بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 27

موضوع: از تیم پر ستاره و ناکام لیگ{استيل‌آذين}

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish از تیم پر ستاره و ناکام لیگ{استيل‌آذين}

پيرواني: در آينده نزديك اتفاقاتي در استيل‌آذين خواهد افتاد

سرمربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: مطمئنا در آينده نزديک اتفاقاتي در استيل آذين خواهد افتاد.

افشين پيرواني پس از شکست 3 بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: در مجموع بازي بدي انجام نداديم. تمام بازيکنان تلاش خودشان را کردند. نيمه دوم بهتر از حريف بوديم و موقعيت‌هاي خوبي هم داشتيم اما متأسفانه دريافت گل در دقايق اوليه شيرازه تيم ما را از هم پاشيد.
    وي ادامه داد: مشکلات روحي - رواني و حاشيه‌ها باعث ضعيف شدن تيم ما شده است. بهتر است مديريت باشگاه وارد شود تا اين مشکلات رفع شود.

پيرواني در پاسخ به اين سؤال که آيا دوري هدايتي از تيم را باعث عدم نتيجه‌گيري استيل آذين مي‌داند عنوان کرد: نه منظور من اين نبود. خوشبختانه وي تاکنون حمايت‌هاي خوبي از تيم و بازيکنان داشته اما شايد حضور کمرنگ او در هفته‌هاي اخير در کنار تيم باعث پايين آمدن روحيه بازيکنان و درست شدن حاشيه براي تيم شده باشد. معتقدم بهترين راه حل براي رفع مشکلات وارد شدن هدايتي و بدست گرفتن امور توسط خود اوست.
    وي تصريح کرد: در هفته‌هاي اخير شايعاتي مبني بر انحلال استيل آذين مطرح شده که درست نيست. من نظرم را گفتم و معتقدم هدايتي با حضورش در کنار تيم و برگزاري جلسه با بازيکنان و کادر فني مي‌تواند به کم شدن حاشيه ها کمک کند.

سرمربي استيل آذين درباره اينکه گفته مي‌شود بازيکنان در زمين کم‌کاري مي‌کنند گفت: نه در گذشته و نه حالا هيچ بازيکني کم کاري نکرده و نمي‌کند. آنها با توان توان بازي مي‌کنند و وقتي مي‌بازيم اين حرف و حديث‌ها پيش مي‌آيد. بازيکنان بزرگ و نامي‌ داريم اما مي‌دانيد که اسم‌ها فوتبال بازي نمي‌کنند. در هر بازي متأسفانه چند بازيکن اصلي خود را به علت محدوديت و مصدوميت در اختيار نداريم مانند اين بازي که نتوانستيم از مهدوي‌کيا و زندي استفاده کنيم.
    پيرواني ادامه داد: در ابتداي فصل از نظر جذب بازيکن دچار مشکل بوديم و نتوانستيم در پست‌هاي مورد نظر بخوبي يارگيري کنيم. البته شرايط در حال حاضر بهتر از گذشته شده و اگر مصدومان مان به بازي هاي آينده برسند و مقداري از نظر روحي و رواني تقويت شويم نتايج بهتري خواهيم گرفت.

وي در مورد شايعات مطرح شده درباره احتمال تغييرات در کادر فني استيل آذين اظهار داشت: متأسفانه مشکلات روحي و رواني بر تيم حاکم است. البته در اين ديدار هم تفاوت ما با راه‌آهن سه گل نبود. هر اتفاقي که بيفتد به فال نيک مي‌گيرم و مالک باشگاه هر تصميمي بگيرد تابع هستيم. مطمئنا در آينده نزديک اتفاقاتي در استيل آذين خواهد افتاد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهريزي: انحلال استيل‌آذين بهترين تصميم هدايتي خواهد بود

سرپرست باشگاه استيل آذين گفت: اگر هدايتي تصميم به انحلال اين باشگاه گرفته باشد بهترين تصميم خود را در يک‌سال و نيم اخير گرفته است.

