بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: آشنایی با خوراكي هاي آرام كننده مغز

Hybrid View

  1. #1
    • 11,406
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل تحصیل
    pnu
    شغل , تخصص
    مربی
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

    Pdf آشنایی با خوراكي هاي آرام كننده مغز



    عوامل استرس از و بر هم زننده آرامش فكر و ذهن فقط محدود به عوامل روحي ـ رواني نيستند، گاهي اوقات كمبود برخي مواد مغذي در بدن نيز مي توانند عامل به وجود آورنده استرس باشند. فشارها و تنش ها روح ما را خسته و ذهن ما را تخريب مي كنند و همچنين توانايي مقابله با بيماري ها را از بين مي برند ولي با تغذيه مناسب و متعادل مي توانيد با اين مواد مقابله كنيد.

    مثلاً كمبود آهن مي تواند جريان اكسيژن در بافت ها را كاهش دهد و خون كمتري به مغز برسد و به همين دليل بيشتر احساس خستگي، حساسيت و زودرنجي كنيد و البته تمركز كمتري نيز داشته باشيد. در يك رژيم غذايي حاوي چربي ها كه از سبزي ها (روغن ها و دانه ها) به دست مي آيد، سيستم دفاعي بدن تحريك مي شود و با يك غذايي حاوي چربي هاي اشباعي (كه از چربي هاي حيواني به دست مي آيد) بيشتر مستعد ابتلا به بيماري ها مي شويم. تحقيقات نشان مي دهند كه افراد سالم در برنامه غذايي شان غلات و سبزي هاي بيشتري گنجانده اند (مخصوصاً انواع ارگانيك) اين مواد غذايي فيبر بيشتري دارند و حاوي چربي هاي طبيعي هستند.

    علائم كمبود ويتامين ها و املاح در بدن شامل افسردگي، نگراني و دلهره، مشكلات مربوط به معده و دستگاه گوارش و كم خوابي و بدخوابي است. تمام اين موارد باعث مي شوند كه استرس ها به شدت زياد شوند و عملكرد مغز نيز مختل شود. براي برطرف كردن اين مسئله بايد از مواد مغذي مقابله كننده با استرس بيشتر استفاده كنيد.


    ويتامين هاي گروه B


    اين ويتامين ها مي توانند از سيستم عصبي بدن محافظت كنند و ذهن را آرام كنند و با نگراني ها حساسيت ها، دلهره ها، تشويش ها و... مقابله كنند. ويتامين هاي اين گروه براي تبديل كربوهيدرات ها و چربي ها به انرژي ضروري هستند.


    ويتامين C


    وقتي كه تحت استرس بسيار زياد هستيد، ميزان ويتامين C در بدن تان كاهش چشمگيري پيدا مي كند بنابراين وقتي دچار استرس و دلهره مي شويد، به سراغ مواد غذايي حاوي ويتامين C برويد. ويتامين C باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي شود زيرا هورمون هاي بدن به هنگام استرس به سيستم دفاعي آن حمله ور مي شوند. اين ويتامين در اغلب ميوه ها و سبزي ها يافت مي شود مثل مركبات، توت فرنگي، كيوي، مويز، پرتقال، گوجه فرنگي و فلفل قرمز.


    آرد جوي دوسر


    آرد جوي دوسر يكي از بهترين غلات است و مي تواند استرس را كاهش دهد. اين نوع از غلات سرشار از ويتامين E، روي و كربن هيدرونيت است.
    اگر شب ها به اندازه كافي نمي خوابيد، بهتر است هر روز سه وعده از آرد جوي دوسر استفاده كنيد تا مشكل بدخوابي شما رفع شود.


    ويتامين ۵B


    ۵B براي مقابله با استرس هاي حاد و ۶B براي بهبود عملكرد سيستم عصبي مفيد هستند و وقتي كه با ۱۲B تركيب مي شوند باعث افزايش توليد و ترشح سروتونين مي شوند. سروتونين هورموني است كه به ما آرامش بيشتري مي دهد. ويتامين هاي گروه B را مي توانيد در ميوه هاي خشك، لوبيا، بروكلي، تخم آفتابگردان، عدس، بادام زميني و آجيل و برخي مواد غذايي ديگر به دست آوريد.


  2. #2
    • 11,406
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل تحصیل
    pnu
    شغل , تخصص
    مربی
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

    پیش فرض


    كرفس


    كرفس حاوي مقدار زيادي پتاسيم،‌ ويتامين هاي C، ۱B و E است و تمام اين مواد مغذي قابليت مقابله با استرس را دارند. كرفس حاوي فيتوتوترينت يا مواد غذايي فيتو كه به آنها فيتاليدوس نيز مي گويند، است و به همين دليل مي تواند سيستم عصبي را آرام كند و به مغز آرامش ببخشد.
    هشدار: بعد از مصرف مقدار زيادي كرفس، بهتر است كه حمام آفتاب نگيريد چرا كه اين سبزي مي تواند حساسيت شما به آفتاب را بالا ببرد.


    ويتامين E


    تحقيقات نشان مي دهند كه دريافت روزانه ۴۰۰ـ۱۰۰ واحد از ويتامين E باعث كاهش خطر بيماري قلبي و تقويت سيستم دفاعي مي شود. ويتامين E در روغن هاي سبزيجات، ميوه هاي خشك شده، آووكادو و گندم يافت مي شود.


    آب


    نوشيدن ۸ـ۶ ليوان آب به طور روزانه، كمك زيادي به كاهش وزن و دفع سموم بدن مي كند. وقتي كه به اندازه كافي آب نمي نوشيد تمركزتان كاهش مي يابد و سيستم عصبي تان ضعيف مي شود. آب يك عامل انرژي زا و سم زداست و نوشيدن آن به مقدار كافي به شما احساس نشاط و سرحال بودن مي دهد.



    كروم


    كمبود كروم باعث افزايش توليد انسولين و متابوليزم كربوهيدرات ها، آمينواسيدها و چربي ها مي شود.
    استرس باعث افزايش از بين رفتن كروم از طريق ادرار مي شود. غذاهاي حاوي كروم بالا شامل زرده تخم مرغ، گوشت قرمز، گندم، حبوبات و... هستند.

    كلسيم


    كلسيم به عصب هاي ما كمك مي كند و پيغام ها را به مغز مي رساند. كلسيم به همراه منيزيم به تنظيم اعصاب و استقامت عضلات كمك مي كند و از پيري زودرس جلوگيري خواهد كرد. كلسيم باعث بهبود خواب و تنظيم ضربان قلب مي شود. كلسيم را بيشتر در شير، پنير، ماست، ساردين و دانه كنجد بيابيد.


    منيزيم


    منيزيم به شما كمك مي كند تا شب ها در آرامش و راحتي بخوابيد، استرس هاي شديد و مزمن از شما دور شوند و نگراني هاي روزمره تان كاهش يابد. اگر بدن تان با كمبود منيزيم مواجه باشد احساس تنش و فشار بيشتري خواهيد داشت حساسيت تان افزايش مي يابد، نگراني هايتان بيشتر مي شود، بيشتر دچار افسردگي مي شويد و از مشكلات قلبي ـ عروقي نيز بيشتر رنج مي بريد. كمبود منيزيم باعث بدخوابي نيز مي شود. منيزيم بيشتر در سبزي هاي برگدار و سبز، موز، ماهي، جلبك دريايي و ميوه هاي خشك يافت مي شود.

    آيا كاكائو چيز خوبي است؟


    كاكائو برخلاف عقيده عموم مردم، يك خوردني ناسالم و سرشار از چربي نيست بلكه خوردن آن به مقدار متناسب و متعادل بسيار هم براي سلامت شما مفيد است مخصوصاً توانايي شما براي مقابله با استرس را افزايش مي دهد. وقتي كه از آن به مقدار كافي خورده شود، ميزان سروتونين بيشتري در بدن توليد مي شود و حال عمومي تان بهبود مي يابد. به همين دليل است كه اغلب خانم ها قبل از سيكل ماهانه، هوس خوردن كاكائو مي كنند.


برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •