بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 13 از 24 اولیناولین ... 3111213141523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 از مجموع 232

موضوع: برنامه نتایج و اخبار فوتبال انگلستان 2010_2011

pnugirl
    • n/a

منچستر در انديشه تكرار برد برابر ويگان

تيم فوتبال منچستريونايتد در هفته بيست‌وهشتم رقابت‌هاي ليگ برتر در انديشه تجديد برد بازي رفت مقابل ويگان است.

فردا شب در اولين بخش از پيکارهاي اين هفته يونايتدي‌ها ديداري دشوار را در ورزشگاه دي‌.دبليو در پيش خواهند داشت. شاگردان فرگوسن در بازي رفت موفق شدند با درخشش پاتريس اورا و خاوير هرناندز به برتري 2 بر صفر برسند و اکنون نيز در ديداري خارج از خانه براي استحکام موقعيت خود در صدر جدول نياز به هر سه امتياز اين بازي دارند.
    در ديداري ديگر اورتون در خانه ميزبان ساندرلند است و بلکبرن راهي بازي خارج از خانه با ويگان خواهد شد.
    همچنين نيوکاسل پذيراي بولتون است و ولورهامپتون به استقبال از بلکپول خواهد شتافت.

جدول رده‌بندي:
    1- منچستريونايتد 57 امتياز- 26 بازي
    2-آرسنال 56 امتياز 27 بازي
    3- منچسترسيتي 49 امتياز27 بازي
    4-تاتنهام 47 امتياز-27 بازي
    5-چلسي 45 امتياز26 بازي
    6-ليورپول 39 امتياز-27 بازي
    7-ساندرلند 37 امتياز-27 بازي
    8-بولتون 36 امتياز-27 بازي
    9-نيوکاسل 35 امتياز-27 بازي
    10-استوک‌سيتي33 امتياز27 بازي
    11-بلکبرن 32 امتياز27 بازي
    12-بلکپول 32 امتياز27 بازي
    13-فولام 31 امتياز27 بازي
    14-اورتون 30 امتياز26 بازي
    15-بيرمنگام 30 امتياز26 بازي
    16- آستون‌ويلا30 امتياز27 بازي
    17-وست‌برومويچ‌آلبيون28 امتياز 27 بازي
    18-ويگان27 امتياز 27 بازي
    19- وستهام 25 امتياز27 بازي
    20- ولورهامپتون 25 امتياز 27 بازي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

منچسترسيتي در تدارك جذب تابستاني دني‌آلوس

براساس گزارشي منتشرشده تيم فوتبال منچسترسيتي علاقمند به جذب مدافع برزيلي بارسلونا است.
    به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، تيم انگليسي که در فصل جاري خريدهاي پرشماري کرده، علاقمند است براي فصل بعد دني آلوس از تيم آبي و اناري‌پوش را بخدمت گيرد.
    براساس برنامه‌اي که روبرتو مانچيني، سرمربي ايتاليايي "آبي‌هاي آسماني " براي فصل آينده دارد، مايل است تا با استفاده از آلوس، جناح راست خط دفاع خود را پوشش دهد. به باور او حضور اين مدافع ملي‌پوش اهل آمريکاي جنوبي به افزايش توان دفاعي تيمش خواهد انجاميد.
    اين گزارش عنوان مي‌کند بازيکن 27 ساله که تا تابستان سال 2012 با کاتالاني‌ها قرارداد دارد، درازاي 25 ميليون يورو امکان انتقال به جزيره را خواهد يافت.
    اين گزارش مي‌افزايد در صورتي که مربي ايتاليايي يک سال اخير تيم دوم شهر منچستر نتواند صاحب بازيکن مورد نظرش شود، آنوقت به سراغ گريگوري فان‌در ويل، مدافع تيم ملي هلند و عضو آژاکس آمستردام خواهد رفت.
    آلوس از سال 2008 در خدمت بارسا است و در اين مدت توانسته 84 بازي انجام داده و 9 گل نيز به ثمر رساند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرسن ونگر: قهرماني در جام اتحاديه مانند پيروزي مقابل بارسلوناست

