درسی که این تصاویر به تو می دهد !
نظر شما چیه؟ فکر میکنی واسه رسیدن به اهدافت چقد حاضری سختیا رو تحمل کنی؟
درسی که این تصاویر به تو می دهد !
نظر شما چیه؟ فکر میکنی واسه رسیدن به اهدافت چقد حاضری سختیا رو تحمل کنی؟
بعضی وقتا تحمل کردن سختی های زندگی و تحمل بار مشکلات زندگی باعث میشه که به یه جایی برسیم
بعضی وقتا تو کار خدا شک میکنیم البته این خصلت انسانه بعضی وقتا فکر میکنیم که خدا هیچ توجهی بهمون نداره اما برعکسه خدا همیشه پیشمونه و بفکرمونه و داره از اون بالا نگاهمون میکنه مراقبمون هست
واقعیت زندگی همه مون هست
یه جورایی میشه گفت اخر و عاقبت همه مون هست
یکی از دلایلی که رشته ی روانشناسی رو انتخاب کردم این بود که اول به درد خودم بخوره بعد اگه ان شاا... خودمو ساختم به درد دیگران هم بخورم.
من که اینقد سختی دیدم شدم فولاد آب دیده
امیدوارم از شما دوستان خیلی چیزای دیگه هم یاد بگیرم.
روان شناسی عبارت است از مطالعه و شناخت علمی چگونگی و چرایی ابعاد مختلف رفتار موجود زنده، به ویژه انسان. در این تعریف بیشترین توجه به رفتار و جنبه های مختلف آن است. به دیگر سخن، به یك معنا می توان روان شناسی را رفتار شناسی نامید، چرا كه موضوع اصلی روان شناسی به عنوان یك علم رفتاری ، مطالعه فعالیت ها و واكنش های حیوان وانسان در شرایط و موقیعت های مختلف است.
و اما منظور از " رفتار" آن دسته از حالت ها، عادت ها، فعالیت ها، كنش ها و واكنش های نسبتاً پایداری است كه از انسان سر می زند و همواره قابل مشاهده، اندازه گیری ، ارزیابی و پیش بینی است.
دوست عزیز می دونی چه تعداد از مردم با این تفکر که فقط کسانی که دارای مشکلات روانی هستند باید به روانشناس مراجعه کنند، در درون مشکلات ساده خود غرق می شوند .
این تفکر تنها شخص شما نیست بلکه اکثریت جامعه این تفکر را دارند.
ولی از شما به عنوان یک دانشجوی روشن فکر امروزی چنین انتظار نمی رفت.
کاش یکی بود به این پسمره!!میگفت:پسرک!همیشه زندگی به ساز آدم نیست ها!,گاهی اون می چرخوندت!!
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg
به نظر من انسان در اندیشدن باید تلاش کنه نه در باربری این طفلک تو این عکس مثل یه خر فرض شده که یه باری رو دوششه و اینو سالها باید رو دوش بکشه تا بتونه دره رو رد کنه اونایی که از این دره رد میشن
دره های دیگه ای رو باید بگذرونن و عذاب بکشن اخرش هم می افتن تو دره دیرو زود داره سوخت و سوز نداره اونی که اول می افته تو دره فقط زجر کمتری کشیده
ولی مضنون این عکس این نبود تفسیر شما ها بود
به نظر من مضنون این عکس اینه
تو الاهیات مسیحی به کرات گفته میشه تنها نجات دهنده مسیح و مسیح هم رو صلیب رفته تاوان گناه مارو بپردازه مارتین لوتر که روشن فکرشون بود میگفت عقل دشمن خداست عروس شیطان
این عکس میخواد بگه تمام شواهد و عقل رو تعطیل کنید یه دره ای در راه وجود داره که هیچ کس ندیدش فقط کیشیش دیدش به حرفمون گوش بدید بدون هیچ شکی
در قران همه اومده که شخصی که روی صلیب رفت مسیح نبوده یه شخصی بوده که شبیه به مسیح بوده
باور قوم یهود این است که آن مسیح واقعی که منجی عالم است هنوز ظهور نکرده
این منطق شما واقعا ادم رو به فکر فرو میبره نسبت به شخصیت شما و دیدی که نسبت به مسائل و زندگی دارید افراط در بدبینی میتونه مسائل و مشکلات بسیار و جبران ناپذیری رو واسه آدم بوجود بیاره که جبران اون زمان بر هستش یه خورده دیدت رو نسبت به زندگی عوض کن زندگی اونقدرها هم وحشی نیست کافیه از درون خودت رو بسازی اون وقت میبینی چقدر راحت میشه با اون کنار اومد
بیشتر وقت ها باید مسیری رو پیاده بری تا به مقصد برسی,شاید آدم وقتی آروم حرکت کنه توی زندگی,بهتر میتونه به حاشیه های زندگی نگاه کنه و برای ادامه مسیرش از اون دیده ها استفاده کنه,شاید همین آروم رفتن ها بار آدم رو اونقدر سنگین کنه که ادامه مسیر برای آدم سخت بشه,اما هرچی بار سنگین تر بشه,تعادل اون حرکت بیشتر میشه,زندگی تنها جایی از ورق بخت آدم هاست که جر زنی بر نمیداره,
باید دور اندیش بود
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)
http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg