بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 110 از 151 اولیناولین ... 1060100108109110111112120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرکي: کم‌تجربگي باعث اين نتيجه ناخوشايند شد

سرمربي تيم فوتبال نفت تهران کم‌تجربگي بازيکنان را دليل رقم خوردن نتيجه تساوي برابر استيل‌آذين دانست.
    حسين فرکي پس از تساوي 2 بر 2 برابر استيل‌آذين در کنفرانس خبري حاضر شد و در مورد شرايط بازي اظهار داشت: در حالي برابر استيل‌آذين قرار گرفتيم که تمرکز پاييني داشتيم. تماشاگران در اين مسابقه براي حمايت از تيم ما دچار دو دستگي شده بودند.
    وي با بيان اينکه اين اتفاقات تنها در فوتبال ايران رخ مي‌دهد ادامه داد: دو دستگي تماشاگران تنها موجب لطمه خوردن به تيم مي‌شود و هيچ حاصلي براي ما ندارد.
    سرمربي نفت تهران خاطرنشان کرد: در غياب 6 بازيکن اصلي خود به مصاف استيل‌آذين رفتيم و با ترکيبي جوان وارد زمين شديم. از ابتداي بازي به دنبال کسب 3 امتياز و پيروزي بر حريف بوديم و در همين راستا 30 دقيقه ابتدايي را بسيار خوب آغاز کرديم.
    فرکي افزود: در 15 دقيقه پاياني نيمه نخست بازيکنان ما دچار اشتباهاتي شدند که موجب حمله و فشار از سوي استيل‌آذين شد. با شروع نيمه دوم به فکر گرفتن ميانه زمين بوديم و با توجه به نيروي جواني توانستيم به اين موضوع دست پيدا کنيم.

سرمربي نفت تهران با اشاره به اينکه تجربه استيل‌آذيني‌ها موجب برتري آنها تا دقايق پاياني بود عنوان کرد: زماني که کعبي اخراج شد بازيکن ما هم با آسيب ديدگي مواجه شد و هر دو تيم بازي را 10 نفره ادامه دادند.
    وي در مورد نتيجه تساوي گفت: اين نتيجه برايم خوشايند نيست و معتقدم کم‌تجربگي باعث آن بود. درمورد داوري هم بايد اعلام کنم اعتراض ندارم و در خصوص صحنه مشکوک بازي نظري ندارم. هر داوري که وارد زمين مي‌شود تمام تلاش خود را به‌کار مي‌گيرد تا کمترين اشتباه را داشته باشد.
    فرکي افزود: هيجان زيادي بر بازي حاکم بود و صحنه گل دوم تيم خود را که استيل‌آذيني‌ها اعتراض زيادي به آن داشتند نديدم و بايد پس از تماشاي فيلم بازي اظهار نظر کنم.
    سرمربي نفت تهران در پايان کنفرانس درمورد شرايط تيم ملي فوتبال ايران در آستانه بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا تصريح کرد: آرزوي هر ايراني موفقيت تيم ملي است. اميدوارم که ملي‌پوشان با کسب عنوان قهرماني بتوانند دل مردم را شاد کنند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

pnugirl
    • n/a

جدول گلزنان خارجي ليگ برتر؛ رقابت توره و ادينهو

در هفته بيستم ليگ برتر 5 گل توسط بازيکنان خارجي به ثمر رسيد و زالترون(مس) و فريرا(نفت تهران) بازيکنان برزيلي براي اولين بار در اين فصل گلزني کردند. ابراهيم توره سنگالي با دو گلي که به فولاد زد خود را به ادينهوي برزيلي در صدر جدول نزديک کرد. اشپيتم آرفي نيز در اين هفته به جمع 4 گله ها پيوست. در 20 هفته گذشته ليگ برتر 63 گل توسط بازيکنان خارجي به ثمر رسيده و 21 بازيکن نيز موفق به گلزني شده اند.
    14 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)

9 گل: ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)
    4 گل: اشپیتم آرفی(پرسپولیس) میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان) باکاری دیاکیته( فولاد خوزستان) جاسم کرار(تراکتورسازی)
    3 گل: رودریگو لوپز ( راه آهن تهران) کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز)
    2 گل: خوزه نارسیسو(نفت تهران) اکمل هولماتوف(پاس همدان)
    یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی) محمود آمنه،ریکاردو دی سوزا( راه آهن تهران) ژوسیلی فریرا، خلدون ابراهیم(نفت تهران) فابیو جانواریو( سپاهان اصفهان) لئون پاچاجیان( نفت آبادان) آرتور یادگاریان( پاس همدان) تیاگو فراگا (پرسپولیس تهران) پائولو زالترون(مس کرمان)

pnugirl
    • n/a

جلالي: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال كثيف است

سرمربي فولاد خوزستان گفت: نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال کثيف است.

مجيد جلالي پس از شکست 3 بر 2 مقابل سپاهان با حضور در کنفرانس مطبوعاتي در شرايطي که بغض کرده بود اظهار داشت: نسبت به بازي معترض هستم و اصلاً قادر به صحبت نيستم.
    وي افزود: يک حرف دارم و مي‌خواهم بگويم که ما را هم نگاه کنيد. ما هم تيم فولاد خوزستان هستيم و لطفاً کمي هم ما را ببينيد.
    جلالي پس از بيان اين مطالب در شرايطي که خبرنگاران درخواست پاسخگويي از وي را داشتند با ناراحتي و چشمان اشک‌بار از اتاق کنفرانس خارج شد.

وي پس از ترک سالن کنفرانس راهي رختکن تيم فولاد شد و پس از لحظاتي درحالي که ورزشگاه را ترک مي‌کرد در مصاحبه با تعدادي از خبرنگاران درباره اين ديدار عنوان کرد: دلم خون است از بي‌عدالتي و ظلمي که به‌نام فوتبال به ما وارد مي‌شود.
    جلالي افزود: من در گوشه‌اي از مملکت زندگي‌ام را گذاشتم و هر بار ما را با مسئله‌اي روبرو مي‌کنند. يک‌بار به زمين آب مي‌بندند و در جايي ديگر حق ما را مي‌خورند.
    سرمربي فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: قطعاً سناريويي در قضاوت داوران وجود دارد. اگر عشق و زندگي من فوتبال نبود از اين ورزش مي‌رفتم ولي چه‌کنم که دلم مخزن الاسرار است و نمي‌توانم بگويم چقدر اين فوتبال کثيف است.

pnugirl
    • n/a

كمالوند: تراكتورسازي بهتر از شهرداري بازي كرد

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: تيم ما حاکم بر بازي بود و نسبت به شهرداري بهتر بازي کرد.

فراز کمالوند پس از پيروزي يک بر صفر تراکتورسازي برابر شهرداري تبريز تصريح کرد: تيم ما روند رو به رشدي دارد و با 4 پيروزي پياپي توانسته‌ايم روحيه خوبي را کسب کنيم.
    وي ادامه داد: تراکتور در اين ديدار حاکم بر بازي بود و بهتر از شهرداري بازي کرد. موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه شهرداري به وجود آورد که متاسفانه با بي دقتي بازيکنان به گل تبديل نشد.
    سرمربي تيم تراکتورسازي افزود: از تمام بازيکنانم تشکر مي‌کنم که غيرتمندانه بازي کردند. شهرداري بازي فشرده و بسته‌اي را به نمايش گذاشت، اما خوشحالم که توانستيم در دقايق پاياني به گل دست يابيم.
    کمالوند درباره آينده تراکتور خاطرنشان کرد: پس از تعطيلات بايد به مصاف مس و سپاهان برويم و با برتري در اين دو ديدار خانگي مي‌توانيم به صدر جدول نزديک‌تر شويم. فوتبالي که بازيکنان تراکتور به نمايش مي‌گذارند بسيار جذاب است و اگر به آسيا هم راه پيدا نکنيم هيچ چيز از ارزش‌هاي اين بازيکنان کاسته نمي‌شود.
    کمالوند اظهارداشت: در تراکتور نه مربي سالاري وجود دارد و نه بازيکن سالاري، بلکه تيم سالاري حاکم بر ما است. هر بازيکن به راحتي تعويض را قبول مي‌کند و هيچ اعتراضي انجام نمي‌دهد.
    وي درباره تعطييلات ليگ گفت: 15 دي‌ماه در دبي اردو برگزار خواهيم کرد و با تيم‌هاي بزرگسالان النصر و اميدشان بازي دوستانه برگزار خواهيم کرد. آندرانيک تيموريان، محمد نصرتي و مهدي کياني به علت حضور در تيم ملي و کرار جاسم نيز به علت حضور در تيم ملي عراق را در اختيار نداريم و اميدوارم با ساير بازيکنان بتوانيم شرايط تيم را حفظ کنيم

pnugirl
    • n/a

باشگاه پيام به خارج از مشهد منتقل مي‌شود

مالک پيام اعلام کرد که در آينده‌اي نزديک اين باشگاه را به خارج از مشهد انتقال خواهد داد.

