamatesoall بیام اینجا کی به درسام برسم اون وخ شهریور برمیگردم اونم واسه دادن شیرینی قبولی بعدش دوباره میرم میرم میرم میرم برمیگردم واسه شیرینی فارغ التحصیلی دوباره میرم میرم میرم برمیگردم واسه شیرینی دکترا دوباره میرم میرم میرم میرم برمیگردم واسه شیرینی فارغ التحصیلی دوباره میرم میرم میرم برمیگردم... نه دیگه این دفه من نمیام نوه م میاد حلوا خیرات میکنه پس کلا کندی از باشگاه آره ؟؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan پس کلا کندی از باشگاه آره ؟؟؟ فعلا که کلا تارک دنیا شدیم چسبیدیم به اهداف بلند و بالا
http://up.pnu-club.com/images/jr1pgc64ebezexynvcm.jpg
نوشته اصلی توسط alamatesoall فعلا که کلا تارک دنیا شدیم چسبیدیم به اهداف بلند و بالا تو اهداف بلندت شوهر کردن نداری؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan تو اهداف بلندت شوهر کردن نداری؟؟ این فضولیا به شما نیومده
نوشته اصلی توسط alamatesoall این فضولیا به شما نیومده این زبونتو باید ببری بندازی بیرون جاش یه زبون مهربونتر بزاری
نوشته اصلی توسط javad jan این زبونتو باید ببری بندازی بیرون جاش یه زبون مهربونتر بزاری مراقب باش هر فکری رو نباید با صدای بلند گفت واست درد سر میشه
نوشته اصلی توسط alamatesoall مراقب باش هر فکری رو نباید با صدای بلند گفت واست درد سر میشه اتفاقا باید بلند بگی تا همه بفهمن
نوشته اصلی توسط javad jan اتفاقا باید بلند بگی تا همه بفهمن من برم به مافوقت بگم نیم ساعت دوباره منو ناظر کنه فقط واسه اینکه حالتو بگیرم دلم خنک شه
نوشته اصلی توسط alamatesoall من برم به مافوقت بگم نیم ساعت دوباره منو ناظر کنه فقط واسه اینکه حالتو بگیرم دلم خنک شه کنترل کنه نه ناظر اولا دوما من گردنم از مو باریک تره بی معرفت زور گو
نوشته اصلی توسط javad jan کنترل کنه نه ناظر اولا دوما من گردنم از مو باریک تره بی معرفت زور گو فعلا که غیر تو کسی نیس بهش گیر بدم
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن