-
مسئولیت سنگینی در جامجهانی دارم/ صعود آمریکا به فینال حتمی است
محمدحسین محمدیان پیش از اعزام به رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۵ آمریکا در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: تمرینات خوب و منظمی را پشت سر گذاشتم و هم اکنون با یک آمادگی نسبی به جام جهانی می روم. مطمئنا باید پاسخ اعتماد کادر فنی تیم ملی را به بهترین شکل بدهم و نتایج قابل قبولی کسب کنم.
وی در خصوص حریفان همگروه ایران تصریح کرد: اصلی ترین حریف ایران در گروه خود تیم آذربایجان است که تیمی المپیکی و قبراق را به آمریکا می آورد. ضمن اینکه نباید از تک ستارههای تیمهای بلاروس و ترکیه هم غافل شد، چراکه برای کسب نتایج تیمی باید به تک کشتیها هم توجه زیادی داشت. به احتمال فراوان تیم آمریکا هم از گروه بعدی صعود می کند که اگر ما بتوانیم آذربایجان را شکست دهیم، در فینال کار سختی را برابر میزبان خواهیم داشت.
دارنده مدال برنز وزن 86 کیلوگرم رقابتهای جهانی ۲۰۱۴ ازبکستان افزود: مطمئنا حضور پدرم در اردوهای تیم ملی همیشه باعث دلگرمی بود و وی بارها به عنوان عضو شورای فنی و یکی از پیشکسوتان کشتی، نقایص و کاستیهای فنی را به من گوشزد می کرد.
محمدیان در خاتمه گفت: طبق برنامه های تیم ملی کشتی آزاد به محض بازگشت از جام جهانی آمریکا و یک استراحت کوتاه، باید تمرینات خود را در اردوی آماده سازی برای رقابتهای قهرمانی آسیا آغاز کنیم و بزودی در آوردگاه قاره کهن به میدان برویم.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی آزاد ایران تهران را به مقصد مسکو ترک کرده است تا از این شهر راهی رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد ۲۰۱۵ آمریکا شود.