پس از شکست 3 بر صفر استيل آذين برابر راه‌آهن شايعه شد حسين هدايتي باشگاه استيل آذين را منحل اعلام کرده است.
    امير مهريزي سرپرست باشگاه استيل آذين در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در واکنش به اين شايعه گفت: هدايتي در اين مورد تصميم گيرنده است و اگر استيل آذين منحل شود من خيلي خوشحال مي‌شوم. چرا خوشحال نشوم؟ اين تنها تصميم درستي است که هدايتي مي‌تواند بگيرد. البته اگر چنين تصميمي گرفته باشد بهترين تصميم هدايتي در يک سال و نيم اخير است.

سرپرست باشگاه استيل آذين در مورد اينکه روز آينده جلسه‌اي در باشگاه براي آينده برگزار خواهد شد يا نه گفت: وقتي تيم منحل شده ديگر نيازي به جلسه نيست. در جلسات گذشته نيز حسين هدايتي تنهايي تصميم مي‌گرفت. فردا نيز مي‌تواند به تنهايي خودش جلسه بگذارد و تصميم گيري کند.
    مهريزي در مورد اينکه سرنوشت اين تيم در ليگ برتر چه مي‌شود گفت: در ساير مسابقات با نتيجه 3 بر صفر بازنده اعلام خواهيم شد و تيم به دسته يک سقوط مي‌کند. قطعا باخت 3 بر صفر بهتر از باخت 5 بر صفر است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ميلاد زنيدپور: توپهاي حريفان گل مي‌شود، اما توپهاي ما نه

ميلاد زنيدپور گفت: شرايط استيل آذين اينگونه نمي‌ماند.

هافبک تيم فوتبال استيل آذين پس از پايان ديدار تيمش مقابل راه‌آهن که با شکست 3 بر صفر آنها همراه بود، اظهار کرد: ما چندين موقعيت گل داشتيم، اما آن توپ‌ها گل نشدند. متاسفانه توپ‌هاي حريفان هر چه مي‌آيد تبديل به گل مي‌شود؛ اما توپهاي ما گل نمي‌شود.
    زنيدپور ادامه داد: تمام سعي و تلاشمان را مي‌کنيم که وضعيت خود را بهتر کنيم. در بازي قبل مقابل پرسپوليس هم ما در نيمه اول سه چهار موقعيت گل داشتيم که اگر آن توپها گل مي‌شدند مطمئنا شرايط بازي فرق مي‌کرد؛ اما به هر حال من مطمئنم که وضعيت اينگونه نمي‌ماند و استيل آذين بهتر از اين مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل‌آذين انتخاب شد

علي پروين به عنوان رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل‌آذين انتخاب شد.

پرويز کاظمي نايب رئيس هيات مديره استيل آذين اظهار داشت: پس از شکست برابر راه‌آهن، اعضاي هيات مديره باشگاه با تماس تلفني علي پروين را به عنوان مسئول کليه امورفني اين باشگاه انتخاب کردند.
    وي ادامه داد: پروين تجارب بسيار خوبي در فوتبال ملي و باشگاهي ايران دارد و مي‌تواند کمک شاياني به استيل‌آذين کند. پروين از فردا مي‌تواند تمرينات استيل‌‌آذين را زير نظر بگيرد.
    کاظمي تاکيد کرد: از طرف هيات مديره، پروين اختيار تام دارد و براي انتخاب کادر فني و بازيکنان مي‌تواند تصميم‌گيري کند. کليه امور فوتبالي استيل‌آذين برعهده پروين خواهد بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين: همه بايد كمك كنيم استيل‌آذين جديدي بسازيم

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل‌آذين گفت: کار سختي داريم اما همه بايد با همديگر کمک کنيم تا استيل‌آذين جديدي بسازيم.

علي پروين اظهار داشت: از اعتماد اعضاي هيات مديره استيل آذين صميمانه تشکر مي‌کنم که اعتماد کردند تا بتوانم از لحاظ فوتبالي در خدمت اين تيم باشم.
    وي افزود: فقط به عشق اعضاي هيات مديره استيل آذين به اين تيم آمده‌ام و مطمئن باشيد بهترين عملکردم را به نمايش خواهم گذاشت.
    پروين تاکيد کرد: کار سختي داريم اما همه با هم بايد کمک کنيم تا استيل آذين جديدي بسازيم. اين تيم پتانسيل خوبي دارد و برايش خوب خرج شده و فقط نياز به يک همت و غيرت جديد دارد تا انشاءالله به جايگاه واقعي خود در بالاي جدول برسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين در محل تمرين استيل‌آذين حاضر شد

علي پروين پس از دقايقي از شروع تمرين فوتبال استيل‌آذين در محل تمرين حاضر شد.

تمرين استيل‌آذين از ساعت 9:45 بدون حضور علي پروين آغاز شد اما اين مربي ساعت 10 در محل تمرين حضور يافت.
    پروين به عنوان رئيس سازمان فوتبال استيل‌آذين مشغول به کار شده است.
    بازيکنان استيل‌آذين تا قبل از حضور پروين فقط مي دويدند.
    تمرين همچنانا ادامه دارد و اخبار تکميلي متعاقبا ارسال مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پروين: روي نيمکت استيل‌آذين نمي‌نشينم

رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل‌آذين گفت: در مسابقات روي نيمکت اين تيم نمي‌نشينم.

علي پروين پس از حضور در تمرين استيل‌آذين در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از هر چيز بايد ببينيم شرايط اين تيم چه طور است و ضعف‌ها در کجاست. فعلا با همين شرايط کار را ادامه مي‌دهيم اما امروز و فردا جلسه‌اي با کادر فني و بازيکنان مي‌گذارم تا ايرادها را پيدا کنيم.
    وي افزود: خودمان هم مانده‌ايم ايراد کارمان کجاست. اين تيم مشکل مالي ندارد و بيمار است. البته ستاره‌هاي تيم‌هاي ديگر در استيل‌آذين جمع هستند و هماهنگي اين تيم کار سختي است.
    پروين با اشاره به اينکه افشين پيرواني زحمت خود را کشيده درباره اينکه اين تيم در چه نقاطي نياز به بازيکن دارد، گفت: بايد يک گلر ديگر به اين تيم اضافه شود و حتما دو مدافع ديگر مي‌خواهد. من قبل از اينکه قبول همکاري کنم چند جلسه با هدايتي و خروطي داشته‌ام. البته اين تيم بدشانسي هم مي‌آورد و توپ‌هايشان گل نمي‌شود. رفاقت اين تيم پايين است. اميدوارم که اين قضيه حل شود.
    رئيس سازمان فوتبال باشگاه استيل‌آذين درباره اينکه در هيات مديره اين باشگاه سمت مي‌گيرد يا خير، عنوان کرد: من سمتي در هيات مديره نخواهم داشت. هر کسي را براي کاري ساخته‌اند. اختيار اين چمن و مسائل مربوط به آن و تغيير در کادر فني بازيکنان به من سپرده شده و مديران هم کار مديريتي خود را مي‌کنند. من به دنبال پست و مقام نيستم.
    پروين تأکيد کرد: روي نيمکت نمي‌نشينم ولي هر کاري که دلم بخواهد درباره کادر فني و بازيکنان انجام مي‌دهم. اعضاي کادر فني استيل‌آذين از شاگردان خودم بودند. شايد با آمدن من اوضاع بهتر نشود و حتي بدتر هم شود اما به هر حال به اين تيم آمده‌ام تا اين مسائل را حل کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عابدزاده: خوشحالم كه پروين به استيل‌آذين آمده است

مربي دروازه‌بانان استيل‌آذين از حضور پروين در اين تيم اظهار خوشحالي کرد.

