بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: جادوگر به afc دعوت شد

Hybrid View

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish جادوگر به afc دعوت شد

علی کریمی برای مراسم انتخاب مرد سال فوتبال آسیا از سوی AFC به این مراسم دعوت شد.

جام نیوز:کنفدراسیون فوتبال آسیا صبح دیروز با ارسال نامه ای به فدراسیون فوتبال ایران علی کریمی را به عنوان یکی از سه نامزد نهایی مرد سال فوتبال آسیا به مراسم انتخاب برترین ها که چهارشنبه آینده در مقر AFC در کوالالامپور برگزار می شود، دعوت کرد.

این نامه از سوی فدراسیون فوتبال ایران در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت تا اقدامات لازم به منظور سفر علی کریمی انجام شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا پیش از این محسن بنگر و علی کریمی را در جمع پنج نامزد نهایی قرار داده بود و با ارسال این نامه مشخص شد علی کریمی در جمع سه نامزد نهایی قرار گرفته است.
    منبع:jamnews.ir

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خدا را شکر که در جمع 3 بازیکن برتر آسیا هستم/ از شادی مردم خوشحالم

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خدا را شکر می‌کنم که در جمع 3 بازیکن برتر آسیا هستم.

فارس:علی کریمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص حضورش در میان 3 نامزد نهایی AFC‌ برای انتخاب مرد سال فوتبال آسیا اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که پس از حضورم در بین 5 بازیکن توانستم از طرف فوتبال کشورم در بین 3 بازیکن برتر آسیا هم باشم. البته دوست داشتم محسن بنگر، یک ایرانی دیگر که در جمع ما بود نیز فهرست 3 نفره هم حضور داشته باشد که متاسفانه چنین نشد.

وی افزود: این خبر برای من شیرین است اما خوشحالی‌ام چند برابر است چون می بینم که مردم کشورم از این موضوع خوشحال هستند، بنابراین این اتفاق را به هواداران تبریک می گویم. انشاالله سعی خواهم کرد پس از مصدومیت با تلاش به پرسپولیس کمک کنم تا زحمات و حمایت‌های این هواداران را تلافی کنم. البته باید از همه کسانی که بابت این اتفاق به من لطف داشتند نیز تشکر ویژه‌ای کنم. امیدوارم این افتخار برای فوتبال کشورمان باز هم تکرار شود.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

برچسب برای این موضوع