نمونه سوالهای من روبفرستیییییییییییییییییی یییییییییییید به خدا خسته شدم از بس مراجعه کردم![]()
نمونه سوالهای من روبفرستیییییییییییییییییی یییییییییییید به خدا خسته شدم از بس مراجعه کردم![]()
لطفا سوالات نثر فارسی2 تاریخ جهانگشا ومرزبان نامه ونظم فارسی2 ناصر خسرو وسنایی نیاز دارم
با سلام
همانطور گفته شده نمونه سوالات مقطع ارشد بسیار نایاب بوده و ما در حال فراهم سازی و اماده سازی می باشیم و
قطعا در زمان مناسب خودش در باشگاه و بخش مربوطه اش درج و اطلاع رسانی می شود و از شما دوستان هم توقع صبر و بردباری داریم
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
نمونه سوالات نثر فارسی 4(کشف المحجوب و رساله قشیریه)
لطفا سوالات ترم قبل نیمسال اول91-92 عربی2 - تحقیق در معانی وبیان فنون ادب فارسی را می خواستم
salam.nemoone soalate doroose tahghigh dar dastoor zabane farsi kashfolmahjoob arabi 3 naserkhosro nezami o khaghani makhsoose arshade adabiyate payame noor ro mikhastam.mamnoon
نمونه سوال جهانگشاه ومصباح الهدايه رونيازدارم
با سلام سئوالات ادبیات داستانی را نیاز دارم - ممنون
باسلام وعرض ادب؛ میخواستم از زحمات شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاری کنم،![]()
ضمنا نمونه سئوالات دروس:عربی 2-کشف المحجوب ورساله قشیریه-خاقانی ونظامی-ناصرخسرو وسنایی-تحقیق دردستورزبان فارسی را میخواستم،بازهم سپاسگزارم