بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 8 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 78

موضوع: اشعار استاد شهریار

Hybrid View

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

پیش فرض اشعار استاد شهریار

شعر خان ننه(مادر بزرگ) با ترجمه فارسی

خان ننه ، هاياندا قالدين .................................................. . خان ننه ، کجا رفتي ؟
    بئله باشيوا دولانام .................................................. ........ الهي دور سرت بگردم
    نئجه من سني ايتيرديم ! ................................................. آخه چرا من تو رو از دست دادم !
    دا سنين تايين تاپيلماز .................................................. ... ديگه مثل تو پيدا نميشه
    سن اؤلن گون ، عمه گلدي ............................................... اون روزي كه تو مردي ، عمه آمد
    مني گتتدي آيري کنده .................................................. .. منو به يه ده ديگه اي برد
    من اوشاق ، نه آنلايايديم ؟ .............................................. منه بچه ، از کجا بايد مي فهميدم ؟
    باشيمي قاتيب اوشاقلار .................................................. بچه ها سرم را گرم کردند
    نئچه گون من اوردا قالديم ................................................ چند روزي آنجا ماندم
    قاييديب گلنده ، باخديم .................................................. . وقتي برگشتم ، ديدم
    يئريوي ييغيشديريبلار ............................................... ....... رختخوابت رو جمع کردن
    نه اؤزون ، و نه يئرين قالير ........................................ ....... نه خودت و نه رختخوابت مونده !
    « هاني خان ننه م ؟ » سوروشدوم .................................... پرسيدم : خان ننه ام کو ؟
    دئديلر کي : خان ننه ني .................................................. گفتند : خان ننه رو
    آپاريبلا کربلايه .................................................. ............. به کربلا بردن
    کي شفاسين اوردان آلسين ............................................. تا شفاشو را از اونجا بگيره
    سفري اوزون سفردير .................................................. ... سفرش سفر درازي هست !
    بيرايکي ايل چکر گلينجه ................................................. يکي دو سالي طول مي کشه تا برگرده
    نئجه آغلارام يانيخلي .................................................. ... همچنان که گريه جگر سوزی می کردم
    نئچه گون ائله چيغيرديم .................................................. چند روزي داد و فرياد کشيدم
    کي سه سيم ، سينم توتولدو ......................................... و صدا و سينه ام گرفت
    او ، من اولماسام يانيندا ................................................. وقتي من پيشش نباشم ، اون
    اؤزي هئچ يئره گئده نمه ز .............................................. هیچ کجا نمی تونه بره
    بو سفر نولوبدو ، من سيز .............................................. چه شده که به اين سفر
    اؤزو تك قويوب گئديبدير ؟ ............................................... خودش تنهائي گذاشته و رفته؟
    هاميدان آجيق ائده ر کن ............................................... در حالي که از همه قهر کرده بودم
    هامييه آجيقلي باخديم .................................................. به همه با اخم نگاه کردم
    سونرا باشلاديم کي : منده ........................................... بعد شروع کردم که : من هم
    گئديره م اونون دالينجا .................................................. به دنبال اون مي رم
    دئديلر : سنين کي تئزدير .............................................. گفتند : براي تو هنوز زود هست
    امامين مزاري اوسته .................................................. .. بر سر مزار امام
    اوشاغي آپارماق اولماز ................................................. نميشه بچه رو برد !!!
    سن اوخي ، قرآني تئز چيخ ........................................... تو بشين قرآن رو بخون
    سن اوني چيخينجا بلکه ............................................... تا تو اونو تموم بكني ، شايد
    گله خان ننه سفردن .................................................. ... خان ننه هم از سفر برگرده !
    ته له سيح راوانلاماقدا .................................................. با عجله در حال ازبر کردن
    اوخويوب قرآني چيخديم ................................................ قرآن را خواندم و تمام کردم
    کي يازام سنه : گل ايندي ............................................ که برات بنويسم : حالا برگرد
    داها چيخميشام قرآني ................................................ ديگر قرآن را تمام کردم
    منه سوقت آل گلنده .................................................. . وقتي برمي گردي ، برايم سوغاتي بخر
    آما هر کاغاذ يازاندا .................................................. .... اما هر نامه اي که برات مي نوشتم
    آقامين گؤزو دولاردي .................................................. .. چشمان پدرم از اشک پر مي شد
    سنده کي گليب چيخمادين ........................................... تو هم که برنگشتي !
    نئچه ايل بو اينتظارلا .................................................. .. چند سال با اين انتظار
    گوني ، هفته ني سايارديم ........................................... روز و هفته را مي شمردم
    تا ياواش – ياواش گؤز آچديم ......................................... تا به تدريج چشم باز کردم و
    آنلاديم کي ، سن اؤلوبسن ! ........................................ فهميدم که تو مرده اي
    بيله بيلمييه هنوزدا .................................................. ... بفهمي و نفهمي هنوز هم
    اوره گيمده بير ايتي ه وار ............................................... در دلم گمشده اي هست
    گؤزوم آختارار هميشه ................................................. چشمانم هميشه به دنبالش مي گرده
    نه ياماندي بو ايتيکلر .................................................. . چه سختند اين گمشده ها
    خان ننه جان ، نولايدي ................................................ خان ننه جانم ، چه مي شد
    سني بيرده من تاپايديم ............................................... دوباره تو را پيدا مي کردم
    او آياخلار اوسته ، بيرده ............................................... دوباره روي پاهات
    دؤشه نيب بير آغلايايديم ............................................. مي افتادم و گريه مي کردم
    گولي حلقه سالميش ايپ تك ........................................ دستامو مثل طناب حلقه مي كردم و
    او اياغي باغلي يايدم .................................................. .. پاهات رو مي بستم
    کي داها گئده نمييه يدين ............................................. تا نمي توانستي بری !
    گئجه لر ياتاندا ، سن ده .............................................. شبها وقتي مي خوابيديم ، تو هم
    مني بوينووا آلاردين .................................................. .. منو رو كولت مي گرفنتي
    نئجه باغريوا باساردين ................................................ منو به آغوشت مي فشردي
    قولون اوسته گاه سالاردين ......................................... گاهي روي بازوهايت مي انداختي
    آجي دونياني آتارکن .................................................. . در حالي که تلخی دنیا رو رها مي کرديم
    ايکيميز شيرين ياتارديق ............................................... دو تائي شيرين مي خوابيديم
    يوخودا ( لولي ) آتارکن ................................................ وقتي در خواب با خیس کردن جام
    سني من بلشديره رديم .............................................. ترا کثیف مي کردم
    گئجه لي ، سو قيزديراردين .......................................... شب آب گرم درست می کردی
    اؤزووي تميزليه ردين .................................................. . خودت رو می شستی
    گئنه ده مني اؤپه ردين ................................................ باز هم منو مي بوسيدي
    هئچ منه آجيقلامازدين ................................................ هيچ وقت دعوام نمي کردي
    ساواشان منه کيم اولسون .......................................... هر کس هم دعوام مي کرد
    سن منه هاوار دوراردين ............................................... تو از من حمايت مي کردي
    منه سن آنام دوينده .................................................. .. وقتي مادرم منو مي زد
    قالپيپ آرادان چيخاردين ................................................. منو از دستش مي گرفتي و مي بردي
    ائله ايستي ليح او ايستك .............................................. آن علاقه و دوست داشتن
    داها کيمسه ده اولورمي ؟ ........................................... در کس دیگه اي هم پیدا می شه؟
    اوره گيم دئيير کي : يوخ – يوخ ...................................... دلم ميگه : نه نه
    او ده رين صفالي ايسته ................................................ آن علاقه عميق با صفا
    منيم او عزيزليغيم تك ................................................. همانند دوران عزيزي من
    سنيله گئديب ، توکندي ............................................... همراه تو رفت و تمام شد
    خان ننه اؤزون دئييردين ................................................ خان ننه خودت مي گفتي
    کي : سنه بهشت ده ، الله .......................................... که : خداوند در بهشت
    وئره جه ک نه ايستيور سن .......................................... به تو هر چيزي كه بخواهي ، خواهد داد
    بو سؤزون ياديندا قالسين ............................................ اين حرفت را به خاطر داشته باش
    منه قوليني وئريبسه ن ............................................... به من قولشو دادي
    ائله بير گونوم اولورسا ................................................ اگر چنان روزي داشته باشم
    بيليرسن نه ايستيه رم من ؟ ....................................... مي داني از خدا چه مي خواهم ؟
    سؤزومه درست قولاق وئر : ......................................... به حرفم خوب گوش کن ؛
    سن ايله ن اوشاقليق عهده ...................................... عهد كودكي من با تو !
    بوني ايسترم آلاه دان ................................................. اينو از خدا مي خوام
    سن ايله ن اوشاقليق عهده ...................................... عهد كودكي من با تو !
    خان ننه آمان ، نوليدي ............................................... خان ننه واي ! چه مي شد
    بير اوشاخليغي تاپايديم ............................................. کودکي ام رو دوباره پيدا مي کردم
    بيرده من سنه چاتايديم ............................................. دوباره به تو مي رسيدم
    سنيلن قوجاقلاشايديم .............................................. دوباره بغلت مي کردم
    سنيلن بير آغلاشايديم .............................................. با تو گريه مي كردم
    يئنيدن اوشاق اولورکن .............................................. در حالي که دوباره کودک مي شدم
    قوجاغيندا بير ياتايديم ............................................... در آغوشت مي خوابيدم
    ائله بير بهشت اولورسا ............................................. اگر چنان بهشتي وجود داشته باشد
    داها من اؤز الله هيمنان ............................................ ديگر من از خدايم
    باشقا بير شئي ايسته مزديم .................................... هیچ چيز ديگري نمي خواستم

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 55

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    قم
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم
    عاشق نمی شوی که ببینی چه می کشم
    با عقل آب عشق به یک جو نمی رود
    بیچاره من که ساخته از آب و آتشم
    .
    .
    .
    لب بر لبم بنه بنوازش دمی چو نی
    تا بشنوی نوای غزلهای دلکشم
    ساز صبا بناله شبی گفت شهریار
    این کار تست من همه جور تو می کشم

شب همه بی تو کار من شکوه بماه کردن است
    روز ستاره تا سحر تیره به آه کردن است
    متن خبر که یک قلم بی تو سیاه شد جهان
    حاشیه رفتنم دگر نامه سیاه کردن است

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

شيعيان در سر هواى نينوا دارد حسين
    خون دل با كاروان كربلا دارد حسين
    از حريم كعبه و جدش به اشكى شست دست
    مروه پشت سر نهاد اما صفا دارد حسين
    بردن اهل حرم دستور جدش مصطفى است
    ورنه اين بى حرمتى ها كى روا دارد حسين
    آب خود با دشمنان تشنه قسمت مى كند
    عزّت و آزادگى بين تا كجا دارد حسين

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 2,338

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبیات فارسی
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

گئتمه ترسا بالاسي
    گئتمه ترسا بالاسي من ده سنه دايه گليم
    ال قا تا ندا سنه مششاطه، تماشايه گليم
    سن بو مهتاب گئجسه سي سيره چيخان بير سرو أول
    ايذن وئر، منده دالو نجا سورو نوب سايه گليم
    منه ده باخدين اوشهلا گؤزوله ،من قارا گون
    جورئتيم المادي بير کلمه تمننايه گليم
    من جهننمده ده باش ياسديقا قويسام سنيله
    هيچ آييلمام کي دوروب جننت مأوايه گليم
    ننه قارنيندادا سنيله اکيز أولسايديم اگر
    ايسته مزديم دوغولوب بيرده بو دونيايه گليم
    سن ياتيب جننتي رؤياده گورنده گئجه لر
    منده جننتده قوش أوللام، کي او رؤيايه گليم
    قيتليغ ايللر ،ياغشي تک قورويوب گوز ياشيميز
    کوي عشقونده گرک بيرده موصللايه گليم

سنده صحرايه ماراللار کيمي بير چيخ ،تا کي

منده بير صيده چيخا نلار کيمي صحرايه گليم
    آللاهوندان سن اگر قورخميوب، أولسان ترسا
    قورخورام من ده دؤنوب دين مسيحايه گليم
    شيخ صنعان کيمي دو نقوز اوتاريب ايللر جه

سني بير گورمک ايچون معبد ترسايه گليم
    يوخ صنم آنلاماديم، آنلاماديم ،حاشا من
    بوراخيم مسجيديمي ،سنله کليسايه گليم!
    گل چيخاق طور تجللايه، سن أول جلوه ي طور
    من ده موسي کيمي ،أو،طور تجللايه گليم
    شيردير شهريارين شعري ،الينده شمشير
    کيم ديير من بئله بير شيريله دعوايه گليم؟

شهريار

• 2,338

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته تالار زبان و ادبیات فارسی
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فناوری اطلاعات
    راه های ارتباطی

شعري از استاد شهريار در رثاي سيد الشهدا
    حسینه یئرلر آغلار گؤیلر آغلار
    بتول و مصطفی پیغمبر آغلار