محمود صفايي اظهار داشت: مسئولين خراسان رضوي به هيچ يک از وعده هاي خود عمل نکردند و من را در کنار هزينه‌هاي گزاف تيم‌داري تنها گداشتند ، به همين خاطر قصد دارم تا تيم را به شهر ديگري منتقل کنم.
    وي افزود: چند روز قبل هم جلسه اي باکادر فني و بازيکنان تيم گذاشتيم و آنها را نيز متقاعد کرديم که بازي براي مشهد فايده‌اي ندارد و نه تنها کمکي به تيم نمي کند ،بلکه ممکن است به مشکلات تيم ما نيز اضافه کند.
    مالک پيام ادامه داد: هر وقت خوب نتيجه گرفتيم همه مسئولين استان از خودشان تعريف کرده اند و هر وقت نتيجه بدي گرفتيم همه تقصيرها را بر گردن من انداخته اند.
    صفايي تاکيد کرد: ديگر از اين وضعيت خسته شده ايم و قصد دارم تيم را به يک شهرستان محروم ببرم. حداقل شايد از کنار حضور تيم ما در آن شهرستان ، هم به تيم ما کمک شود و هم به آن شهرستان توجه بهتري شود. تيم ما در حال حاضر از شرايط خوبي برخوردار است و بازيکنان نيز در شرايط فني خوبي هستند.

pnugirl
    • n/a

ابراهيم توره؛ بازگشت ستاره سپاهان

لوسيانو ادينيو بازيکن برزيلي مس با 14 گل در صدر جدول قرار دارد.

ابراهيم توره بازيکن سنگالي سپاهان يک بار ديگر با درخشش و شم گلزني خود امير قلعه‌نويي را نجات داد.
    توره که شکل بازي او تکنيک فوق‌العاده‌اش همه مدافعان فوتبال ما را به دردسر مي‌اندازد در بازي امروز مقابل فولاد دو بار گل زد و 9 گله شد. اين در حالي است که لوسيانو ادينيو بازيکن برزيلي مس با 14 گل در صدر جدول قرار دارد. البته در کنار توره آرش افشين و رضا نوروزي دو ستاره ثابت فولاد خوزستان هم روي دور گلزني قرار دارند و امروز موفق شدند دو بار دروازه سپاهان را باز کنند.
    نوروزي با گل امروزش 12 گل شد و به رده دوم جدول صعود کرد و بالاتر از کريم انصاري‌فرد قرار گرفت. آرش افشين هم با توره و دقيقي 9 گل‌هاي جدول هستند. البته افشين بسيار ديرتر از دو بازيکن ديگر در ترکيب ثابت فولاد مورد استفاده قرار گرفته است. اما درخشش فوق‌العاده وي در هفته‌هاي گذشته باعث اميدواري است.

pnugirl
    • n/a

نصيرزاده: پنالتي ذوب آهن درست بود/ تعطيلي براي داوران لازم بود

نصيرزاده ادامه مي‌دهد:« در کل قضاوت ترکي بد نبود اما اخطار اول و دو اخطار آخرش از همان حرکات مختص به خودش بود که به نظر من سخت‌گيرانه بود.»

طبق معمول مسابقات اين هفته ليگ برتر هم خالي از جنجال نبود.
    از يک سو بازيکنان استيل آذين عقيده داشتند که گل ديرهنگام نفت که باعث تساوي بازي شد با خطاي بازيکن اين تيم به ثمر رسيده، از سوي ديگر مجيد جلالي به شدت قضاوت داوران در بازي سپاهان را زير سوال برد و اعلام کرد که داور بازي براي بازاندن تيم او سناريو داشته است. به همه اين‌ها اضافه کنيد اعتراض شديد بازيکنان شهرداري به پنالتي ديرهنگامي که توسط محسن قهرماني در بازي تراکتور گرفته شد.
    اما بازي ذوب آهن و استقلال هم خالي از صحنه‌هاي داوري نبود و هواداران استقلال عقيده داشتند محسن ترکي پنالتي بي‌موردي براي ذوب آهن گرفته است و به همين سبب او را مورد فحاشي قرار دادند.
    هوشنگ نصيرزاده کارشناس داوري مي‌گويد:« تصميم محسن ترکي درست بود چرا که وحيد طالب‌لو پاي چپ اسماعيل فرهادي را به وضوح زد.» نصيرزاده ادامه مي‌دهد:« در کل قضاوت ترکي بد نبود اما اخطار اول و دو اخطار آخرش از همان حرکات مختص به خودش بود که به نظر من سخت‌گيرانه بود.» با پايان مسابقات در هفته بيستم، ليگ به تعطيلي خواهد رفت و تيم‌ها فعلا از دست داوران پشت اشتباه نفس راحتي خواهند کشيد. هوشنگ نصيرزاده مي‌گويد:« ظاهرا اين تعطيلات براي همه لازم بود از جمله براي داوران عزيز که در اين چند هفته روزهاي سختي را پشت سر گذاشته‌اند.»

pnugirl
    • n/a

خاکپور:هيچگاه دنبال مقصر نمي‌گردم/ استيل آذين متحول خواهد شد

سرمربي تيم فوتبال استيل آذين با تقدير از زحمات بازيکنانش در ديدار با نفت تهران گفت: وقتي تيم نتيجه نمي‌گيرد همه ما مقصريم و من هيچگاه دنبال مقصر در تيمم نمي‌گردم.

محمد خاکپور در پایان دیدار این تیم برابر نفت تهران ضمن بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: بازیکنان من در این دیدار تلاش خود را انجام دادند و از آنها متشکرم. گر چه اگر در دقایق پایانی مسابقه بیشتر دقت می‌کردند می توانستیم به یک پیروزی با ارزش دست یابیم.

وی اضافه کرد: طبیعی است وقتی بازی را در وقت‌های اضافه می‌بازیم همه ناراحت می‌شوند اما من دنبال مقصر نیستم زیرا اعتقاد دارم اگر تیمی ببازد همه مقصرند و اگر تیمی ببرد همه در آن نقش داشتند. من هیچوقت انگشت اتهام را به سمت کسی نمی‌گیرم.

سرمربی تیم فوتبال استیل آذین در مورد اعتراض علی کریمی به عملکرد حمید نشاط جو در دقایق پایانی این دیدار و اینکه وی را مقصر این شکست می داند تصریح کرد: علی در این بازی در طول 90 دقیقه با تمام تلاش و وجودش بازی کرد و عملکرد قابل قبولی داشت ولی وقتی تیم در وقت اضافه پیروزی را از دست می‌دهد همه ناراحت هستند. نشاط جو هم خوب بود و در این دیدار عملکرد مطلوبی داشت.

وی در این خصوص اضافه کرد: در این مواقع اولین مقصر من هستم زیرا مسئولیت فنی تیم بر عهده من است و وقتی تیم نتیجه نمی‌گیرد من مسئولیت آن را بر عهده می گیرم و در زمان برد موفقیت برای همه است به همین دلیل سعی نمی‌کنم تقصیر را گردن کسی بیاندازم.

خاکپور در مورد صحنه‌ای که در دقایق پایانی مسابقه رخ داد و زمینه‌ساز گل تساوی تیم نفت شد تاکید کرد: من در مقامی نیستم که بخواهم در خصوص داوری اظهار نظر کنم. اعتقاد من این است که هرکسی وارد زمین می‌شود چه داور و چه بازیکن سعی می‌کنند بهترین عملکرد را داشته و کمترین اشتباه را از خود ارایه دهد. قطعاً اگر اشتباهی هم رخ داده باشد عمدی نبوده.

خبرنگاری پرسید شما در این چند وقت که هدایت استیل آذین را بر عهده گرفتید مشکل این تیم را در کجا می‌بینید. وی در این خصوص پاسخ داد: ما با آسیب شناسی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که تنها اشکال تیم ضعف قوای جسمانی و آمادگی بدنی بازیکنان است که رفته رفته این مشکل در حال برطرف شدن بوده و قول می‌دهم بعد از تعطیلات لیگ این ضعف کاملاً از بین برود.

سرمربی تیم فوتبال استیل آذین اضافه کرد: همه اعتقاد دارند تیم ما در این دو سه بازی اخیر عملکرد به مراتب بهتری نسبت به دو سه بازی گذشته داشته و روند رو به رشدی را طی می‌کند. 100 درصد بعد از تعطیلات چهره کاملاً متفاوتی نسبت به استیل آذین در لیگ شاهد خواهید بود.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: ما تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم که استیل آذین از لحاظ قوای بدنی و کارهای تاکتیکی به شرایط مطلوبی برسد و قطعاً در ادامه مسابقات شاهد متحول شدن این تیم خواهید بود و ما با بازیکنان بزرگ و توانایی که در اختیار داریم در ادامه مسابقات با قدرت بیشتری به میدان رفته تا بتوانیم امتیازات گذشته را جبران کنیم.

خاکپور در پایان در پاسخ به این سئوال که تعویض کعبی،‌ حسین کاظمی در دقایق پایانی مسابقه باعث شد تیم استیل آذین شرایط خوبش را از دست داده و بازی برده را با نتیجه مساوی عوض کند، گفت: ما کعبی را به زمین آوردیم که با نفوذهایش تیم نفت را به عقب ببرد و تا قبل از اخراج ما در این تاکتیک موفق بودیم. حسین کاظمی را هم به این دلیل وارد زمین کردیم که بازی را نگه دارد. البته وی همزمان تلاشش را کرد ولی گل دوم نفت به خاطر یک اشتباه ساده به ثمر رسید. من از همه بازیکنانم در مجموع رضایت دارم.

دیدار تیم‌های فوتبال نفت تهران و استیل آذین در هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر عصر امروز پنجشنبه در ورزشگاه دستگردی برگزار شد و در نهایت با تساوی دو بر دو به پایان رسید.

pnugirl
    • n/a

اظهار نظر بازيکنان پرسپوليس پس از بازي

بازيکنان تيم فوتبال پرسپوليس اعتقاد دارند پيروزي برابر سايپا به آنها کمک خواهد کرد روند بهتري در ادامه ليگ برتر داشته باشند.

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که در پنج بازی متوالی شکست خورده بودند، عصر امروز پنجشنبه و پس از برتری مقابل سایپای البرز به ابراز احساسات هوادارن پاسخ گفتند.
    غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس پس از برتری تیمش مقابل سایپای البرز گفت: باور کنید هفته سختی را پشت سر گذاشتیم. ما می خواستیم هر طور شده پاسخ محبت‌های هواداران را بدهیم و خدا را شکر توانستیم با یک پیروزی طلسم ناکامی‌ها را شکسته و از شرمندگی هواداران درآییم.
    وی با بیان اینکه هواداران پرسپولیس حق دارند از ناکامی‌های این تیم ناراحت باشند و حتی علیه بازیکنان شعار بدهند افزود: به هواداران پرسپولیس ثابت می‌کنیم لیاقت پوشیدن پیراهن این تیم را داریم و دلمان برای پرسپولیس می‌تپد.
    خبرنگاری از رضایی پرسید آیا شما جزو آن بازیکنانی نیستید که علی دایی گفته است دلشان با پرسپولیس نیست؟ رضایی در پاسخ به این سئوال گفت:‌ خدا می داند من همیشه نهایت تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس به کار گرفته‌ام.
    اشپیتیم آرفی گلزن پرسپولیس نیز پس از برتری این تیم مقابل سایپا گفت: در این هفته واقعاً دلم برای علی دایی سوخت او در این هفته خیلی اذیت شد و حقش بود که در این بازی یک پیروزی به او هدیه کنیم.
    وی در ادامه از تماشاگران و بازیکنان تیم خواست با همراهی هم به سرخپوشان کمک کنند. وی افزود: باور کنید فقط می‌خواستم برای علی دایی بازی کنم و گل بزنم چرا که دیدم او این هفته خیلی اذیت شد.
    این مهاجم خارجی خاطرنشان کرد: ما می توانیم در تعطیلات نیم فصل توان خود را بازیابی کرده و برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر به شرایط ایده ال برسیم.

pnugirl
    • n/a

ويسي: بردن پرسپوليس دليلي براي شكست شاهين بوشهر نبود

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: برتري برابر پرسپوليس دليلي براي اين نبود که بتوانيم شاهين را هم شکست دهيم.

عبدالله ويسي پس از شکست يک بر صفر برابر شاهين بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: اگرچه هفته گذشته توانستيم پرسپوليس را با چهار گل شکست بدهيم اما برد در هفته گذشته دليل نمي‌شود که ما بايد حتما شاهين را هم شکست مي‌داديم. در هفته گذشته پنج موقعيت گلزني داشتيم و چهار توپمان گل شد.
    وي ادامه داد: بازيکنان ما در گلزني عجله کردند. در نيمه دوم شاهين بوشهر پرتعداد دفاع مي‌کرد و به همين دليل ما رو به بازي مستقيم آورديم و فرزاد حاتمي مهاجم هدفمان بود که نتوانستيم او را خوب تغذيه کنيم.
    سرمربي صباي قم در مورد اينکه چرا از بازيکنان ضعيف برزيلي در ترکيب تيم استفاده مي‌کند گفت: به هر حال اينها بازيکنان صبا هستند و مجبورم از آنها استفاده کنم.

برچسب برای این موضوع