سرمربي آرسنال معتقد است قهرماني تيمش در رقابت هاي جام اتحاديه يک قدم رو به جلوي ديگر براي آنهاست.
    آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، معتقد است قهرمانی تیمش در رقابت های جام اتحادیه یک قدم رو به جلوی دیگر برای آنهاست اما تاکید کرد داشتن تداوم در رقابت های لیگ برتر بسیار دشوارتر به دست آمده است.
    آرسنال و منچستریونایتد تنها تیم های لیگ برتر بوده اند که همواره در 12سال اخیر دربین چهار تیم بالای جدول قرار داشته اند، هرچند آرسنالی ها درشش فصل اخیر به جامی دست پیدا نکردند.
    با این وجود ونگر حضور تیمش در بین تیم های برتر جزیره را یک دستاورد می داند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در جام اتحادیه مانند شکست دادن چلسی است، یا پیروزی مقابل بارسلونا. یک قدم رو به جلوی دیگر.بسیار دشوار این بگوییم کدام سخت تر است، حضور همیشگی در بین چهار تیم صدر جدول لیگ برتر یا رسیدن به فینال جام اتحادیه."

مربی فرانسوی ادامه داد:"اما مشکل ترین بخش قضیه داشتن تداوم است. در 12 سال اخیر تنها دو باشگاه
    توانسته اند همواره در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند، ما ومنچستریونایتد.درست است که قهرمانی در جام اتحادیه نمی توان دلیلی خوبی برای توانایی مابرای قهرمانی در جام های مختلف باشد اما اهمیت زیادی برای افزایش اعتمادبه نفس تیم دارد.ما تیم جوانی داریم و این مسئله به افزایش اعتماد به نفس تیم کمک زیادی می کند."
    او همچنین در مورد جام هایی که تاکنون با آرسنال به دست آورده، گفت:" من یک آینده نگر هستم نه نوستالوژیست. صراحتا بگویم همه مدال هایی که باآرسنال به دست آورده ام را در اختیار ندارم"

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يوري ژيرکوف: مي خواهم بازيکن مفيدي براي چلسي باشم

بعد از اخباري که در مورد جدايي يوري ژيرکوف از چلسي منتشر شد،اين مدافع روس اعلام کرد دوست دارد در اين باشگاه لندني بماند.

ژیرکوف به دلیل مصدومیت بیشتر هفته های این فصل را از دست داد اما علی رغم بازگشت به میادین در دیدار هفته گذشته آبی ها مقابل اورتون، شایعات در مورد خروج این بازیکن از استمفوردبریج همچنان ادامه دارد.
    او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه چلسی گفت:" من تا سال 2013 با چلسی قرار دارم و امیدوارم نقش مهمی در این باشگا ایفا کنم. بعد از چند ماه ناامید کننده در مراکز درمانی، بازگشت به جمع هم تیمی هایم بسیار خوشحال کننده بود. اکنون به آینده فکر می کنم و می خواهم نقش مهمی در تیم ایفا کنم."
    ژیرکوف که در سال 2009 از زسکا مسکو به چلسی پیوسته اعلام کرد انتظارنداشته برای مدتی طولانی از میادین دور باشد.
    " دوران دوری از میادین بیش از آنچه انتظار داشتم، طول کشید. اما اکنون بازگشته ام و می خواهم به همه نشان دهم می توانم بازیکن مفیدی برای چلسی باشم.بازگشت در دیدار مقابل اورتون حس فوق العاده ای برای من به همراه داشت واگرچه در ضربات پنالتی شکست خوردیم، اما این اعتماد به نفس را به من داد که می تواند بار دیگر در میادین حضور داشته باشم."

pnugirl
    • n/a

دومين شكست شياطين سرخ، رقابت در ليگ برتر انگليس را حساستر كرد
    يك گل ديرهنگام، دومين شكست منچستر يونايتد در فصل جاري ليگ برتر فوتبال انگليس را در ديداري حساس در مقابل چلسي رقم زد و جان تازه اي به رقابت بر سر قهرماني داد.
    اين گل بحث برانگيز 10 دقيقه به پايان بازي در ورزشگاه 'استامفورد بريج' لندن توسط 'فرانك لمپارد' براي تيم ميزبان به ثمر رسيد.
    'مارتين آتكينسون' داور اين مسابقه با تصميم بحث برانگيز خود مبني بر سرنگون شدن 'يوري ژيركف' بازيكن چلسي كه از روي نيمكت ذخيره ها وارد زمين شده بود توسط 'كريس اسمالينگ' مدافع مچستر اين گل را به آبي پوشان هديه كرد.
    دريافت اين گل، ضربه سنگيني به شياطين سرخ وارد كرد چرا كه آنان با گل 'وين روني' در نيمه نخست، تيم پيروز ميدان بودند.
    اما كمي پس از آغاز نيمه دوم، 'ديويد لوييز' مدافع برزيلي با نخستين گل خود براي چلسي نتيجه را يك بر يك مساوي كرد و لمپارد پيش از آنكه كاپيتان 'نمانيا ويديچ' با دريافت دومين كارت زرد در وقت تلف شده از زمين اخراج شود، گل پيروزي بخش چلسي را به ثمر رساند.
    هرچند كه شانس چلسي براي قهرماني مجدد با توجه به فاصله 12 امتيازي اين تيم با منچستر يونايتد صدرنشين بسيار اندك است اما اين پيروزي جان تازه اي به رقابت آرسنال و منچستر داد.
    آرسنال اكنون تنها چهار امتياز با منچستر فاصله دارد منتهي يك بازي كمتر انجام داده است .
    منچستر سيتي و چلسي نيز به ترتيب با 50 و 48 امتياز در مكانهاي سوم و چهارم جدول قرار دارند.

pnugirl
    • n/a

احتمال استفاده دالگليش از اندي کارول در ديدار مقابل منچستريونايتد

کارول به دليل مصدوميتي که در زمان حضورش در نيوکاسل برايش به وجود آمده بود، تاکنون نتوانسته براي قرمزها به ميدان برود.
    کنی دالگلیش، سرمربی لیورپول قصد دارد از اندی کارول در دیدار مقابل منچستریونایتد استفاده کند.
    این مهاجم 22 ساله در بازار نقل و انتقالات ژانویه با انتقالی 35 میلیون پوندی به لیورپول پیوست.

اما کارول به دلیل مصدومیتی که در زمان حضورش در نیوکاسل برایش به وجود آمده بود، تاکنون نتوانسته برای قرمزها به میدان برود. این مهاجم ملی پوش در تمرینات گروهی تیمش شرکت کرد و انتظار می رود دالگلیش در دیدار یکشنبه آینده مقابل منچستریونایتد از او استفاده کند.

pnugirl
    • n/a

اميدواري فابرگاس به حضور درديدار«نوکمپ»

ستاره کاتالان باشگاه آرسنال اميدوار است تا بتواند مقابل تيم سرزمين مادري اش به ميدان برود.
    سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال امیدوار است که بتواند در جریان دیدار برگشت تیمش در رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا،مقابل بارسا به میدان برود.
    سسک در جریان دیدار تیمش مقابل استوک سیتی که ماه گذشته برگزار شد، از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و برای چند دیدار از میادین ورزشی به دور بود.
    پیش از این آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرد که سسک در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ساندرلند غایب خواهد بود ولی به نظر می رسد که ستاره اسپانیایی نقشه هایی درسر دارد تا بتواند در دیدار برگشت تیمش مقابل بارسلونا در نوکمپ به میدان برود.
    سسک فابرگاس در گفت و گویی گفت:« من می دوم و بهتر شده ام و دیگر احساس درد نمی کنم. باید ببینیم که در روزهای آتی چه خواهد شد. حتی شاید شانس بازی کردن در دیدار شنبه شب را هم داشته باشم.»
    سسک ادامه داد:« روند بهبودیم را به صورت روز به روز بررسی می کنیم.می دانم که چه زمانی می توانم بازی کنم. ما بازیهای زیادی را پیش رو داریم و من باید هرچه سریعتر بازگردم.»

pnugirl
    • n/a

ونگر: نبايد انگيزه ما به دليل شکست در جام اتحاديه کم شود

آرسن ونگر گفته بازيکنانش هنوز در سه جبهه مي‌جنگند، هرچند که روز يکشنبه در فينال جام اتحاديه به بيرمنگام باختند.
    توپچی‌ها دو بر یک بازی را واگذار کردند و گل دوم آنها را اوبافمی مارتینز روی اشتباه وویچیخ اشچسنی و لوران کوشیلنی زد.
    ونگر گفت: «البته ناامید شدیم اما بازیکنان متحد هستند، رابطه‌ای قوی دارند و مصمم هستند که برای چالش‌های پیش رو آماده باشند.
    نباید اجازه دهیم انگیزه و اعتماد به نفس ما کاهش یابد، چرا که اهداف بسیار بزرگی پیش رو داریم.
    ما اهداف بسیار بلندتری نسبت به جام اتحادیه داریم، هرچند که دوست داشتیم آن را ببریم. همه بر سر این موضوع توافق داریم.
    ما در لیگ رقابتی سخت داریم، می‌خواهیم در جام حذفی به پیش برویم و دیدار رفت مقابل بارسلونا در لیگ قهرمانان را هم برده‌ایم.»
    گفتنی است، آرسنال دیشب لیتون اورینت را در جام حذفی با نتیجه پنج بر صفر برد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جان اوشي: گيگز مي‌تواند مالديني را پشت سر بگذارد

گيگز در 37سالگي همچنان عضوي از باشگاه منچستريونايتد است و در 20 سالگي حضورش در اين تيم قرار دارد.
    به عقيده جان اوشي مدافع منچستريونايتد رايان گيگز اسطوره باشگاه منچستريونايد حتي مي‌تواند بعد از 40سالگي به بازي ادامه دهد و رکورد پائولو مالديني ستاره بزرگ تاريخ باشگاه ميلان را بشکند.

گيگز در 37سالگي همچنان عضوي از باشگاه منچستريونايتد است و در 20 سالگي حضورش در اين تيم قرار دارد. اين ستاره اهل ولز قرارداد خود را يک سال تمديد کرده است،‌ اما اوشي مي‌گويد گيگز مي‌تواند بيش از اين‌ها در منچستر يونايتد بازي کند. او تأکيد مي‌کند:«‌بدون شک»

اين مدافع ايرلندي ادامه مي‌دهد:« فرم فيزيکي رايان از زماني که او را مي‌شناسم هرگز تغيير نکرد، با وجود همه مصدوميت‌هايي که داشته و البته مسائلي که باز هم به سراغ او خواهد آمد مطمئنم او مي‌تواند بيشتر از يک سال به بازي ادامه دهد. بايد بگذاريم در اين‌باره او خودش تصميم بگيرد،‌اما من فکر مي‌کنم او بسيار از فوتبال لذت مي‌برد.»

به عقيده اوشي رايان گيگز يک بازيکن مهم براي همه اعضاي باشگاه منچستريونايتد است. او مي‌گويد:« او فوق‌العاده است و استثنايي. مالديني در ميلان به همه چيز رسيد اما به نظر من گيگزي توانايي پشت سر گذاشتن وي را دارد. سرعت و تعادل او هرگز نشان نمي‌دهد که او سن و سال بالايي دارد و به نظر من نمايش‌اش در زمين هنوز خارق‌العاده است، همانطور که هميشه گفته‌ام گيگزي يک اسطوره يکتاست.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

آرسنال 5 – ليتون اورينت صفر: هت‌تريک بنتنر

هت‌تريک نيکلاس بنتنر برد پنج بر صفر آرسنال مقابل ليتون اورينت در جام حذفي را رقم زد.

دیدار دو تیم قبل از این با هم مساوی شده بود و به همین دلیل آنها دیداری تکراری را برگزار کردند.
    مروان شماخ در دقیقه 7، روی سانتر توماس روسیچکی از فاصله‌ای نزدیک دروازه حریف را گشود.
    سپس بنتنر سه گل برای آرسنال زد تا دیگر سر و صدای 9000 طرفدار اورینت که سفری کوتاه به شمال لندن داشتند شنیده نشود. او ابتدا در دقیقه 30 با ضربه سری چرخشی سانتر کیه‌ران گیبس را به گل تبدیل کرد؛ سپس در دقیقه 43 پس از حرکت و با شوتی زمینی توپ را به گوشه دروازه حریف فرستاد؛ و در نهایت در دقیقه 64 گل چهارم تیمش را از روی نقطه پنالتی زد. این پنالتی را گیبس با حرکتی مارپیچی در محوطه جریمه گرفته بود.
    گل پنجم را هم گائل کلیشی زد. او در دقیقه 75 سانتر ابوئه را از میان مدافعان پرتعداد اورینت گرفت و به راحتی گل پنجم را به ثمر رساند.
    در دیگر دیدار جام حذفی هم منچسترسیتی سه بر صفر با سه گل یحیی توره (5)، ماریو بالوتلی (25) و داوید سیلوا (70) استون ویلا را برد.

صفحه 13 از 24 اولیناولین ... 3111213141523 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع