بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: پدر و مادرخشمگين الهه 17 ساله را کشتند

Hybrid View

fatemeh2011 آواتار ها
    • 2,472

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار اخبار ایران و جهان
    راه های ارتباطی

New 2 پدر و مادرخشمگين الهه 17 ساله را کشتند

حوادث : پدر و مادر الهه که ديدند وي به خاطر علاقه به پسري قصد فرار از خانه را دارد دست به جنايت خونيني زدند.
    شب خواستگاري بود که پدر با عصبانيت خانواده پسر مورد علاقه دخترش را از خانه بيرون کرد، بدون اينکه بداند سناريوي جنايتي تلخ را کليد زده است. ساعت 5.8 شامگاه دوشنبه 22 اسفند ماه سال گذشته مأموران کلانتري 141 گلستان در جريان يک درگيري در دهکده المپيک قرار گرفتند و با پا گذاشتن در محل به دعواي خانوادگي اي پي بردند که با دخالت همسايه ها و ريش سفيد ها عاملان درگيري دست از سر همديگر برداشتند. هنوز ساعتي نگذشته بود که پليس 110 گزارشي از دعواي مشابهي در همان محله دريافت کرد و پليس کلانتري را خبر کرد. اين بار مأموران خود را در برابر تراژدي خونيني ديدند و دريافتند که دختر 17 ساله خانواده اي با ضربات چاقو بشدت دچار خونريزي شده و به بيمارستان انتقال داده شده است. مأموران کلانتري 141 گلستان خيلي زود به بيمارستان پيامبر اعزام شدند و خود را در برابر يک جنايت ديدند و شنيدند که دختر جوان با وارد شدن 8 ضربه چاقو تسليم مرگ شده است.
    همزمان با تحقيقات محلي ماجراي اين جنايت خانوادگي به بازپرس شاهنگيان از شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران گزارش شد. در تحقيقات بازپرس و پليس جنايي از خانواده قرباني جنايت مشخص شد که پدر و مادر الهه 17 ساله در قتل دخترشان دست داشته اند. ابتدا مادر الهه بازداشت شد و اين در حالي بود که پدرش بعد از جنايت به خاطر فشار روحي و رواني از هوش رفته و در بيمارستان بستري شده بود.
    مادر الهه در همان دقايق نخست بازداشت، اعتراف عجيبي کرد و با بيان اينکه دخترش را خودش کشته اصرار کرد که در قتل هيچ کس دخالتي نداشته است.
    اين زن از روز 23 اسفند ماه سال گذشته توسط مأموران اداره 10 پليس آگاهي تهران تحت تجسس هاي کارشناسانه قرار گرفت و با وجود تناقص گويي باز خود را قاتل الهه معرفي کرد تا اينکه پدر 45 ساله خانواده از بيمارستان مرخص شد و با رفتن به اداره ويژه قتل ادعا کرد که دخترش را کشته و بسيار پشيمان است.
    وي در خصوص انگيزه اش گفت: الهه مدت 3 سال بود که با پسري به نام امين 20 ساله دوست بود، يک ماه پيش بود که به در خانه ?امين? رفتم و بعد از صحبت با او و پدرش قرار شد شب جنايت به خواستگاري دخترم بيايند و با هم ازدواج کنند، اما يک هفته پيش از آمدن آنها متوجه روابط پنهاني امين و دخترم شدم و تصميم گرفتم با ازدواج آنها مخالفت کنم. روز حادثه وقتي ?امين? به همراه خانواده اش براي خواستگاري به خانه ما آمدند خيلي عصباني بودم و بعد از حضور آنها قاطعانه گفتم که اين ازدواج را نمي پذيرم و خانواده ?امين? که خيلي عصباني شده بودند با اعتراض شديد به ما و متلک پراني مبني بر اينکه دختر و پسر سال هاست با هم رابطه پنهاني دارند خانه را ترک کردند.
    من خيلي عصباني بودم دخترم که خيلي ناراحت بود، اصرار به ازدواج با امين داشت و تهديد به ترک خانه را کرد من و مادرش که خيلي عصبي بوديم واکنش نشان داديم. همسرم سراغ دخترمان رفت تا با وي درگير شود و از من خواست چاقويي از آشپزخانه بياورم و من نيز که خيلي عصباني بودم 2 چاقو از آشپزخانه آوردم و يکي را به همسرم ?طناز? دادم، همزمان 2 دختر ديگرم براي نجات خواهرشان دست به کار شدند، برادرم هم من را محکم چسبيد در همان حالت همسرم چند ضربه به دخترم زد و من در لحظه آخر که توانستم از دستان برادرم فرار کنم ضربه اي به پشت کمر ?الهه? زدم و ديگر چيزي به ياد نمي آورم تا اينکه در بيمارستان متوجه شدم دخترم را کشته ام.
    ?طناز? 44 ساله مادر خانواده با تأييد ادعا هاي شوهر مقصر را الهه دانست و گفت: کسي که باعث بي آبرويي خانواده ما شد خود الهه بود و همه اتفاقات در يک لحظه رخ داد.
    تحقيقات نشان داده که مادر خانواده چند باري به دليل بيماري روحي در بيمارستان بستري بوده است و نظريه پزشک قانوني ضربه چاقويي که توسط پدر به الهه زده شده را عامل مرگ دختر جوان دانسته است.
    بنا به اين گزارش، پدر و مادر خشمگين با اتهامات قاتل و مباشرت در بازداشت هستند تا پس از صدور کيفرخواست از سوي 5 قاضي دادگاه کيفري استان تهران محاکمه شوند.

و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

fr.chemi3t آواتار ها
    • 5,387
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!

http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

برچسب برای این موضوع