در اينكه دنياي هر كس به اندازه سطح فكرشه هيچ شكي نيست!من برخلاف شما دون هيچ ادعايي اين اسم ها را ميگم! اميدوارم به گوش تون خورده باشه! هر چند فكر كنم توي دنياي شما تنها صدايي كه شنيده ميشه انعكاس صداي خودتونه!موفقيت زن و مرد نداره ، هميشه تفاوت هايي هست كه بايد باشه. نمي گم زنها دنيارا گرفتند اما بي انصافيه بعضي ها ناديده گرفته شن. به سوالات تون كلي جواب مي دم : شخصيت هاي معروف دنيا: ماری کوری اولين دانشمندی که دوبارجایزه نوبل گرفت.هيپاتيا نخستين زن رياضيدان برجسته جهاندكتر جين گودآل مشهورترين ديرينه شناس جهان آدا، كنتس لاولس و نويسنده اولين برنامه رايانه اي جهانليز ميتنر مكتشف شكاف هسته اي بنيانگذار تكنيك پرتو ايكس، دوروتي هادكين، سوفي ژرمين يكي از بزرگترين رياضيدانان جهان، و ريچل كارسون بنيانگذار جنبش جهاني محيط زيست ، عصب شناس ايتاليايي ريتا روي مونتاكليني ، مسن ترين برنده جايزه نوبل انوشه انصاری اولین زن فضانورد ایرانی و چهارمین توریست فضایی دنيا ، آرتمیس نخستین زن دریانورد، ( جالبه راجع بهش حتما بخونيد )و اين هم خانوم هاي موفق : خانم کریمی تنها زن ایرانی پارلمان هلندخانم شیرین دهقان رئیس شركت مخابرات در انگلیسرامونا اميري كه ديگه حتما مي شنايد سالش را دقيق يادم نيست اما دختر شايسته انتخاب شد شاعر ايراني :رابعه که نخستين شاعر زن ايراني ،ژاله قايم مقامي،پروين اعتصامي ،فروغ فرخزاد ،سيمين بهبهاني
نگاه کن ببین خودت چی شدی نه کدوم زن یا کدوم مرد
شکی نیست که در طول تاریخ در حق بیشتر زنها ظلم شده و هنوز هم میشه
شاعر زن زیاد داشتیم که من عاشق فروغ فرخزاد هستم
ولی دلیل اینکه دانشمند زن در تاریخ کم بوده دلیلش این بوده خانوما بیشتر کار خونه بر عهده اونها بوده
در حال حاضر تو قرن 21 دانشمندان زن زیادی وجود دارند در عرصه سیاست هم زنان به بالاترین سطوح رسیدن انگلا مرکل صدر اعظم المان و غیره
چرا راه دور بریم تو همین دانشگاهی که ما میریم تو کلاسی که 50 تا دختر نشسته فقط 5 تا پسر![]()
شاعر پروين اعتصامي و فروغ فرحزاد وماري كوريخوب كه چي الان حقوق زن و مرد تساويه با اينكه هزاران مخترع و شاعرو فيلسوف مرد داريم
![]()
یه جمله معروف هست که میگه:
مرد جهان را فتح میکند و زن مرد را
آقایون محترم لطفا اینقد به خودتون ننازین در حقیقت زنها همه چیزو میگیرن![]()