سلام . دوستان لطفا نظرتون رو در مورد تفکیک جنسیتی توی دانشگاهها بگید،
خواهشآ حاشیه نرید و به دور از هرگونه درگیری لفظی نظرتونو بیان کنید . در ضمن توی نظر سنجی هم شرکت کنید![]()
مخالف تفکیک جنسیتی هستم!
موافق تفکیک جنسیتی هستم!
هیچ نظری ندارم!
سلام . دوستان لطفا نظرتون رو در مورد تفکیک جنسیتی توی دانشگاهها بگید،
خواهشآ حاشیه نرید و به دور از هرگونه درگیری لفظی نظرتونو بیان کنید . در ضمن توی نظر سنجی هم شرکت کنید![]()
به نظر من تفکیک جنسیتی یک نوع توهین به شخصیت دانشجوی بالغ و فکور ایرانیست! که باید به این شکل از جنس مخالف جدا بشه تا خدای نکرده نزنه هیکلشو ....
همین تعامل با جنس مخالف توی دانشگاه پیش زمینه ی مناسب ورود به جامعه میتونه باشه . مگر اینکه توی جامعه هم تفکیک جنسیتی اجرا بشه که اون هم دور از انتظار نیست!![]()
یه سر بزن جواب شما:آرامش روانی دانشگاههای تک جنسیتی / تاکید وزیر بر تفکیک جنسیتی دانشگاهه
موافق تفکیک جنسیتی نیستم ولی در شرایط فعلی بهترین راهه....![]()
من مخالف تفکیک جنسیتی هستم دلایلشو بعدا مطرح میکنم.
فکر کنم منظور دوستمون اینجا بود، براتون میذارمش که راحت دسترسی داشته باشین.
آرامش روانی دانشگاههای تک جنسیتی / تاکید وزیر بر تفکیک جنسیتی دانشگاهها
من کاملا مخالفم. اون قدیما به قشر دانشجو به عنوان قشر فرهیخته و آزاد ، احترام قائل بودند حالا چی شد اون احتراما ؟
آقایون شب میخوابند صبح که بیدار شدند هزار جور قانون جدید پیاده می کنند!!!
از قدیم گفتند کافر همه را به کیش خود پندارد
نیست خودشون تا یه جنس مخالف میبینند آرامش روانیشون به هم میخوره ، فکر میکنند همه همین طورین. تمام صحبتاشون صحبت از جنس مخالف و .... ایناست . خجالت هم نمیکشند . با خودشون نمیگن با این کارا مردم رو از دین زده میکنند؟
آخه یکی نیست بگه شما حرف دیگه ای به غیر از جنس مخالف ندارید بزنید؟![]()
من رای دادم موافقم تو غرب که زندگی نمی کنی پتیشن بذاری برا یه قانون که اجرا نشه
اینجا اگه بدونن همه مخالف هستن بدتر اون کا رو میکنن
الان مشگل همه جونا بیکاری
این کارا رو میکنن که موضوع بیکاری جونا بره تو حاشیه فردا ش هم کلاسا رو قاطی می کنن که کلی حال کنی و دعاشون کنی که قانون رو برداشتن
مگه رای گرفته بودن که دختر و پسر با هم باشن که حالا بخوان با رای گیری برش دارن عزیزمکو گوش شنوا
ولی همینکه راجع بش حرف میزنیم از ناراحتیمون کم میشه خوب!با خودمون که میتونیم حرف بزنیم، اینم نمیتونیم؟
موافقان تفکیک جنسیتی وارد گود بشن ما در خدمتشون هستیم!![]()
شوخی کردم! نظر همه ی دوستان محترمه...![]()
به هر حال هر کسی خودش مسئول حفظ منزلت و شخصیت خودشه چه ایرادی داره اگه روابط دوستانه و محترمانه بین دو جنس مخالف و در یک محیط علمی ایجاد بشه یه دختر و پسر 20 سال به بالا که دیگه نوجوان 13-14 ساله نیستن که نتونن با هم کنار بیان آدمی که با دیدن جنس مخالفش آرامش روانیش متزلزل میشه و بهم میخوره واسش توی دانشگاه و خارج از اون هیچ فرقی نداره و برعکس کسی که دنبال تحصیل علمه سرشو بکار خودش گرم میکنه اگر قراره تفکیک صورت بگیره پس یه انسان چطور میخواد در معرض امتحان الهی قرار بگیره اگه اینطور بود پس چرا خدا ما رو آزاد آفریده وقتی شخصی از لحاظ روانی زمینه ی ارتکاب خطا و گناه رو داره در هر صورت دنبال اینه که خودشو از لحاظ روانی تخلیه کنه پس هیچ اقدامی نمیتونه جلوی ارتکاب گناه اون رو بگیره این خیلی عجیبه که واسه مصلحت خودشون عرصه رو روز به روز بر مردم تنگتر میکنن بعدش میگن که حکومت ما یه حکومت اسلامیه دارن یه کاری میکنن که مردم روز به روز بیشتر از اسلام فاصله بگیرن چون به اسم اسلام دست به هر کاری میزنن کاش اسلام واقعی حاکم بود -اسلام حضرت محمد و علی- اون وقت معنی سلامت روانی رو میشد به وضوح فهمید