شبيه قطرهي باران كه آهن را نميفهمد
/
دلم فرق رفيق و فرق دشمن را نميفهمد
شبيه قطرهي باران كه آهن را نميفهمد
/
دلم فرق رفيق و فرق دشمن را نميفهمد
آیا می دانید تاثیر جمله
«این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد»به مراتب بیشتر ازجمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد !
دلیل خنده های همیشگیم اینه که
واقعا دیگه نمیدونم باید وا سه چی گریه کنم یا واسه کدوم مشکل
فقط میتونم بگم شکر
هیچکس همراه
نیست
تنهای اول!!!
کشور ما !!!
جایی است که
مردانش نسبت به خواهر و مادر خود غیرتی هستند
و نسبت به خواهر و مادر دیگران
روشنفکر !
تو در پی او، من در پی تو،هریک در پی ساختمان زندگی،آنسو کارگر تا گردن زیر پی خانهٔ آن پیمانکار،
آنسو خرم آدمی در پی لقمه نانی که عرضه میشده گویا در بازار سهامی،جوی در پی رود، کوه در پی نور،و من باز در پی تو، هرکه در پی آرمان خویش،من در پی آرمانی در رویای خویش،داشت چهره ای تو خالی، گویی بود کلا جایش خالی،سر بازار طفل گریه کنان، دست به چادر مادر به دنبال دو کیلو پیاز ناهار،خوش دارم آن طفل بیچاره را، گریه میکند از برای یک فرفره ی پشت سر،ولی باز میرود همپای مادر، دل بسته به پشت خویش،سوی کرده بود به روی خویش،هرکه در پی ساختمان زندگی، من هنوز در پی دیروز خویش،امروز گذشت و به فردا رسید من هنوز در پی دیروز خویش،تو در پی او همچون منی، میرویم به سوی فردا ولی هردو یک روز را عقبیم،کرم در پی پیلهِ ، پروانه در پی زنبقی،هرکه در پی ساختمان زندگی، گویی همه کارگر بی مزد این زندگی...
ﻧــــﺎﻡ = ادمـیــــــن
ﻣــــــﺦ = ﺗﻌــﻄﯿﻞﺟــــــﯿﺐ = ﮔﯿﺮﯾﻢ ﭘﺮ اﺯ ﭘﻮﻝﺍﻋﺼـــﺎﺏ = ﺧـــﺮﺍﺏﺍﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ = ﺟﺎﻧﻢ ؟ﺩﻝ = ﺗﻨـــﮓﻏﻢ = ﺯﯾﺎﺩﺷﺎﺩﯼ = ﮐﻢ
ﻣﺤﺒﺖ = ﺭﻓــﺖﻋﺸﻖ = ﻣُـــﺮﺩﻋﺎﺷﻖ = ﻫﺴﺖﺭﻓﯿﻖ = ﮐﺠــﺎﺳﺖﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ = ﺗﻤـــﺎﻡ ﺷﺪ
ﺭﻓﺎﻗﺖ = ﯾــــﺦ
ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ = ﺗﺎ ﺩﻟــــﺖ ﺑﺨﻮﺍﺩ
قلب عزیز لطفن بی جهت خودت را درگیر هر چیزی نکن ، کار تو فقط خون رساندن است فقط همین ...
او دروغ گفت
او باور کرد ...
ما را چه می شود؟
یک مرگ و میلیونها فریاد،
میلونها مرگ، بدون حتی یک فریاد ...