بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: غیبت و حذف

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

پیش فرض غیبت و حذف

سلام

من این ترم 12 واحد برداشتم ولی یه درس 3 واحدی رو نتونستم جمع کنم امتحان بدم پاس نمی کنم میخوام بدونم اگه سر جلسه نرم چطور میشه خودکار حذف میشه و صفر نمیشه؟بعد من پایان خدمت ندارم و معافیت تحصیلی استفاده می کنم واحدهای اخذ شدم 12 هست ولی پاس شده هاش میشه 9 با این وضع مشکلی پیش نمیاد !؟!تو رو خدا زود جواب بدین که مردم از استرس

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط eti.deadman نمایش پست ها
    سلام

من این ترم 12 واحد برداشتم ولی یه درس 3 واحدی رو نتونستم جمع کنم امتحان بدم پاس نمی کنم میخوام بدونم اگه سر جلسه نرم چطور میشه خودکار حذف میشه و صفر نمیشه؟بعد من پایان خدمت ندارم و معافیت تحصیلی استفاده می کنم واحدهای اخذ شدم 12 هست ولی پاس شده هاش میشه 9 با این وضع مشکلی پیش نمیاد !؟!تو رو خدا زود جواب بدین که مردم از استرس
    نگران نباشید اگر سر جلسه نرین سیستم اتوماتیک این درس رو حذف میکنه و صفر نمیدن!! انگار در حذف اضظراری حذف کرده باشین!! ولی هزینه ای که برای این ترم این درس دادین بهتون داده نمیشه!!! عین قانون حذف اضطراری با شما رفتار میشه!!

موفق باشید

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنون پس اینکه میگن از 12 واحد نباید کمتر بشه چی الان من حذف اضطراری نمی کنم ولی سر جلسه نمیرم پاس شده هام میشه 9 تا مشکلی پیش نمیاد؟ بازم مرسی

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط eti.deadman نمایش پست ها
    ممنون پس اینکه میگن از 12 واحد نباید کمتر بشه چی الان من حذف اضطراری نمی کنم ولی سر جلسه نمیرم پاس شده هام میشه 9 تا مشکلی پیش نمیاد؟ بازم مرسی
    اگه از معافیت تحصیلی استفاده میکنین نمیتونین در هر ترم کمتر از 12 واحد داشته باشین,پس سر جلسه برین,ممکنه موقع فارغ التحصیلی انگشت بزارن روی این موضوع!
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

من 12 واحدو اخذ کردم هیچی هم تو گلستان حذف نکردم خب اگه برم سر جلسه که دیگه حذف نمیشه نمرم خیلی کم میشه و معدلم خراب ترم بعدم واحد بیشتر نمی تونم بردارم و ...

الان من اینجاها رو هم نگاه کردم خودتون گفتید که اینطوری مشکلی نداره : اگه حذف اضطراری از گلستان آدم بخواد بکنه نباید کمتر از 12 واحد بشه برای معافیت تحصیلیها ولی اگه سر جلسه نری فرق می کنه و اون 9 واحد و ترم بی مشکل منظور میشه؟!

http://pnu-club.com/pnu.thread58346.html

http://pnu-club.com/pnu.thread54167.html

ب
    ازم ممنون

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    بوشهر
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    معماری
    راه های ارتباطی

سلام سر امتحان طرح1 نرفتم این درس رو برام حذف کردن این درس4واحد عملی و 1واحد تئوریو بدون منبع داره (این ترم واحد تئوری براش گذتشتن استاد برحسب پروژه عملی واحد تئوری رو نمره میده وما فقط باید صورتجلسه رو امضا میکردیم که نتونستم شرکت کنم )حالا راهی برای عدم حذف این درس یا حداقل هم نیاز کردن ان با بقیه درس ها داخل پیام نور نیست هیچ قانون یا ضابطه ای نیست که من بتونم ازش استفاده کنم؟1ترم یا 2ترم عقب میفتم درس ها رو تا سال دیگه ارائه نمیدن.خواهش میکنم راهنمایی ام کنید با ید سریع تر انتخاب واحد کنم

• 2

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    بوشهر
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    معماری
    راه های ارتباطی

ببخشید اساسا کسی میدونه کجا میشه از ضابطه ها و مقررات اموزشی دانشگاه پیام نور خبر دار شدکه معتبر باشه البته غیر از مطالب کلی داخل خود سایت دانشگاه

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط si12 نمایش پست ها
    سلام سر امتحان طرح1 نرفتم این درس رو برام حذف کردن این درس4واحد عملی و 1واحد تئوریو بدون منبع داره (این ترم واحد تئوری براش گذتشتن استاد برحسب پروژه عملی واحد تئوری رو نمره میده وما فقط باید صورتجلسه رو امضا میکردیم که نتونستم شرکت کنم )حالا راهی برای عدم حذف این درس یا حداقل هم نیاز کردن ان با بقیه درس ها داخل پیام نور نیست هیچ قانون یا ضابطه ای نیست که من بتونم ازش استفاده کنم؟1ترم یا 2ترم عقب میفتم درس ها رو تا سال دیگه ارائه نمیدن.خواهش میکنم راهنمایی ام کنید با ید سریع تر انتخاب واحد کنم
    اگر سر جلسه امتحان اون درس حاضر نشده باشید این درس خود بخود حذف میشه و راهی هم وجود نداره!!

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

برچسب برای این موضوع