احمدرضا عابدزاده عنوان کرد: خوشحالم که پروين به تيم استيل‌آذين آمده است. فکر مي‌کنم با حضور او شرايط بهتر شود. هم من و هم علي پروين پرسپوليسي هستيم و استيل‌آذين و پرسپوليس از يک خانواده هستند.
    وي افزود: درباره مشکلات اين تيم بهتر است من حرفي نزنم چرا که خود خبرنگاران و علاقمندان اين مسائل را مي‌بينند. به حضور علي پروين در اين تيم خوشبينم.
    عابدزاده تاکيد کرد: هدايتي به عنوان مالک باشگاه از اين شرايط خيلي ناراحت است چرا که او هزينه شخصي مي‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

افشين پيرواني: حضور پروين را به فال نيك مي‌گيريم

سرمربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: حضور علي پروين را به فال نيک مي‌گيريم و هر کاري انجام مي‌دهيم تا اين تيم نتيجه بگيرد.

افشين پيرواني در اولين جلسه تمرين تيم فوتبال استيل آذين که با حضور علي پروين برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: حضور علي پروين که بزرگ ما بوده و هست را در اين تيم به فال نيک مي‌گيريم. پروين با اختيار تام به تيم ما آمده و دستش باز است تا هر کاري را براي بهترشدن اوضاع تيم انجام دهد. البته از زماني که مسوليت اين تيم را برعهده گرفتم شرايط فني‌ آن بهتر شده اما چون با نتيجه‌گيري همراه نبوده ناکامي قلمداد مي‌شود. انشاالله از اين هفته بتوانيم نتايج خوبي بگيريم.
    پيرواني گفت: وقتي تيمي نتيجه نمي‌گيرد به ترتيب بازيکنان، کادر فني و مديريت مي‌توانند در ناکامي‌ها نقش داشته باشند. کادر فني و مديريت تا لب خط زمين مسابقه حضور دارند و اين بازيکنان هستند که اتفاقات درون زمين را رقم مي‌زنند. استيل آذين از ابتداي فصل در يارگيري خوب عمل نکرد و بعد حضور مربي خارجي که نمي‌خواهم به کيفيت آن بپردازم ما را با مسايل ديگر مواجه کرد. در اين سه چهار مسابقه که بنده وارث اين تيم بودم براي بهترشدن نياز به زمان داشتيم تا بتوانيم حداقل تمرينات بدنسازي خوبي را انجام دهيم. بالاخره استيل آذين اشتباهاتي داشته که اکنون در اينجاي جدول (رده شانزدهم) قرار دارد.
    سرمربي استيل آذين گفت: از هر تصميمي که پروين بگيرد استقبال مي‌کنيم و تمام تلاش‌مان را بکار مي‌گيريم تا اين تيم را از اين وضعيت خارج کنيم. مطمئنا براي نيم فصل دوم بازيکنان جديدي را خواهيم گرفت. اين بازيکنان امکان دارد در هر پستي باشند، احتمال دارد مدافع يا دروازه‌بان بگيريم حتي ممکن است هافبک و مهاجم بگيريم.
    پيرواني با اشاره به کمرنگ بودن حضور حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين در کنار اين تيم گفت: خوشبختانه بحث‌هاي مالي بازيکنان به سرانجام خوبي رسيده است و ما مشکلي از اين بابت نداريم، اما متاسفانه حضور هدايتي در کنار تيم کمرنگ شده است. ما تقاضا مي‌کنيم که اين حضور بيشتر شود تا در بالابردن سطح روحي تيم به ما کمک زيادي کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهدوي کيا: اميدوارم با حضور پروين مشکلات برطرف شود

کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين ابراز اميدواري کرد اين تيم بتواند با حضور علي پروين مشکلات را پشت سر گذاشته و به شرايط ايده آل باز گردد.

مهدی مهدوی کیا در پایان تمرین صبح امروز تیم فوتبال استیل آذین که آیا حضور پروین می تواند مشکلات این تیم را برطرف کند، گفت: امیدوارم با آمدن ایشان نتایج تیم بهتر شود. همه امیدوارند به نحوی تیم از این شرایط نجات پیدا کند و وضعیت بهتر شود.
    وی در مورد صحبت هایش با علی پروین در حاشیه این تمرین اظهار داشت: صحبت خاصی نبود و فقط در مورد شرایط تیم با هم گفتگو کردیم و راهکارهایی ارائه دادیم تا تیم از این وضعیت خارج شود.
    کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین اضافه کرد: تیم ما با بدشانسی های زیادی مواجه است توپ هایی از بازیکنان حریف گل می شود که در شرایط عادی به گل تبدیل نمی شود و ما موقعیت های صددرصدی را از دست می دهیم و دروازه بان های حریف توپ هایی از ما را مهار می کنند که هر دروازه بانی توانایی مهار آن را ندارد. با توجه به شرایط فعلی ما با مشکلاتی که داریم با بدشانسی هم گل می خوریم و همین گل ها شرایطمان را بدتر می کند.
    مهدوی کیا در مورد اینکه روز گذشته از جایگاه ویژه ورزشگاه راه آهن با افشین قطبی در مورد شرایط تیم ملی صحبت کرده است، در مورد وضعیت آینده استیل آذین اظهار داشت: بالاخره باید تیم به نحوی از این وضعیت بیرون بیاید پروین تجربیات زیادی دارد که می تواند آن را در اختیار کادر فنی قرار دهد.
    خبرنگاری پرسید سیاوش اکبرپور اعلام کرده است که از حضور در تیم استیل آذین پشیمان شده است، مهدوی کیا دراین خصوص اظهار داشت: پشیمانی در کار نیست زیرا در همه تیم ها بحران وجود داشته است. من در هامبورگ که یکی از تیم های خوب آلمان است هم دو سال بدتر از این وضعیت را تجربه کرده ام ولی باید بازیکنان دست به دست هم بدهند و به نحوی تیم را از این وضعیت نجات دهند.
    وی با بیان اینکه با حرف زدن مشکلات تیم برطرف نمی شود خاطرنشان کرد: ما پشت سر با هم بدشانسی مواجه شدیم و قطعا اگر یک پیروزی به دست بیاوریم شرایط بهتر می شود البته بعد از پیروزی برابر نفت اگر وقفه 20 روزه لیگ اتفاق نمی افتاد و ما با مشکل مصدومیت مواجه نمی شدیم امروز وضعیت بهتری در جدول رده بندی داشتیم.
    وی با بیان ایکه فوتبال همین است و روزهای خوب و بد بسیاری دارد، تاکید کرد: چرا این بحث را مطرح می کنید که استیل آذین ستاره زیاد دارد ما در هر بازی 5-6 مهره اصلی خود را در اختیار نداریم در حالی که تیم های دیگر نظیر سپاهان، ذوب آهن و ... از نظر مهره چه در درون دروازه، دفاع، هافبک و حمله شرایط بهتری نسبت به ما دارند چرا همیشه این بحث را مطرح می کنیم که استیل آذین هزینه زیادی کرده در حالی که بعضی از تیم ها از ما بیشتر هزینه کرده اند.
    خبرنگاری پرسید به نظر می رسد درون دروازه و خط دفاع به علت نبودن بازیکن جایگزین نفرات اصلی انگیزه لازم را ندارند وی در این خصوص اظهار داشت: ما یک دروازه بان جوان به عنوان نیمکت نشین داریم و در خط دفاعمان نفرات اصلی مصدوم هستند این مشکلات مزید بر علت می شود البته همه باید زحمت بکشیم تا تیم را از این وضعیت خارج کنیم.
    مهدوی کیا در پایان در مورد اینکه هفته گذشته و بعد از بازی با پرسپولیس اعلام کرده است شاید فصل آینده به پرسپولیس برود، گفت: من فعلا با استیل آذین قرارداد دارم و حرف خاصی در مورد بازگشت نزده ام باید تا انتهای فصل صبر کرد و دید شرایط استیل آذین و پرسپولیس چه می شود زوری نمی توان به تیمی رفت ضمن اینکه من مطمئنم شرایط استیل آذین در آینده بهتر خواهد شد.

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع