بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 7 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 64

موضوع: قواعد حرکت دادن اجسام با نیروی چشم (تله کینزی)

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

سعید جان این موسسه کارش اینه یه گروه از دانشمندان هستند
    ادم فضایی یه بحث دیگه به نظر من وجود داره 99 درصد احتمال میدم علم احتمال اینو ثابت میکنه دنیا خیلی بزرگ
    وجود دارن ولی از ما دور هستن شاید مارو تحت نظر داشته باشن
    این که ما یه چیز رو بدون مدرک بپذیریم کم کم عادت میشه ما باید جهان بینی مون علمی باشه تا موفق باشیم و پیشرفت کنیم احساس معیار درستی تو تشخیص مسایل نیست ضریب خطاش خیلی بالاست
    باید از صافی عقل رد بشه
    یه مثال میزنم در مورد احساس
    شما یه دست رو بکن تو اب یخ یه دستتو بکن تو اب گرم بعد از یه دقیقه درشون بیار
    اون دستیت که تو اب گرم بوده احساس سرما میکنه اون یکی احساس گرما دما اتاق ثابته ولی احساس داره اشتباه میکنه شما به لطف علم یه دما سنج بساز تفاوت علم و احساس رو به وضوح درک می کنی
    علم ضریب خطاش خیلی کمه نسبت به احساس

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

بعضی مسایل تخیل کردنشون زیباست ولی اگه مرز تخیل و واقعیت رو گم کنیم دچار مشگل میشیم
    حرکت اجسام با نیروی مغز خیلی جذاب کارگردان ها هم اینو فهمیدن سریال زیاد در این زمینه ساختن قهرمانان 4400 kyle xy
    اتفا قا خیلی قشنگن به نظر من دانشمندا میتونن ژنوم انسان رو تغییر بدن یه سری قدرت های عجیب بدست بیار من مطمئنم یه روز انسان ها هم پرواز میکنن شاید الان هم بتونن این کارو دانشمندا بکنن
    ولی به خاطر یه سری مسایل انجام نمیدن ممنوعیت هایی که برای شبیه سازی هست

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

یه سازمان غیر انتفاعی دیگه هم هست تو فلوریدای امریکا که در سال 1996 تاسیس شد این موضوع رو برسی کرده و صحتش رو رد کرده
    این موسسه کارش اینه تو شرایط ازمایشگاهی علمی کنترل شده این نوع ادعا هارو برسی میکنه موسسش هم جیمز رندی شعبده باز معروف هر کس موفق از این ازمایشات بیرون بیاد 1 میلیون دلار هم بش جایزه میدن تا حلا حال خیلی ها رو گرفته بعضی هاشونم به جرم شیادی تعقیب قضایی کرده
    ]
    اینم ادرس سایتش
    www.randi.org

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

بورس استرالیا از طریق روش علمی این مسایل رو برسی میکنه

فیلیپ آدامز حوزه عملیاتی
    Simon Brown ، نویسنده سانفرانسیسکو
    جیمز Gerrand (بنیانگذار)
    پروفسور colin groves
    دکتر دونالد Laycock
    dick smith
    john Stear
    دیوید ورنون

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

Dr.Abraham Kovoor

ایشون هم کارش اینه به خاطر اینکه حقه های ساتیا سای بابا رو فاش کرد جایزه هم دریافت کرد

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

The Science & Rationalists Association of India

علوم و انجمن خردگرایان هند

تاسیس در تاریخ 1 مارس 1985 توسط Prabir Ghosh
    http://www.srai.org/

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

در مورو حس ششم هم که گفتین چنین چیزی وجود نداره
    حواس پنج گانه بینایی، شنوایی، لامسه، چشایی و بویایی

1 بینایی یعنی درک نور توسط موجود زنده. نور قسمتی از امواج الکترومغناطیس است.
    2 شنوایی یعنی درک صدا. صدا همان جنبش هوا با فرکانس‌های مختلف است.
    3 بویایی یعنی درک وجود ذرات معلق در هوا. بعضی اجسام بوی شدیدتری دارند. یعنی ذرات بیشتری از خود متصاعد می‌کنند.
    4 چشایی درک مولکول‌های خاصی در مواد است. در موجودات زنده به مولکول‌های خاصی حساسیت وجود دارد مثلا ترش بودن یک ماده یعنی وجود حالت اسیدی در آن. و شوری یعنی وجود نمک (کلرید کلسیم) در مواد.
    5 لامسه حسی مکانیکی - حرارتی است. که شامل حس گرما و سرما و زبری و سختی است. درد و خارش هم جزو همین حس است.

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    ماورائ طبیعه-کتاب-بازی-کامپیوتر-اینترنت-معرق-بازیگری و
    شغل , تخصص
    معرق کار-کامپیوتر-استعداد بازیگری-مغازه داری
    رشته تحصیلی
    حسابداری-مدرک معرق و کامپیوتر هم دارم
    راه های ارتباطی

ببینید دوستان همه اینو بخونن من از 12 سالگی دارم در مورد این چیزا تحقیق میکنم الان 18 سالمه و هنوز به چیزی نرسیدم اما فهمیدم که افرادی هستن که واقعا میتونن کارای خارق العاده انجام بدن خیلیها بودن مثل این مرتازای هندی مطمدن باشید یه روزی میرسه میتونیم بریم یه سیاره دیگه زندگی کنیم یا یه چیزی میسازن که میشه باهاش بو رو ضبط کرد شاید یه روز برسه که هر ادمی یه قدرتی پیدا کنه خوبه حالا بگن این زیاد فیلم دیده تخیلی شده من میدونم خیلی فیلمها ساخته شده مثل سریال 4400نفر یا هیرو یا همون رییس یا سینمایی مثل فشار مثل مردان ایکس خیلی چیزا هست در این مورد اما فعلا واقعیت ندارن چرا گفتم فعلا چون ولخره به واقعیت تبدیل میشن چه بخوایم چه نخوایم اگه من نخوام همه قدرت داشته باشن قاعدتا یکی دیگه میاد و در این مورد تحقیق میکنه و میتونه همچین چیزی رو کشف کنه و به وجود بیاره مطمئن باشید تا سال 2020 رباتهایی میان که از انسان باهوش تر هستن و ساخته دست بشر خیلیها هستن که میتونن کارایی انجام بدن حتی من چند نفر رو میشناسم خواستین شمارشونو میزارم خودتون ازش بپرسین من به دلیل اینکه سایت شما جالب بود و نظرهای قشنگیم داده بودید ثبت نام کردم نه چیز دیگه فقط خواستم به سوال خیلی از شما دوستان پاسخ بدم و اینکه براشون اثبات کنم که وجود داره اگه خودتونو تقویت کنید یعنی اینکه مغزتون رو پیشرفت بدید و اینکه باور داشته باشید که میتونید و احساس کنید نیروی زیادی دارید و به اون صورت که هر کسی خسته میشه شما خسته نمیشید مطئن باشید دارای قدرت ذهن هستید و میتونید خودتونو تقویت کنید البته اول باید با اموزشهای دقیق چاکراهای 1 تا 7 خودتونو باز کنید که خیلی طول میکشه چاکرای اول من بازه ولی دیگه ادامه ندادم چون خیلی خطرناکه خطرات این قدرت چیه چرا کسی تا حالا نبوده از کارا بکنه برید پایین تر بخونید:
    خطرات:
    1:دیدن موجوداتی که با چشم ادی نمیتونیم اونارو ببینیم
    2:ترس و وحشت در اثر دیدن موجودات و اینکه فقط شما اونو میبینید که این خیلی ترسناک تر هست
    3:ممکنه که ترس شما باعث بشه که این موجودات که یا جن هستن یا دیو یا هر موجود ماورایی دیگه ای به شما اسیب بزنند
    حالا اینارو بخونید:
    خیلیها هستند یا بهتر بگم بودند که قدرتهای جابجایی اجسام رو به دست اوردن اما اینجور که پیداست همشون مردن به دلیل اینکه این موجودات اونها رو مورد ازار و اذیت قرار دادن و اونا رو به طوری کشتن که هنوز کسی نمیدونه چطور مردن و چه موجودی این کارو کرده امیدوارم روزی برسه که بتونیم بدون اینکه موجودات خطرنام مانند جن رو ببینیم به قدرتهای فرا بشری دست پیدا کنیم امین امیدوارم حرفهای من اطلاعات زیادی رو به شما داده باشه و اینکه بی خودی این همرو ننوشته باشم و تونسته باشم خیلیهارو به جوابشون برسونم یا نزدیکتر کرده باشم منتظر جوابهای بعدی من باشید با اطلاعاتی بیشتر و بهتر بر میگردم البته هر روز میام و سر میزنم ببینم چه خبره بای

amir26arak آواتار ها
    • 650

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    Phalsaphy
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط saber zamani نمایش پست ها
    ببینید دوستان همه اینو بخونن من از 12 سالگی دارم در مورد این چیزا تحقیق میکنم الان 18 سالمه و هنوز به چیزی نرسیدم اما فهمیدم که افرادی هستن که واقعا میتونن کارای خارق العاده انجام بدن خیلیها بودن مثل این مرتازای هندی مطمدن باشید یه روزی میرسه میتونیم بریم یه سیاره دیگه زندگی کنیم یا یه چیزی میسازن که میشه باهاش بو رو ضبط کرد شاید یه روز برسه که هر ادمی یه قدرتی پیدا کنه خوبه حالا بگن این زیاد فیلم دیده تخیلی شده من میدونم خیلی فیلمها ساخته شده مثل سریال 4400نفر یا هیرو یا همون رییس یا سینمایی مثل فشار مثل مردان ایکس خیلی چیزا هست در این مورد اما فعلا واقعیت ندارن چرا گفتم فعلا چون ولخره به واقعیت تبدیل میشن چه بخوایم چه نخوایم اگه من نخوام همه قدرت داشته باشن قاعدتا یکی دیگه میاد و در این مورد تحقیق میکنه و میتونه همچین چیزی رو کشف کنه و به وجود بیاره مطمئن باشید تا سال 2020 رباتهایی میان که از انسان باهوش تر هستن و ساخته دست بشر خیلیها هستن که میتونن کارایی انجام بدن حتی من چند نفر رو میشناسم خواستین شمارشونو میزارم خودتون ازش بپرسین من به دلیل اینکه سایت شما جالب بود و نظرهای قشنگیم داده بودید ثبت نام کردم نه چیز دیگه فقط خواستم به سوال خیلی از شما دوستان پاسخ بدم و اینکه براشون اثبات کنم که وجود داره اگه خودتونو تقویت کنید یعنی اینکه مغزتون رو پیشرفت بدید و اینکه باور داشته باشید که میتونید و احساس کنید نیروی زیادی دارید و به اون صورت که هر کسی خسته میشه شما خسته نمیشید مطئن باشید دارای قدرت ذهن هستید و میتونید خودتونو تقویت کنید البته اول باید با اموزشهای دقیق چاکراهای 1 تا 7 خودتونو باز کنید که خیلی طول میکشه چاکرای اول من بازه ولی دیگه ادامه ندادم چون خیلی خطرناکه خطرات این قدرت چیه چرا کسی تا حالا نبوده از کارا بکنه برید پایین تر بخونید:
    خطرات:
    1:دیدن موجوداتی که با چشم ادی نمیتونیم اونارو ببینیم
    2:ترس و وحشت در اثر دیدن موجودات و اینکه فقط شما اونو میبینید که این خیلی ترسناک تر هست
    3:ممکنه که ترس شما باعث بشه که این موجودات که یا جن هستن یا دیو یا هر موجود ماورایی دیگه ای به شما اسیب بزنند
    حالا اینارو بخونید:
    خیلیها هستند یا بهتر بگم بودند که قدرتهای جابجایی اجسام رو به دست اوردن اما اینجور که پیداست همشون مردن به دلیل اینکه این موجودات اونها رو مورد ازار و اذیت قرار دادن و اونا رو به طوری کشتن که هنوز کسی نمیدونه چطور مردن و چه موجودی این کارو کرده امیدوارم روزی برسه که بتونیم بدون اینکه موجودات خطرنام مانند جن رو ببینیم به قدرتهای فرا بشری دست پیدا کنیم امین امیدوارم حرفهای من اطلاعات زیادی رو به شما داده باشه و اینکه بی خودی این همرو ننوشته باشم و تونسته باشم خیلیهارو به جوابشون برسونم یا نزدیکتر کرده باشم منتظر جوابهای بعدی من باشید با اطلاعاتی بیشتر و بهتر بر میگردم البته هر روز میام و سر میزنم ببینم چه خبره بای
    دوست عزیز خوش امدی به این بحث ولی این مسائل مال فیلم و سریالاست منم اینها رو دیدم
    شاید در اینده با تغیرات ژنتیکی بعضی از این قابلیتها رو بشه در انسان بوجود اورد تو همون سریال قهرمانان از دید تکاملی به قیضیه نگاه می شد قضیه جن و روح نبود
    مرتاض های هندی هم دروغ گو هستن خواستین فیلماشو میزارم تا حالا هیچ مورد ماوائ طبیعه تایید نشد همه رد شدن
    من اول 4400 رو دیدم بعد قهرمانان یه داستان رو دارن Sylar رو خیلی دوست داشتم

چند شب پیش تو یه سایت خارجی بودم خوندم دارویی دارن میسازن که انسان هیچ وقت پیر نمیشه

shahla65 آواتار ها
    • 128

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط amir26arak نمایش پست ها
    چند شب پیش تو یه سایت خارجی بودم خوندم دارویی دارن میسازن که انسان هیچ وقت پیر نمیشه
    منم اینو شنیدم از نظر علمی هم شدنی هست ..

صفحه 3 از 7 اولیناولین 12345 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع