به گزارش خبرنگار مهر،محمد محمدپور عمران ظهر چهارشنبه در سومین همایش استانی تجلیل از واحدهای برتر حامی حقوق مصرف کننده، ضمن اشاره به شعار سال رهبری اظهار داشت: دستیابی به شعار سال در گرو تلاش همه جانبه در عرصه تولیدو اقتصاد  است.
رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه لایحه حمایت از تولید، اصلاح قوا است، افزود: تسهیلات ارزی و ریالی از مواردی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص گام بر داشته است.
وی تصریح کرد: استاندار مازندران تولید را به عنوان حوزه اولویت دار استان در نظر گرفته که از نقاط مثبت عرصه تولید است و تنبیه و تعزیر در حد یک گام و تشویق با گامهای بلند تر صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه مردم از تولید داخلی ناراضی هستند گفت: مردم در برخی زمینه ها نگران غل و غش و کیفیت کالا هستند که واحدهای موفق باید این نگرانی مردم را دور کنند.
محمد جعفری رئیس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کننگان نیز در ادامه این همایش با بیان این که توجه به حقوق مصرف کنندگان در دهه های اخیر در کشورهای جهان متداول شده است ابراز داشت: در ایران مدیران و سیاست گذاران  19اسفند ماه را به نام روز ملی حمایت ازحقوق مصرف کننده نام گذاری کرده اند.
رئیس انجمن ملی حقوق از مصرف کنندگان تصریح کرد: در هیات دولت مصوب شود تا به این مقوله فرهنگی نیز پرداخته شود تا به یک جشن ملی تبدیل شود.
جعفری با بیان این که در کشور تولید کنندگان با مشکلات زیادی دارند افزود: با تمام این مشکلات پرداختن به مشکلات مصرف کننده توسط تولید کنندگان کار ساده ای نیست.
وی تاکید کرد: اکثر واحدهای تولیدی و خدماتی حامی حقوق مصرف کننده هستند و رمز ماندگاری تولید در مصرف است که با تعامل بین این دو ایجاد می شود.
رقابت پذیری راه توانمندسازی بخش خصوصی است
جعفری متذکر شد: دولت باید با حمایت از بخش خصوصی، نه با دخالت به بالندگی بخش خصوصی بپردازد و تنها راه توانمند سازی بخش خصوصی در ایجاد رقابت بنگاههای خصوصی است.
وی با بیان این که رمز ماندگاری در بازارافزایش سطح فروش است افزود: اگر این جریان اتفاق افتد اشتغال بیشتر،فساد کمتر و رضایتمندی بیشتر می شود.