بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 107 از 109 اولیناولین ... 75797105106107108109 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,061 تا 1,070 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خودم را هميشه پرسپوليسي مي‌دانم
    باقري: ديگر فوتبال بازي نمي‌كنم؛ به خواست دايي و بازيكنان آمدم

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديگر بازي نمي‌کنم و امروز به خواست دايي و بازيکنان آمدم.

کريم باقري پس از برگزاري جشن قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز ملوان در نيمه اول خوب بازي کرد و يک گل خوب هم زد اما در نيمه دوم پرسپوليس بهتر بود و در نهايت نيز توانست قهرمان شود.
    وي در مورد حضورش در جشن قهرماني پرسپوليس گفت: دايي و بازيکنان تيم از من خواستند که در کنار تيم باشم و جام قهرماني را بالاي سر ببرم و من هم اين کار را کردم. خدا را شکر مي‌کنم پرسپوليس قهرمان شد و من هميشه خودم را پرسپوليسي مي‌دانم و از اين تيم جدا نبوده و نيستم. اين قهرماني را به طرفداران پرسپوليس تبريک مي‌گويم.
    باقري در مورد اينکه امکان دارد فصل آينده دوباره در ميادين فوتبال حاضر شود گفت: نه من ديگر فوتبال بازي نمي‌کنم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آقايان اکنون وقت فرصت‌سوزي نيست
    پروين: بازي تدافعي پرسپوليس در انزلي عجيب نبود

پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: با توجه به انگيزه بالاي ملواني‌ها پرسپوليس بايد در انزلي دفاعي بازي مي‌کرد.

علي پروين درباره بازي روز گذشته پرسپوليس و ملوان و قهرماني سرخ‌‌پوشان در جام حذفي ايران اظهار داشت: ابتدا جا دارد به نوبه خودم موفقيت پرسپوليس را به بازيکنان و کادر فني اين تيم تبريک بگويم. پرسپوليس سختي‌هاي زيادي کشيد، اما خدا را شکر با تلاش زياد به يک جام رسيد تا دل هواداران شاد شود.
    وي افزود:‌ بازي روز گذشته به نظرم حساسيت ويژه‌اي داشت. پرسپوليس در زميني بازي مي‌کرد که بازي کردن براي هر تيمي ساده نيست. با توجه به جو ورزشگاه به نظرم پرسپوليس بازي خوبي را به نمايش گذاشت.

پروين در جواب سؤالي که چرا پرسپوليس دفاعي بازي کرد، گفت: خيلي‌ها اين سؤال را مي‌پرسند، اما به نظرم پرسپوليس بايد در انزلي دفاعي بازي مي‌کرد و اين چيز عجيبي نبود.
    وي خاطرنشان کرد: به نظرم پرسپوليس در ورزشگاه آزادي کار را تمام کرد و اگر در آزادي اشتباه مي‌کرد،‌اکنون جام نمي‌گرفت.
    وي همچنين در خصوص کناره‌گيري مسئولان باشگاه پرسپوليس و جذب بازيکنان جديد در تيم‌هاي مختلف نيز گفت: ببينيد نبايد اکنون پرسپوليس را به حال خود رها کرد. آقايان اکنون وقت فرصت‌سوزي در پرسپوليس نيست. اين تيم سال آينده بايد در آسيا به مراتب بازي‌هاي بهتري را انجام دهد. پس بايد از اکنون در فصل نقل و انتقالات ورود پيدا کند. من کمي بابت اين موضوع نگران هستم.

وي با تقدير از 2 بازيکن ملوان نيز گفت: من قبل از بازي هم گفتم پژمان نوري و مهرداد اولادي خودشان يک تيم هستند. چند جوان هم جمع‌ شده‌اند و تيم خوبي را درست کرده‌اند. آنها روز گذشته تلاش خود را انجام دادند، اما در نيمه اول برتر بودند، ولي در نيمه دوم پرسپوليس باتجربه خوب خود کنترل بازي را در دست گرفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از قهرماني در جام حذفي
    دايي با بازيكنان پرسپوليس خداحافظي كرد

سرمربي پرسپوليس شب گذشته با بازيکنان اين تيم خداحافظي کرد.

تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته با وجود شکست يک بر صفر در ديدار برگشت فينال جام حذفي برابر ملوان، در مجموع دو ديدار به برتري 4 بر 3 رسيد و به عنوان قهرماني دست يافت. سرخپوشان پس از اين مسابقه راهي تهران شدند اما علي دايي به همراه حسن اشجاري بازيکن استيل‌‌آذين جداگانه به سمت تهران حرکت کرد.
    در ميانه راه و حدود ساعت 23 علي دايي از بازيکنان خواست در رستوران اردشير واقع در رشت جلسه‌اي برگزار شود و بازيکنان شام را نيز صرف کنند. علي دايي در اين جلسه از بازيکنان پرسپوليس خداحافظي کرد و به آنها گفت: همه شما براي قهرماني زحمت کشيده‌ايد و بايد ببينيد که در چند روز آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. اگر همديگر را ديديم در خدمت شما هستم در غير اين صورت شايد اتفاقاتي ديگر بيفتد.
    پس از اين جلسه علي دايي از بازيکنان جدا شد و جداگانه به سمت تهران آمد. برخي از بازيکنان نيز با اجازه دايي در رشت از کاروان اين تيم جدا شدند و به شهرستان‌هاي خود رفتند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرخ‌پوشان ايران آسيايي شدند
    گزارش AFC از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي

کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش بازتاب قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس در جام حذفي نوشت: سرخ‌پوشان ايران آسيايي شدند.

کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي از فينال جام حذفي ايران نوشت: تيم فوتبال پرسپوليس علي‌رغم شکست يک بر صفر در ديدار برگشت مسابقه فينال مقابل ملوان بندرانزلي در اين شهر، با قهرماني در مسابقات جام حذفي ايران حضور خود را در ليگ قهرمانان آسيا سال آينده قطعي کرد.
    سرخ‌پوشان، که در ديدار رفت با نتيجه 4 بر 2 در ورزشگاه آزادي به پيروزي رسيده بود، پس از گل مهرداد اولادي در دقيقه 19 نتوانست گل خورده را جبران کند و با نتيجه يک بر صفر مغلوب اين تيم شد.

ملوان نتوانست شمار گل‌هاي زده خود را جبران کند و در مجموع با نتيجه 4 بر 3 مغلوب حريف تهراني شد.
    شاگردان علي دايي، که سال گذشته نيز توانسته بودند جام قهرماني مسابقات حذفي را به خانه ببرند، در تعداد عنوان‌هاي قهرماني با استقلال، حريف ديرينه‌اش برابر شدند.
    پرسپوليس در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا 2011، با 5 امتياز، يعني 6 امتياز کمتر از الاتحاد در گروه سوم در رده سوم قرار گرفت و از راهيابي به جمع 8 تيم برتر بازماند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به زودي سرمربي جديد را معرفي مي کنم
    بازگشت کاشاني به پرسپوليس

سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از بازگشت به اين باشگاه گفت: با نظر رييس سازمان تربيت بدني به اين تيم بازگشتم تا هرچه سريع تر سرمربي و بازيکنان جديد را انتخاب کنم.
    به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس تهران، حبيب کاشاني درباره بازگشتش به باشگاه پرسپوليس و تاکيد علي سعيدلو، رييس مجمع باشگاه پرسپوليس مبني بر ادامه فعاليتش در اين باشگاه،گفت:با توجه به نظر رييس مجمع باشگاه پرسپوليس، وظيفه خود مي دانم کارها را در باشگاه پيگيري کنم.
    وي ادامه داد: بر همين اساس پيگير انتخاب کادر فني هستم و به زودي سرمربي پرسپوليس براي فصل آينده را انتخاب و معرفي مي کنم.
    سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران پس از قهرماني اين تيم در جام حذفي فوتبال ايران به دليل اختلاف با علي دايي سرمربي اين تيم از سمت خود استعغا کرده بود.
    شايان ذکر است ظهر امروز اخباري مبني بر احتمال حضور علي دايي در تيم سپاهان اصفهان به گوش مي رسيد.
    اين درحالي است که دايي اعلام کرده بود با بازگشت کاشاني به هيچ عنوان حاضر نيست در تيم پرسپوليس به کار خود ادامه دهد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي: با اين مديريت در پرسپوليس كار نمي‌كنم

سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تاکيد کرد با مديريت فعلي، همکاري خود را ادامه نمي‌دهد.

علی دایی با بیان این مطلب افزود: آقای کاشانی تاکید کردند که تا 48 ساعت آینده برنامه های مربیان مد نظر را دریافت می کند که هیچ برنامه ای از من خواسته نشده است.
    وی تاکید کرد که به هیچ عنوان نمی تواند با کاشانی کار کند ولی با این وجود تا کنون با هیچ یک از تیمهایی که از وی برای سرمربیگری دعوت به کار کرده اند صحبتی نکرده است تا تکلیف نهایی اش با پرسپولیس مشخص شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از رد پيشنهاد کاشاني از سوي دايي
    باشگاه پرسپوليس از استيلي برنامه خواست

باشگاه پرسپوليس از حميد استيلي براي سرمربيگري فصل آينده برنامه خواست.

حبيب کاشاني شب گذشته از حميد استيلي، حميد درخشان، منصور ابراهيم‌زاده، محمد مايلي‌کهن و علي دايي به عنوان پنج گزينه سرمربيگري پرسپوليس براي فصل آينده ياد کرد.
    کاشاني اعلام کرد که اولويت با دايي است؛ اما اين مربي گفت که با مديريت فعلي حاضر به ادامه فعاليت نيست. پس از اين اتفاق مسئولان باشگاه پرسپوليس مذاکره با ساير گزينه‌ها را آغاز کردند و از همين رو امروز از حميد استيلي برنامه خواستند.
    استيلي با تأييد اين خبر گفت: حداکثر بايد ظرف يکي دو روز آينده برنامه کاري خود را به باشگاه ارائه کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بازگشت شيث رضايي به پرسپوليس

مدافع اخراجي پس از جسله با استيلي با شروع تمرينات به پرسپوليس بازمي‌گردد.

حميد استيلي که روز گذشته قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت کرد، صبح امروز در باشگاه حاضر و با شيث رضايي گفتگو کرد.
    در اين جسله سرمربي پرسپوليس شرط هايي براي رضايي گذاشت که اين شروط را مدافع سرخ‌پوشان قبول کرد.
    در پايان اين جلسه قرار شد شيث رضايي با شروع کار در تمرينات حضور پيدا کند. البته قرار است گزارشي از جلسه بين استيلي و شيث رضايي به حبيب کاشاني، سرپرست پرسپوليس داده شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهاجراني به استيلي جواب مثبت داد

حشمت مهاجراني براي حضور در پرسپوليس به استيلي جواب مثبت داد.

حميد استيلي پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، حشمت مهاجراني را به عنوان گزينه پيشنهادي‌اش براي پست مديريت اين تيم اعلام کرد و وي نيز به اين درخواست پاسخ مثبت داد.
    مهاجراني اظهار داشت: براي حضور در پرسپوليس مشکلي ندارم و هرجا حميد باشد آنجا هستم. جلسه‌اي با کاشاني برگزار خواهم کرد و افتخار مي‌کنم در باشگاه بزرگ پرسپوليس در کنار کاشاني و استيلي و حمايت هواداران کار کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي بيست و نهمين مربي تاريخ پرسپوليس

زننده گل تاريخي ايران به آمريکا در جام جهاني 1998 فرانسه در حالي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس انتخاب شد که بيست و نهمين مربي تاريخ و هفدهمين مربي ايراني اين تيم لقب گرفت.

تیم فوتبال پرسپولیس از سال 1347 و با پیوستن بازیکنان تیم شاهین به این تیم، بصورت رسمی فعالیت خود را در لیگ منطقه‌ای ایران آغاز کرد و به عنوانی تیمی مردمی در مسابقات داخلی و بین‌المللی حضور یافت.
    سرخپوشان تهرانی با توجه به ستاره‌های بزرگی که از همان ابتدای فعالیت تا به امروز در اختیار داشته‌اند، یکی از پرطرفدارترین و مردمی‌ترین تیم‌های فوتبال ایران بوده و هستند. پیش از ظهور تیم‌هایی همچون پاس تهران، سپاهان اصفهان و ذوب‌آهن اصفهان به همراه استقلال دو قطب اصلی فوتبال پایتخت و کشور بودند.
    پرویز دهداری از روز 16 فرودین‌ماه 1347 به عنوان سرمربی تیم پرسپولیس انتخاب شد تا عنوان نخستین سرمربی رسمی تاریخ سرخپوشان تهرانی را به خود اختصاص دهد، گرچه رجبعلی فرامرزی از سال 1342 تا 1346 به طور همزمان مربی تیم دسته دومی پرسپولیس و باشگاه بانک ملی بود اما آمارنویسان از وی به عنوان دومین مربی پرسپولیس نام برده و تاریخ آغاز فعالیت رسمی‌اش با این تیم را سال 1348 عنوان کرده‌اند.
    از زمان دهداری تاکنون کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس 33 مرتبه دچار تغییر و تحول شده است. در این بین 29 مربی هدایت سرخپوشان را برعهده داشته‌اند که 12 نفر از این جمع مربیان خارجی بوده‌اند.
    علی پروین به عنوان پرافتخارترین مربی تاریخ پرسپولیس، چهار مرتبه در سال‌های مختلف هدایت این تیم را برعهده داشته و در 467 مسابقه که به عنوان سرمربی سرخپوشان را به میدان فرستاده، 291 پیروزی، 128 تساوی، 48 باخت، 843 گل‌زده و 304 گل خورده را در کارنامه‌اش ثبت کرده است.
    سرمربی پیشین تیم پرسپولیس که تجربه مدیریت این باشگاه را داشته است، در دوران 18 ساله مربیگری خود سه قهرمانی لیگ، سه قهرمانی جام حذفی، 6 قهرمانی جام باشگاه‌های تهران، دو قهرمانی جام حذفی تهران و یک جام برندگان جام باشگاه‌های آسیا بدست آورده است.
    آلن راجرز (انگلستان)، ایوان کونوف (شوروی)، ولادیسلاو بگوویچ (کرواسی)، هانس یورگن گده (آلمان)، استانکو (کرواسی)، ایوان مت کوویچ (کرواسی)، وینگو بگوویچ (کرواسی)، راینر زوبل (آلمان)، آری هان (هلند)، مصطفی دنیزلی (ترکیه)، نلو وینگادا (پرتغال) و زلاتکو کرانچار (صربستان) هم مربیان خارجی تاریخ پرسپولیس بوده‌اند.
    حمید استیلی که روز سه شنبه رسما به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد، متولد 12 فروردین 1346 در محله نازی آباد تهران است. استیلی سابقه بازی در تیم‌های استقلال جنوب، پاس تهران، پرسپولیس، بهمن کرج، القادسیه کویت، گیلانک سنگاپور را دارد و فعالیت مربیگری خود را در تیم پرسپولیس و در کنار مربیانی چون علی پروین، رانیر زوبل، آری هان، مصطفی دنیزلی و افشین قطبی آغاز کرده است.
    این مربی 44 ساله پیش از قبول مسئولیت سرمربیگری تیم پرسپولیس، هدایت تیم‌هایی چون استیل آذین و شاهین بوشهر را برعهده داشته است. استیلی بیست و نهمین مربی تاریخ تیم فوتبال پرسپولیس است.
    استیلی که یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ پرسپولیس است، سابقه 84 بازی ملی را دارد و 12 گل برای این تیم به ثمر رسانده است که یکی از آنها گل تاریخی به آمریکا در جام جهانی 1998 بود. از این گل به عنوان گل قرن یاد می شود.
    مربیان تاریخ باشگاه پرسپولیس به شرح زیر هستند:
    1- پرویز دهداری: (نخستین سرمربی پس از پیوستن شاهینی‌ها به پرسپولیس)
    از 16 فروردین 1347 تا 31 مرداد 1348

2- رجبعلی فرامرزی: (سرمربی پرسپولیس در دوران کوچ بازیکنان به پیکان)
    از اول دی 1348 تا 14 اسفند 1348

3- حسین فکری:
    از 26 تیر 1349 تا 19 دی 1350

4- آلن راجرز (انگلستان):
    از 4 بهمن 1350 تا 27 آذر 1353

5- همایون بهزادی:
    از 15 اسفند 1353 تا 19 اردیبهشت 1354

6- بیوک وطنخواه: (جوان‌ترین مربی تاریخ پرسپولیس)
    از 26 اردیبهشت 1354 تا اسفند 1354

7- ایوان کونوف (شوروی):
    از پنجم فروردین 1355 تا 12 اسفند 1355

8- منصور امیرآصفی:
    از 20 اسفند 1355 تا 23 اردیبهشت 1356

9- پرویز قلیچ‌خانی:
    از 30 اردیبهشت 1356 تا 8 خرداد 1356

10- محراب شاهرخی:
    از 9 تیر 1356 تا 18 بهمن 1360

11- علی پروین:(تنها مربی که چهار دوره مختلف در تیم پرسپولیس مربیگری کرده است)
    از 23 بهمن 1360 تا 18 دی 1366
    از دهم تیر 1367 تا اواخر سال 1372
    از پنجم مهر 1377 تا اول تیر 1382 (در سال 1381 با پرسپولیس فاتح نخستین دوره لیگ برتر شد)
    از پنجم تیر 1384 تا 23 بهمن 1384

12- مسعود معینی: (نخستین مربی غیرپرسپولیسی که در سه بازی هدایت این تیم را برعهده گرفت)
    از 13خرداد 1367 تا 28 خرداد 1367

13- محمود خوردبین: (وی تنها در چهار مسابقه هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت)
    آبان سال 1372

14: محمد پنجعلی: (وی یکبار دیگر در 16 مرداد 1374 برابر آرارات مربیگری کرد)
    از پنجم آذر 1372 تا 21 بهمن 1372

15: ولادیسلاو بگوویچ(کرواسی):
    از 20 خرداد 1373 تا 9 تیر 1373

16- حمید درخشان:
    از 17 تیر 1373 تا 30 دی 1373
    از اول تیر 1376 تا چهارم دی 1376

17- هانس یورگن گده(آلمان):
    از 29 اردیبهشت 1374 تا مرداد 1374

18- استانکو پابلوکوویچ (کرواسی): (پرافتخارترین مربی خارجی پرسپولیس)
    از 7 مهر 1374 تا 14 اردیبهشت 1376

19 - ایوان مت کوویچ (کرواسی):
    از هشتم دی 1376 تا پنجم مهر 1375

20- وینگو بگوویچ (کرواسی):
    از هفتم شهریور 1382 تا پایان سومین دوره لیگ برتر

21- راینر زوبل (آلمان):
    از 24 شهریور 1383 تا 30 خرداد 1384

22- آری هان (هلند): (بدترین رتبه پایان فصل در تاریخ پرسپولیس)
    از 27 بهمن 1384 تا 17 اردیبهشت 1385

23- مصطفی دنیزلی (ترکیه):
    از 18 شهریور 1385 تا 11 خرداد 1386

24- افشین قطبی:
    از 25 مرداد 1386 تا 30 آبان 1387

25- افشین پیروانی:
    از اول آذر 1387 تا 18 بهمن 1387

26- نلو وینگادا: (پرتغال)
    از 21 بهمن 1387 تا 6 خرداد 1388

27- زلاتکو کرانچار: (صربستان)
    30 تیر 1388 تا 6 دی 1388

28- علی دایی: (کسب دو عنوان قهرمانی متوالی در جام حذفی در سال‌های 89 و 90)
    از 7 دی 1388 تا 20 خرداد 1390

29- حمید استیلی:
    از 31 خرداد 1390 تا

برچسب برای این موضوع