بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: پیامک‌هایی که جان زن جوان را گرفت

Hybrid View

fatemeh2011 آواتار ها
    • 2,472

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار اخبار ایران و جهان
    راه های ارتباطی

New 2 پیامک‌هایی که جان زن جوان را گرفت

حوادث : روزنامه ایران نوشت:

مرد جوان پس از مشاهده پیامک‌های مشکوک در تلفن همراه همسرش، دست به جنایت زد.

صبح دیروز مرد جوانی به شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران رفت و در حضور بازپرس شهریاری پرده از راز قتل همسرش برداشت.رضوان- 30 ساله- در تشریح ماجرا گفت: من کارمند هستم و چند سال قبل برای ادامه کار به شهرستان صومعه‌سرا نقل مکان کردم. مدتی بعد هم با همسرم شبنم- 23 ساله- آشنا شده و ازدواج کردم.

در سال‌های اول زندگی هم پسرمان به دنیا آمد. زندگی خوبی داشتیم که از چند ماه قبل متوجه شدم رفتار همسرم به کلی تغییر کرده است، او بداخلاق و بی‌توجه بود. دائم هم پسرمان را کتک می‌زد و پرخاشگری می‌کرد. این وضع ادامه داشت تا این که دوشنبه شب- 22 فروردین- سرگرم تماشای تلویزیون بودم که متوجه شدم همسرم در حال ارسال پیامک است.

وقتی با تعجب پرسیدم چه کار می‌کند، گفت برای مسابقه برنامه تلویزیونی پیامک می‌فرستد، اما حدود ساعت یک و نیم شب به بررسی گوشی تلفن همراهش پرداخته و با خواندن پیامک‌های عاشقانه‌اش، بشدت عصبانی شدم. وقتی هم عکس او را کنار مرد جوانی دیدم، کنترلم را از دست داده و با کارد آشپزخانه او را به قتل رساندم. بعد هم همراه پسر کوچکم به خانه یکی از بستگانم در تهران آمده و بالاخره تصمیم گرفتم خودم را تسلیم کنم. پرونده متهم برای رسیدگی به دادسرای محل جنایت فرستاده شد.

و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باید از زنا یاد می گرفت که با دیدن خیانت همسرشون اب تو دلشون هم تکون نمیخوره

من همچنان بی امضاء

آبجی آواتار ها
    • 905

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    اونم همین جا . . .
    راه های ارتباطی

عصبانیت یه لحظه هست درست همون موقع هم ذهن قفل میکنه و بدترین راه حل ها به ذهن فرد میرسه

مطمئنن اگه الان بریم ازشون بپرسیم پشیمون هستن از به هم زدن چند تا خانواده و داغدار کردن خانواده ها و مهمتر از همه اون فرزند کوچیک شاید الان متوجه چیزی نباشه اما بعدا معلوم نیست چه بلایی سرش میاد مادرش که فوت کرده وقطعنا پدر هم تا چند سال در زندادن باید باشن البته بسته به حکم هم داره

اگه همون موقع که عصبانی میشد میحیط رو ترک میکرد و چند ساعت با خودش فکر میکرد شاید الان تصمیم بهتری میتونست بگیره و پسرش مادر داشت

قبول دارم که کار خانمشون هم صحیحح نبوده اما اگه هر کسی بخواد اینجوری عمل کنه جمعیت به نیم میرسه و . . .

برچسب برای این موضوع