جملات زیبای دلتنگیتوامتدادبیکسی گریه امونم نمیده،هیچی مثل دیدن تونفـس به جونم نمیده...قول داده اَم…گاهـــیهَر اَز گاهـــیفانـــوس یادَت رامیان ایـن کوچه ها بـی چراغ و بـی چلچلـه، روشَـن کنَمخیالـت راحـَــت! مَـن هَمان منـــَــم؛هَنوز هَم دَر این شَبهای بـی خواب و بـی خاطـــِرهمیان این کوچـه های تاریک پَرسـه میزَنـَماَما بـه هیچ سِتارهی دیگـَری سَلام نَخواهــَـم کَرد…خیالَت راحَت !...همه ی حواسم را جمع میکنم تا خیالت را کم کنماما تمام یادت در”من” ضرب میشود و “من” تقسیم میشوم در “تو” …می بینی ؟ عجب دنیای بی حساب و کتابی ست ؟...باز یادت میکنم تا نگویی بی وفاستاز شما دورم ولی این دل همیشه با شماست!...میدونی محبت یعنی چی ؟م = من ح= حالا ب= به یاد ت = توام...وقتی کسی دیر به دیر ازم یاد می کنه؛نگرانش نمی شم؛حتما شاد بوده از یادش رفتم …...برایم در ردیف کسانی هستی که به قول نیما یادت روشنم می دارد...تقدیم به آنکه دارمش دوستتقدیم به آن که قلبم از اوستاگر مهتاب از تن بر کند پوستجدا هرگز نگردد یادم از دوست...یادی از ما کن ای عزیز دوست داشتنیای که هستی پیش ما شیرین تر از بستنیتو مال من میشوی و من مال توزندگی میشود لحظه به لحظه خواستنی...در دفتر دل یاد تو سر مشق من استیاد من هم نکنی , یاد تو تکلیف من است . . ....یـــــــــــــــآدچراغی که مال من استولی خاموش در دل های همـــه...هر دو چشمان تو دنیای من استگر نمیبینم تو را ، یادت نگهدار من است . . ....برایم دعا کن!اجابتش مهم نیست!نیاز من به آرامشی است که بدانم تو به یاد منی…...عتیقه شـــــدم در یـــادها بی آنکه قدیمـــی باشـــم...کاش فاصله ها اجازه میدادند ،وقتی قلب ها به یاد هم می تپند ، در کنار هم باشندبه یادتــــــــــم...یادت …پرچم صلحیست،میان ِ شورش ِ این همه فکر…در این هیاهوی شلوغ” یادت لحظه ای مرا گم نمیکند”و به هرجا میروم پیش تر از من آنجاست !...یادت برایمهمانند قصه سیگار پیرمردیستکه سالهاست میگوید نخ آخر است …...تو” آن نیستی که به یادت بیاورم ،“تو” آن همیشه ای که به یادم می مانی . . ....دریــا مــیشــوم؛وقتــی هــر شــبدر بستــرم، یــــاد تــو جــاری ســت؛مثــل رود . . ....زیباست یادت،اگر خودت بودی چه غوغایی میکردی!...تو مرا فریاد کن ای هم نفس / این منم آواره ی فریاد تواین فضا با بوی تو آغشته است / آسمانم پر شده از یاد تو . . .
منبع:sms.dostaneh.com