بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: عکس های دختری که خود را به عروسک تبدیل کرد!!

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

Icon19 عکس های دختری که خود را به عروسک تبدیل کرد!!

این یک عروسک زنده دیگر است که با عمل هایی متعدد جراحی خود را اینگونه کرده است. این دختر خانم 21 ساله روسی با استفاده از اعمال جراحی مختلف خود را به یک عروسک تبدیل کرده است. به گزارش ایران ناز والریا لوکیانوا حالا طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیای مجازی دارد و علاوه بر شباهت صورتش اندامش را هم به عروسکها تبدیل کرده است.

او حتی از طریق عمل جراحی کمرش را بیش از حد باریک و سینه هایش را بزرگ کرده است درست مثل عروسک هایی که پشت ویترین مغازه ها می بینیم. مو های بلند ، کمر باریک ، سینه های بزرگ مهمترین خصیصه شبیه سازی او به عروسک ها است. او در صفحه فیس بوک خود چندین عکس بدون آرایش هم گذاشته است . او به قدری به عروسک ها شبیه است که واقعا در بعضی تصاویر مشخص نیست او یک انسان است.

بارون بهاری آواتار ها
    • 416

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

به نظر من ،زیبای خوبه ولی نه به هر قیمتی ،و نه این که هر کاری کنیم تا زیباتر بشیم.زندگی که فقط این جور چیزها نیست .تازه به نظر من هر کسی یه جور قشنگه و دلنشین هست .و ما نباید خودمون رو شبیه هم کنیم.چون مثل گلها: با وجود اینکه مثلا اکثرا گل رز رو دوست دارن بقیه گلها نبایدخودشون رو شبیه اون بکنند،چون همیشه آدم ها میرن سراغ بهترین گل رز، ولی تعداد کمی هم هستند که گل بنفشه رو دوست دارن وفقط و فقط عاشقانه به بنفشه عشق می ورزند

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

ولی خداییش خیلی خوشگل شده هاااا مخصوصا اون عکس اخرش

بارون بهاری آواتار ها
    • 416

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ولی من زیبایی طبیعی رو بیشتر می پسندم،حتی اگر خیلی هم خوشگل نباشه،
    تازه من آدمهایی رو میشناسم که خیلی هم خوشگل نیستند ولی بااخلاق و رفتار خوبشون تو دل همه جاپیدا کردن و به نظر بقیه اونها بهترین آدمها هستن، البته اگه اغراق نباشه

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط مه دوست نمایش پست ها
    تازه من آدمهایی رو میشناسم که خیلی هم خوشگل نیستند ولی بااخلاق و رفتار خوبشون تو دل همه جاپیدا کردن و به نظر بقیه اونها بهترین آدمها هستن، البته اگه اغراق نباشه

یکی مثل خودت
    • n/a

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

بر منکرش لعنت

بارون بهاری آواتار ها
    • 416

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

خیلی ممنون از تاییدتون
    پس به نظر شما چرا اینقدر عملهای زیبایی زیاد شده، و همه میخوان زیباتر از اونچه که هستن به نظر بیان؟

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

خیلی ممنون از تاییدتون
    پس به نظر شما چرا اینقدر عملهای زیبایی زیاد شده، و همه میخوان زیباتر از اونچه که هستن به نظر بیان؟
    گرایش به زیبایی یه چیز ذاتی هستش و در وجودمون نهادینه شده حالا هر کسی زیبایی رو از یه شکل و منظر نگاه میکنه یکی اون رو در اخلاق خوب یکی اون رو در پاکیزگی و یکی هم در زیبایی چهره میبینه و تقریبا میشه گفت کسانی که سعی میکنن چهره ی خودشون رو خیلی زیباتر از اونچه که هست نشون بدن در واقع کسانی هستن که از درون احساس کمبود میکنن و این خلاء رو یه جوری میخوان در ظاهر خودشون جبران کنن

شما کدوم فرد تحصیل کرده ی سرشناسی رو میشناسی که جراحی زیبایی کرده باشه این چیزا اکثرا بین جوونای علاف و بیکار باب هستش تا از این طریق یه جورایی خودشون رو بین جمع مطرح کنن

بارون بهاری آواتار ها
    • 416

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

بله با شما موافقم
    به نظر من ،به خاطر دیدنه ،یعنی دیدن آدم های زیبا که الان به راحتی هر جا میشه دیدشون،مثل تلوزیون ،اینترنت یا رو جلد یه چیز خیلی معمولی،و ما آدمها هم تا یه چیزی قشنگی رو میبینیم نا خودآگاه و بدون اینکه توجه کنیم شاید حرف ما رو ی کسی تاثیر بدی بگذاره از اون آدم خوشگل تعریف می کنیم،و اینجوری میشه که همه برای اینکه دیگرون ازش تعریف کنن یا اینکه از دیگرون کم نیارن دست به هر کاری می زنن، و اینجوری شده که همه با عمل های زیبایی دارن خودشون رو شبیه به هم می کنن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع