وی اظهار كرد: مرغ تخمگذار كه درصد گوشت آن از مرغ گوشتی كمتر است، كيفيت آن هم از مرغهای گوشتی پايينتر بوده لذا پس از اينكه از چرخه توليد تخممرغ حذف می شوند، گوشتشان برای مصارف صنعتی به كار می رود.
ایسنا: مرغهای تخمگذار پس از حذف شدن از گردونه تولید تخممرغ، به دلیل پایین بودن كیفیت با نصف قیمت مرغ گوشتی روانه مصارف صنعتی سوسیس و كالباس میشوند.
هدایت اصغری ـ مدیرعامل اتحادیه مرغ تخمگذار اظهار كرد: مرغهای تخمگذار پس از اینكه از چرخه تولید خارج میشوند، برای مصارف صنعتی به نصف قیمت مرغ گوشتی فروخته و پس از كشتار در تهیه سوسیس و كالباس مورد استفاده قرار میگیرند.
وی اظهار كرد: مرغ تخمگذار كه درصد گوشت آن از مرغ گوشتی كمتر است، كیفیت آن هم از مرغهای گوشتی پایینتر بوده لذا پس از اینكه از چرخه تولید تخممرغ حذف میشوند، گوشتشان برای مصارف صنعتی به كار میرود.
اصغری تصریح كرد: مصرف گوشت مرغ تخمگذار برای بازار مصرف خانوار ممنوعیتی ندارد، اما به دلیل پایینبودن كیفیت، معمولا وارد صنایع فرآوردههای گوشتی میشود.
مدیرعامل اتحادیه مرغ میهن اظهار كرد: مرغ تخمگذار شش ماه دوره پرورش دارد تا به مرحله باروری و تخمگذاری برسد و پس از آن 12 ماه تخمگذاری در چرخه تولید تخممرغ، كشتار میشود.
وی افزود: مرغ تخمگذار در سن 18 ماهگی به كشتار میرود در حالی كه مرغهای گوشتی 45 روزه كشتار و در بازار مصرف خانوار عرضه میشوند.
اصغری یادآور شد: قیمت گوشت مرغ تخمگذار تقریبا نصف قیمت مرغ گوشتی بوده و همچنین درصد گوشت آن بسیار كمتر از مرغهای گوشتی است.