نوشته اصلی توسط baran bala آره من عاشق خانوادمم نهارچی دارین؟؟؟؟؟؟؟ ماهی خودت ناهار چی دارین؟؟
من که سرکارم عصر میرم خونه غذاهای مونده از ظهر هرچی باشه میخورم شوخی کردم برام ناهارنگه میدارن آیا شاغل هم هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط baran bala من که سرکارم عصر میرم خونه غذاهای مونده از ظهر هرچی باشه میخورم شوخی کردم برام ناهارنگه میدارن آیا شاغل هم هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخییییی نه بابا من بدبخت شغلم کجا بود پارتی ندارم هیچ جا کارم نمیدن اگه قرار بود یه روزی از ایران مهاجرت کنی به کدوم کشور میری؟؟
من؟؟؟؟/استرالیا ویژگی بدمن از بدو ورودم چیه؟؟؟؟؟؟؟/
نوشته اصلی توسط baran bala من؟؟؟؟/استرالیا ویژگی بدمن از بدو ورودم چیه؟؟؟؟؟؟؟/ والله من ویژیگی بدی ازت ندیدم که بگم تو چرا الان چراغت خاموشه ولی داری حرف میزنی ؟؟
یعنی چی چراغم خاموشه؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط baran bala یعنی چی چراغم خاموشه؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه الان آفلاینی انلاین نیستی چرا؟؟؟ چراغت الان خاموشه سبز نیست
من به چه سوالی جواب بدم
نوشته اصلی توسط دانشجو خوب من به چه سوالی جواب بدم این دختر من عادتشه یادش میره سوال بذاره شما خوبی؟
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a این دختر من عادتشه یادش میره سوال بذاره شما خوبی؟ ] چه عججججججب شما یادت اومد دختری هم داری خوب خوش میگذرونی تنهایی؟؟ من دلم گرفته عایا امروز روز خوبی بود؟؟
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن