با سلام.من ی سوال دارم و اونم این هست ک آیا الان با وجود اینکه حذف واضافه خیلی وقته تموم شده ،کاربر ارشد میتونه حذف واضافه کنه؟خیلی ضروریه لطفا جواب بدید.ممنون
با سلام.من ی سوال دارم و اونم این هست ک آیا الان با وجود اینکه حذف واضافه خیلی وقته تموم شده ،کاربر ارشد میتونه حذف واضافه کنه؟خیلی ضروریه لطفا جواب بدید.ممنون
با سلام و تشکر.شما مطمئن هستید که میشه؟من به کاربر ارشد که مراجعه کردم ،میگن نمیشه؟؟؟؟اگر ی همچین چیزی هست که شما میفرمایید تا دوباره مراجعه کنم؟
با سلام.من ب محض اینکه شما بهم پاسخ دادید رفتم دانشگاه و درخواست دادم .کاربر ارشد گفت که باید بفرستم استان ببینم چی میشه؟دیگه راست و دروغشو ؟الله اعلم.بهر حال امیدوارم که کارم راه بیفته از لطف شما هم ک راهنماییم کردید،ی دنیا ممنونم دوست عزیز.![]()
سلام بچه ها.امکان داره درسی ریزشی بخوره اما امتحان مجدد نگیرن فقط سوالا حذف بشه؟؟؟؟؟
سلام
گه ریزشی باشه که حتماً باید آزمون بگیرن اگه ریزشی نباشه و سوال غلط داشته باشه سوال حذف و نمره به دانشجو داده میشه .
با احترام
ممنون
کی مشخص میشه که یه سوال غلطه و حذف میشه؟؟؟؟بعدامتحان یا پایان ترم؟؟؟؟؟؟
دارم دیوونه میشم بخاطر این درس.بخاطر یکسوال افتادم.تاحالا هیچ درسی رو نیفتادم.ترم بعدیم ترم آخرمه