بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 16 از 17 اولیناولین ... 614151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 از مجموع 168

موضوع: اخبار و نتایج لیگ برتر فوتبال ایران1389-90(شماره دوم)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليس با 7 مصدوم به مصاف پيکان مي رود

تيم فوتبال پرسپوليس روز جمعه در شرايطي به مصاف تيم پيکان مي رود که 7 بازيکن خود را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، فريد زرينه پزشک سرخپوشان گفت: سکو برت، امير حسين فشنگچي، محمد نوري و تياگو فراگا تحت درمان و فيزيوتراپي هستند و به بازي روز جمعه برابر پيکان نمي رسند.

پزشک پرسپوليس افزود: ضمن اينکه پيش از اين، سپهر حيدري، جلال اکبري و غلامرضا رضايي به جهت مصدوميت قادر به همراهي تيم خود در آخرين ديدار ليگ دهم نيستند. بنابر اين پرسپوليس با 7 مصدوم در برابر پيکان صف آرايي مي کند.

زرينه در پايان گفت: تلاش مي کنيم بازيکنان مصدوم را تا بازي هاي جام حذفي به تيم اضافه کنيم تا بتوانند پرسپوليس را در اين مسابقات همراهي کنند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ازديد نمايندگان AFC از باشگاه سايپا

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا امروز با حضور در ورزشگاه انقلاب کرج،‌ از امکانات و تجهيزات محل برگزاري ديدارهاي خانگي باشگاه سايپا بازديد کردند.
    به نقل از روابط عمومي شرکت فرهنگي ورزشي سايپا، طي اين بازديد که از ساعت 8 صبح امروز آغاز شد، بنيامين تايتونگ جينگ،‌ آليشر ينليم بائس،‌ توکوآکي سوزوکي، کيم هيونگ، چين هائومينگ و تي ار وي به عنوان نمايندگان AFC به منظور بازديد از امکانات اين باشگاه وارد ورزشگاه انقلاب کرج شدند.
    طي اين بازديد، وروديهاي تماشاگران، ‌تيم ها،‌ خبرنگاران و جايگاه ويژه استاديوم، کيفيت زمين چمن،‌ رختکن بازيکنان و داوران، اتاق دوپينگ،‌ اتاق پزشکي،‌ سالن کنفرانس مطبوعاتي،‌ اتاق خبرنگاران،‌ وضعيت زيرساختي و تاسيسات پشتيباني، پارکينگ و مواردي از اين دست مورد ارزيابي کارشناسان AFC قرار گرفت.
    بعد از انجام بازرسي، هيات بازديد کننده ضمن ابراز خرسندي و قدرداني از تغييرات رو به بهبود ايجاد شده در اين ورزشگاه از قبيل وضعيت اتاق رختکن داوران، ‌جايگاه VIP و ارتقا تجهيزات اتاق کنفرانس، پيشنهاداتي از قبيل ايجاد اتاق تلويزيون و تعبيه جايگاه دوربين هاي تلويزيوني در اتاق کنفرانس و ارتقا فضاي ميکسد زون در جهت بهبود هر چه بيشتر وضعيت ورزشگاه ارايه دادند.
    اين گزارش حاکي است، ‌بعد از پايان اين مرحله از بازديد نمايندگان AFC،‌ عصر امروز (29 ارديبهشت ماه) از محل تمرين تيم هاي فوتبال بزرگسالان، ‌سالن بدنسازي و سرپوشيده و همچنين مجموعه اداري و برنامه هاي صورت گرفته در خصوص فرايند استعداديابي و تشکيل تيم هاي پايه فوتبال باشگاه سايپا بازديد کردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ضيايي: هر سه امتياز ديدار با پرسپوليس را مي خواهيم

سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين درباره شرايط جدول رده بندي رقابت هاي ليگ برتر گفت: چنانچه بخواهيم در ليگ برتر باقي بمانيم بايد هر سه امتياز ديدار با پرسپوليس را از آن خود کنيم.

''محمد حسين ضيايي'' روز پنج شنبه درنشست مطبوعاتي ديدار تيم هاي پرسپوليس و پيکان افزود: تساوي به درد تيم ما نمي خورد؛ براي اينکه در ليگ برتر بمانيم بايد پرسپوليس را با نتيجه خوب شکست دهيم.
    وي اضافه کرد: ديدار فردا مقابل پرسپوليس، حساسيت بالايي براي هر دو تيم دارد و آنها براي اينکه بتوانند چهارمين سهميه ايران درليگ قهرمانان باشگاه هاي آسيا را بدست آورند به پيروزي مقابل ما احتياج دارند و ما نيز براي اينکه از ليگ برتر سقوط نکنيم بايد پيروز اين بازي باشيم.
    سرمربي تيم فوتبال پيکان قزوين در عين حال تاکيد کرد: حساسيت اين بازي براي ما بسيار بيشتر از رقيب است چرا که در هفته آخر همچنان جنگ براي بقا در ليگ برتر بين تيم هاي پايين جدول ادامه دارد و اين موضوع رقابت ها را درپايين جدول سخت تر کرده است.
    ضيايي درباره برنامه هاي کادر فني اين تيم براي بازي مقابل پرسپوليس نيز گفت: نکات فني را به دقت به بازيکنان گوشزد و آنها را از لحاظ ذهني و جسمي براي اين بازي کاملا آماده کرده ايم.
    به گفته وي، درصورتي که بازيکنان تيم پيکان دستورات کادر فني را به اجرا بگذارند و با هوش و درايت فوتبال بازي کنند به طور يقين مي توانند پرسپوليس را شکست دهند.
    سرمربي تيم پيکان قزوين ادامه داد:بازيکنان ما به هيچ وجه نبايد انتحاري بازي کنند يا اينکه در بازي احساسي شوند. اگر آنها بتوانند خود را کنترل کنند، شکست پرسپوليس و ماندن در ليگ برتر براي ما دور از دسترس نخواهد بود.
    ضيايي درپاسخ به سووالي مبني براينکه چرا تيم پيکان در انتهاي جدول به سر مي برد، گفت: مدت زيادي نيست که هدايت اين تيم را به عهده گرفته ام؛ از اين رو بهتر است ساير مسوولان تيم دراين مورد پاسخگو باشند.
    وي درمورد شانس باقي ماندن اين تيم در ليگ برتر با توجه به اختلاف تفاضل اين تيم با ساير تيم هايي که خطر سقوط را احساس مي کنند، اظهار داشت: اين موضوع را تاييد مي کنم اما با اين حال، هنوز براي ماندن در ليگ برتر اميدوار هستيم و به ساير ديدار هاي همزمان نيز توجه داريم.
    تيم پيکان فردا ، درهفته آخر رقابت هاي ليگ برتر فوتبال ميهمان تيم پرسپوليس تهران است.
    اين بازي راس ساعت 18 در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مظفري‌زاده و داوري براي استقلال و پرسپوليس قصاوت مي‌كنند

مظفري‌زاده و داوري ديدارهاي تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس را سوت مي‌زنند.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، داوران بازي هاي هفته آخر ليگ برتر که امروز برگزار مي شود به شرح زير است:
    * جمعه30/2/90 -هفته سي و چهارم-ساعت 18
    سايپا- سپاهان-انقلاب-کرج
    تورج حق وردي – عليرضا کهوري – سعيد علي نژاديان – رسول رهبرفام –حسين عسگري

ذوب آهن-استيل آذين-فولاد شهر
    غلامرضا جباري – بهرام کياني – عليرضا کناري – جواد شرفي – محمدعلي تولايي

پاس-استقلال-مفتح –همدان
    سعيد مظفري زاده – رضا سخندان – مسعود فرح نيا – شاهين حاج بابايي – اسماعيل صفيري

نفت آبادان-تراکتورسازي تبريز-تختي-آبادان
    بابک وسيله بر – محمدرضا منصوري – غلام آموزگار – روح الله ارشادي – سعيد بطحايي - ناظر ويژه: عبدالله باعزم

پرسپوليس –پيکان-آزادي-تهران
    بابک داوري – محسن فريماني – پيمان فرخي مهر – ناظر: ايرج نظري

شهرداري تبريز - فولاد خوزستان-يادگار امام(ره)-تبريز
    سيدحسين زرگر – مصطفي فراهاني – حسين سنجري – فرشيد افشار – مسعود مرادي - ناظرويژه: فريدون اصفهانيان

راه آهن-مس کرمان-اکباتان-تهران
    هدايت ممبيني – داود رفعتي – محمدرضا ابوالفضلي – اشکان خورشيدي – علي خسروي

شاهين بوشهر-نفت تهران-شهيد بهشتي-بوشهر
    عليرضا فغاني – حيدر شکور – حسن کامراني فر – البرز حاجي پور – حسين خوشخوان ناظرويژه: بهرام مهرپيما

ملوان-صباي قم-تختي-انزلي
    رضا کرمانشاهي – مرتضي کريمي – رحيم شاهيم – غلامرضا مستقيم – غلامرضا بهروان

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از بازي با پيكان پرسپوليسي‌ها 48 ساعت استراحت مي‌كنند

با تصميم علي دايي بازيکنان پرسپوليس پس از بازي با پيکان 48 ساعت استراحت خواهند کرد.

علي دايي، سرمربي فوتبال پرسپوليس شب گذشته برنامه‌اي را تا قبل از ديدار با سپاهان که قرار است 8 خرداد برگزار شود، به بازيکنان داد.
    از همين رو بازيکنان پرسپوليس پس از بازي با پيکان به مدت 48 ساعت استراحت خواهند کرد و از روز دوشنبه تمرينات خود را پيگيري مي کنند.
    گفتني است پرسپوليس تهران در روز هشتم خرداد در ديداري حساس در ورزشگاه آزادي به مصاف سپاهان اصفهان خواهند رفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اميدوارم سوءتفاهم مظلومي و قلعه‌نويي برطرف شود
    ميداودي: از باشگاه ديگري به جز سپاهان پيشنهاد 800 ميليوني داشتم

مهاجم استقلال گفت: رقم هشتصد ميليون تومان که در مصاحبه قلعه‌نويي وجود داشت از طرف باشگاه‌هاي ديگري به غير از سپاهان به من پيشنهاد شد.
    ميلاد ميداوودي در گفت‌وگو با سايت شخصي‌اش اظهار داشت: اين که عنوان‌ مي شود ميداودي تنها بازيکني بوده که سال گذشته با وجود داشتن پيشنهاد از سپاهان به استقلال پيوست، شايد درست باشد اما نمي دانم بازيکني که قلعه نويي گفته پيشنهاد‌هاي ششصد و هشتصد ميليون توماني سپاهان را نپذيرفته و به استقلال رفته، کدام بازيکن است.

ميداودي ادامه داد: در فصل نقل و انتقالات سال گذشته به عنوان بازيکن آزاد، پيشنهادات مختلفي براي عقد قرارداد داشتم اما نه باشگاه سپاهان و نه ساير باشگاه ها، رقم ششصد ميليوني پيشنهاد ندادند. البته رقم هشتصد ميليون تومان که در مصاحبه قلعه نويي وجود داشت و برخي از روزنامه ها اقدام به حذف آن کردند، از طرف باشگاه هاي ديگري به غير از سپاهان پيشنهاد شد و اگر مديران آن باشگاه ها صلاح دانستند، مي توانند در اين خصوص صحبت کنند.

مهاجم استقلال با ابراز ناراحتي از اختلافات اخير بين مربيان استقلال و سپاهان گفت: مظلومي و قلعه‌نويي هر دو از پيشکسوتان باشگاه استقلال هستند که قبل از آمدنم به استقلال و اوايل سال 86 در اردوهاي تيم ملي شاهد دوستي و همکاري آن ها بوده ام. اميدوارم سوء‌تفاهم هاي بوجود آمده بين اين دو مربي برطرف شود، چون استقلال و سپاهان بازي هاي حساسي در جام حذفي پيش رو دارند و سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا نيز حاضر است. متأسفانه برخي افراد که هيچ سابقه ورزشي هم ندارند و معلوم نيست چطور خودشان را به باشگاه هاي بزرگ مي چسبانند، از اختلافات اخير بين مظلومي و قلعه نويي سوء استفاده کرده و براي مطرح شدن خود را وارد معرکه نموده اند تا با چند مصاحبه معروف شوند و بگويند ما هم هستيم.

ميداودي پيرامون مطالبات مالي‌اش از باشگاه استقلال عنوان کرد: اواخر هفته گذشته مبلغ 45 ميليون تومان از باشگاه استقلال دريافت کردم تا چک قسط دوم قراردادم که مربوط به آبان ماه سال 89 و قبل از مصدوميتم بود، تسويه شود و قرار است قسط هاي باقي مانده از قراردادم در آينده نزديک پرداخت شود. قبلا هم گفته ام که مشکلات مالي مربوط به تمام باشگاه هاست و اين مسائل در فوتبال ايران وجود دارد؛ خودم شاهد بوده ام که فتح الله زاده، اميري و نظري جويباري براي رفع مشکلات مالي بازيکنان چه تلاش هايي مي کنند اما از اين ناراحتم که چندي قبل برخي از رسانه ها نوشته بودند ميداودي تمام مبلغ قراردادش را گرفته و فقط 25 ميليون تومان ديگر از باشگاه استقلال طلبکار است! هر چند آن مطالب را کساني که در ماجراي مظلومي و قلعه نويي به اختلافات دامن مي زنند، به بعضي از خبرنگاران گفته بودند.

اين بازيکن درباره آخرين وضعيت آماده سازي و تاريخ بازگشتش به ميادين تصريح کرد: قبل از سفر استقلال به همدان، تمرينات بسيار خوبي همراه با ساير بازيکنان تيم داشتم و بدون مشکل در کارهاي گروهي شرکت کردم. در تعطيلي چند روزه تمرينات بعد از بازي با پاس همدان نيز به صورت انفرادي تمرين مي کنم تا ميزان آمادگي ام بيشتر شود. پزشک جراحم اعلام کرده از بازي با ملوان در جام حذفي (12 خرداد) مي توانم براي استقلال به ميدان بروم و اگر کادر فني صلاح بداند، در انزلي براي تيمم بازي خواهم کرد. شايد قسمتم اين است که از همان ورزشگاهي که مصدوم شدم، بار ديگر فوتبال را شروع کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هدايتي: چند نفر از بازيكنان استيل‌‌آذين را به تيم بعد‌ي‌ام در ليگ برتر مي‌برم

مالک باشگاه استيل آذين به طور تلويحي از خريد يک تيم ليگ برتري خبر داد.
    به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، صبح پنجشنبه و پيش از سفر بازيکنان تيم استيل آذين به اصفهان براي رويارويي با ذوب آهن که آخرين بازي استيل آذين 90 - 89 در ليگ برتر است، حسين هدايتي بر سر تمرينات اين تيم حضور يافت و با بازيکنان اين تيم گفت و گو و درد و دل کرد.

هدايتي با حضور در ورزشگاه دستگردي، خطاب به بازيکنان اين تيم گفت: ممکن است اين آخرين ملاقات ما باشد. پيش از هر چيز از زحمات تک تک شما تشکر و قدرداني مي کنم. شايد نيازي به گفتن اين مسائل نباشد اما الان که اين تيم سقوط کرده و شرايط خوبي ندارد، برخي براي مطرح کردن خود و سوءاستفاده از اين شرايط مسائلي را مطرح کرده‌اند که فقط کذب محض بوده و هست.

وي ادامه داد: طي اين 5 سالي که از عمر استيل آذين مي‌گذرد طبق اسناد و مدارکي که موجود است ميلياردها تومان هزينه کرده‌ايم. سرمايه گذاري بخش خصوصي در فوتبالي که به هيچ وجه درآمدزايي ندارد يا نشانه ديوانگي است يا عاشقي و من عاشق فوتبال بوده و هستم. عاشق جوانان اين مرزو بوم. نه به دنبال سياسي کاري و نه به دنبال کسب شهرت و مقام. فقط به عشق خدمت به جوانان اين مرز و بوم وارد فوتبال شدم و براي آنها هزينه مي‌کنم و نه تنها دلسرد نيستم بلکه محبت مردم، هواداران و علاقمندان مرا بيشتر ترغيب مي کند که در فوتبال بمانم و خدمت کنم. هر چند در اين مدت ناملايمات زيادي ديدم اما عاشقانه به اين مردم عشق مي‌ورزم و هرگز با اين سختي‌ها و نامرادي‌ها از خدمت به اين جوانان عزيز کشور اسلامي‌ام دست نمي‌کشم.

هدايتي افزود: حالا که استيل آذين سقوط کرده برخي فرصت را مغتنم شمرده و دست به عقده گشايي زده‌اند و به نشر اکاذيب مي‌پردازند. برخي هم از رسانه ملي به تخريب چهره استيل آذين و مالکش مي‌پردازند. تعجب مي‌کنم از اينکه به جاي اينکه علل سقوط استيل آذين ريشه يابي شود، حدود 11 دقيقه تريبون رسانه ملي در اختيار برخي دوستان قرار مي گيرد که مرا تخريب کنند و مطالب خلاف واقع بگويند.

مالک باشگاه استيل آذين تاکيد کرد: از بازيکناني که سال گذشته در استيل آذين بودند سئوال مي‌کنم که آيا کسي از من طلبي دارد که دريافت نکرده باشد؟ آقاي برجلو، آقاي محمدي، آقاي نشاط جو، آقاي غلامي و .... آيا شما بابت سال گذشته و يا تا اينجاي فصل از من بد حسابي ديده ايد و آيا پول قرارداد‌هايتان را نگرفته‌ايد؟ (در اينجا تمامي بازيکنان پاسخ منفي دادند)

هدايتي افزود: من از آقايان مهدوي کيا و علي کريمي تشکر مي‌کنم که بلافاصله مصاحبه کرده واين مسائل واهي را تکذيب کردند و صادقانه اعلام کردند که پولشان را گرفته‌اند و کريمي هم گفت که خودش با خلوص نيت تتمه قراردادش را بخشيده نه به اين خاطر که اميدي به وصولش نداشته است. من از اين دو بازيکن بزرگ و از همه شما ممنونم و اين مسائل نه تنها مرا دلسرد نمي‌کند بلکه مصمم‌تر و باانگيزه‌تر به کارم ادامه خواهم داد. درست است که تيم سقوط کرده اما اين دليل نمي‌شود که من پول کسي را ندهم. من طبق قرارداد و توافقاتي که با تک تک شما دارم با شما تسويه حساب خواهم کردم.

هدايتي در بخش مهمي از صحبت هايش خاطرنشان کرد: استيل آذين با قدرت به راهش ادامه مي‌دهد. دست کساني که مي‌خواهند در ليگ يک در تيم استيل آذين بمانند و به حضور پر قدرت در دسته اول و بازگشت تيم به ليگ برتر کمک کنند، به گرمي مي‌فشاريم و از حضورشان با کمال ميل استقبال مي‌کنيم. چند بازيکن را هم مد نظر دارم که با خودم به تيم بعدي‌ام در ليگ برتر مي‌برم. آنهايي هم که نمي‌خواهند در ليگ يک براي استيل آذين بازي کنند و من هم نمي‌توانم آنها را به تيم بعدي‌ام ببرم، مي ‌توانند با مراجعه به باشگاه مذاکره و پيشنهادهايشان را بياورند و بنشينيم و دوستانه و در صلح و صفا با هم توافق کنيم. هر کس از هر تيمي پيشنهاد دارد، پيشنهادش را بياورد تا تا آن را بررسي کنيم و با هم به توافق برسيم. هر کس با من بود که هيچ و براي آنهايي هم که جدا مي‌شوند به هر تيمي که مي‌روند برايشان آرزوي موفقيت مي‌کنم.

هدايتي در پايان گفت: چند روز استراحت کنيد و بعد به باشگاه بياييد و با يکي از اين سه راهي که گفتم با هم به توافق برسيم. طي اين چند روز برخي از شما اظهار لطف کرده و به دليل احساس مسئوليت، گناه و يا شرمندگي و خجالت از سقوط تيم بصورت تلفني يا با ارسال نامه باقي مانده قراردادتان را بخشيديد و از دريافت مابقي پولتان صرف نظر کرديد که من از اين بابت از شما سپاسگزارم اما بايد بگويم که شما زحمت خود را کشيديد و من هم مثل هميشه پاي تعهد و قراري که با شما گذاشته‌ام خواهم بود. در پايان از شما حلاليت مي طلبم و در ادامه راه براي همه شما آرزوي موفقيت مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مايلي‌كهن سرمربي فصل آينده سايپا نيست

مديرعامل باشگاه سايپا از تغيير کادر فني فوتبال اين باشگاه در فصل آينده خبر داد.
    آرش کوشا درباره اينکه آيا براي فصل آينده از محمد مايلي‌کهن به عنوان سرمربي استفاده مي‌کنند يا خير گفت: مايلي کهن سرمايه ملي است و من به شخصه به او علاقه دارم اما براي فصل آينده مايلي کهن سرمربي سايپا نخواهد بود و ما سياست تغيير در کادر فني را در پيش داريم. البته من از مايلي کهن دعوت مي‌کنم که در مسئوليت‌هاي اساسي در باشگاه به ما کمک کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليس پيكان را چپ كرد و از تراكتور سبقت گرفت تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 5 بر يک پيکان قزوين را شکست داد و با تثبيت رتبه چهارمي، به حضور در ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده اميدوارتر شد. -------------------------------------------------------------------------------- ديدار دو تيم پرسپوليس و پيکان از ساعت 18 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود 3 هزار تماشاگر برگزار شد. هادي نوروزي در دقيقه 23 و مجتبي شيري در دقيقه 61 و حسين بادامکي در دقايق 80 و 90+4، مازيار زارع در دقيقه 85 براي پرسپوليس گلزني کردند و علي قرباني تک گل پيکان را در دقيقه 44 به ثمر رساند.پرسپوليس با اين پيروزي پنج بر يک جايگاه چهارمي خود را در ليگ برتر تثبيت کرد. سرخ‌پوشان تهراني در جام حذفي حضور دارند و در صورت قهرماني شانس حضور در ليگ قهرمانان فصل بعد را دارند اما در صورتي‌که يکي از دو تيم سپاهان و استقلال در جام حذفي قهرمان شوند در آن‌صورت پرسپوليس به رقابت‌هاي آسيايي راه پيدا خواهد کرد. محسن قهرماني داور مسابقه به ميثم رضاپور از پيکان کارت زرد نشان داد. با اين برد پرسپوليس 58 امتيازي شد و پيکان 33 امتيازي باقي ماند و به دسته اول سقوط کرد. در ليگ برتر براي تصاحب عنوان چهارمي تيم هاي پرسپوليس و تراکتورسازي رقابت نزديکي داشتند که در پايان سرخ پوشان پايتخت با اين پيروزي بالاتر از حريف تبريزي قرار گرفتند تا براي حضور در دوره بعدي ليگ قهرمانان آسيا اميدوارتر باشند. *ترکيب پرسپوليس: عليرضا حقيقي، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، مجتبي شيري،ابراهيم شکوري، سامان آقازماني، مازيار زارع، محمد منصوري( از دقيقه 60 وحيد هاشميان)، حميد علي‌عسگر( از دقيقه 60 اشپتيم آرفي)، هادي نوروزي( از دقيقه 69 سعيد حلافي)، حسين بادامکي سرمربي: علي دايي *ترکيب پيکان: ابراهيم‌ ميرزاپور، محسن ارزاني، رحمان رضايي، روح الله سلطاني، علي قرباني( از دقيقه 62 عليرضا عباسفرد)، الونگ الونگ( از دقيقه 83 روح الله عطايي)، محمود پوراسدالله( از دقيقه 69 مجيد خدابنده‌لو)، علي سلطاني، جهانگير عسگري، ميثم رضاپور و جونيور تويا سرمربي: محمد حسين ضيايي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته سي و چهارم ليگ برتر فوتبال پيروزي پرگل و بي‌تأثير تراكتورسازي مقابل نفت آبادان تيم تراکتورسازي در هفته سي و چهارم مقابل نفت آبادان به برتري رسيد. -------------------------------------------------------------------------------- تيم‌هاي صنعت نفت آبادان و تراکورسازي تبريز از ساعت 18 در ورزشگاه تختي آبادان در حضور 20 هزار نفر به مصاف هم رفتند که اين ديدار با برتري 3 بر يک تبريزي‌ها خاتمه يافت. مرتضي اسدي دقيقه 36، هدايت شهرياري 76 (گل به خودي) و مسعود ابراهيم‌زاده (86) براي تراکتورسازي و روح الله عرب در دقيقه 82 از روي نقطه پنالتي براي نفت گلزني کردند. تراکتورسازي با اين پيروزي با عنوان پنجمي به کار خود پايان داد و از آنجايي که اين تيم در جام حذفي هم حضور ندارد ديگر اميدي براي کسب سهميه آسيا ندارد. بابک وسيله‌بر داور اين ديدار به مهدي ثابتي از تراکتور سازي و حسن هوري از نفت کارت زرد نشان داد. نفت آبادان با اين شکست با 42 امتياز به کارش خاتمه داد.

برچسب برای این موضوع