اقاي عليرضا فكر كنم بايد رسما بياين عذر خواهي كنين
منتظريم
اقاي عليرضا فكر كنم بايد رسما بياين عذر خواهي كنين
منتظريم
♥در ﺑﮯ کراﻧﮧ زندﮔﮯ،جاﮰ ﮐﮧمن هستم ، ﮬﻤﮧ چیز کامل، ﺑﮯ نقص و عاﻟﮯ است و با این ﮬﻤﮧ، زند ﮔﮯ همواره در تغییر است ♥
سلام
دعای من اینه:
"خدایا از عشق امروزمان برای فرداهایی که فراموش میکنیم عاشق بوده ایم،قدری کنار بگذار
به قدر یک مشت
به قدر یک لبخند
تا فراموش نکنیم عاشق بوده ایم
عاشق بمیریم و
عاشق بمانیم."
واسه آقایون خوش خیال
you have two choices in life :you can stay single and be miserable,or get married and wish you were dead
و اما خواسته من:
همه بدنبال چشم زیبا هستند اما من بدنبال نگاه زیبا هستم ..نگاهی گرم و مهربان...همه بدنبال سر سپرده می گردند من بدنبال دل سپرده هستم ...نه در پی نانم ..نه در پی نام بدنبال گمشدهای میگردم که در زندگی برای من انگیزه خلق کرده و ..مرید ان باشم که روییدن ارزوهایم باشد ..شاید بگوید ایده الیست هستم ..من بدنبال احساسی هستم که از باده عرفان و عشق سرمست و بی ریا گردم ...
الهی عشق هامان به دوست داشتن تبدیل شده و تا ابد جاودان گردد!!!
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
(((((اینم یک دعای کلاس بالا فقط به خاطر گل روی شما دوستان)))))
خوندم که: اگه کسی آرزو داشت همسر وفرزندان خوبی در آینده داشته باشه یکی از راه هایی
که می تونه اون را از خدا بخواد اینه که: سه روز با اخلاص روزه بگیره و در آخر هر کدوم از
این سه شب که تشریف می بره به رختخواب 100 بار آیه شریف 74 سوره فرقان را تلاوت کنه
انشاءالله که به این آرزو می رسه (( اگه متاهل هم باشه فرزند خوب خدا به اوعطا می کنه ))
والذین یقولون"ربنا هب لنا من ازواجنا وذریتنا قرة اعین و اجعلنا للمتقین اماما"
"ازهمسران و فرزندان ماکسانی قرارده که مایه روشنی چشم ماگردندومارا امام وپیشوای پرهیزکاران قرارده"
درجریان هستید که: دعا مقصدها را نزدیک ودلها را روشن و انرژی رسیدن به خواسته هارا مضاعف میکند
وبه هیچ عنوان جای تلاش ولیاقت انسانهارا در رسیدن به آرزوهایشان نمی گیرد بلکه به آنها جهت وقدرت می بخشد