فرزند «ابوالفضل پورعرب» گفت: به پدرم خبر انتشار درگذشتش را نگفتهایم،چون قطعا منجر به بد شدن حال او و انتقالش به بیمارستان می شد.
پوریا پورعرب در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیونفارس درباره انتشار خبر مرگ پدرش(ابوالفضل پورعرب) توسط میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینماییفارابی در نشست خبری گفت: من نمیدانم که اقای میرعلایی بر چه مبنایی این خبر رااعلام کرده است و به دنبال برقرار ارتباط و صحبت با او هستم. وی ادامه داد: خودم هم خیلی دوست دارم بدانمایشان بر چه مبنایی این حرف را زدهاند و چه دلیلی برای کارشان دارند.
فرزند پورعرب ادامه داد: مگر میشود که پدر من به بیمارستانبرود و کسی متوجه نشود؟ دفعه پیش که حال او بد شده بود، خبر بستری شدنش در همه جابه سرعت پیچید و دوستان بسیاری به عیادتش آمدند.
وی درباره وضعیت فعلیابوالفضل پورعرب اظهار داشت: خوشبختانه حال پدرم خوب است و در منزل به سر میبرد.
فرزند سوپراستار دهه 70 سینمای ایران در پاسخ به این سوالکه وقتی پدرتان خبر انتشار درگذشتش را شنید چه واکنشی نشان داد؟ تصریح کرد: تا بهحال نگذاشتهایم که این خبر به گوش ایشان برسد. او هنوز از این خبر اطلاع ندارد،چون اگر به او بگوییم قطعا تاثیر بدی بر حالش خواهد داشت و او را روانهبیمارستان خواهد کرد. به گزارش فارس، احمد میرعلایی مدیرعاملبنیاد سینمایی فارابی صبح امروز -17 مهر ماه- در نشست خبری که به منظور برپاییجشنواره فیلم کودک برگزار شده بود، در حضور خبرنگاران اعلام کرد کهابوالفضل پورعرب درگذشت. این خبر به سرعت روی خروجی خبرگزاریهای کشور قرار گرفت و پس ازمدت زمان کوتاهی فرزند این هنرمند، خبر درگذشت پدرش را تکذیب کرد.