بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: احتمال پیدا کردن یک همسر بی عیب و نقص چقدر است ؟

Hybrid View

sara.it69 آواتار ها
    • 1,920

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    IT
    راه های ارتباطی

Icon140 احتمال پیدا کردن یک همسر بی عیب و نقص چقدر است ؟

آيا تا به حال به يك سيب بي عيب و نقص برخورد كرده ايد؟ شايد شما با يكي از آنها مواجه شده ايد، اما با اين حال هرگز نمي توانيد بگوييد واقعاً درون آن چگونه است مگر اينكه آن را از وسط نصف كنيد. شايد داخل آن فاسد و خراب باشد. وقتي شما سيبي را با يك يا دو لك بر روي آن مي خريد، آيا بريدن آن لك ها با يك چاقو ساده نيست؟
    لطفاً اشتباه برخورد نكنيد، من تنها دارم مي گويم كه شما هرگز نمي توانيد يك سيب عالي و بي عيب و نقص پيدا كنيد.
    بر همين قياس احتمال آن بسيار كم است كه يك مرد، يك همسر كامل و بي عيب و نقص ، يا يك زن شوهر كامل و بي عيب و نقص، پيدا كند. از چاقوي ذهني و روحي تان براي جدا كردن و از بين بردن نقاط بد و ضعف همسرتان استفاده كنيد و بعد از آن شما تا حدود 96 درصد او را كامل خواهيد يافت، به طوري كه باور آن برايتان مشكل خواهد بود.
    خوشبختانه خداوند چنان فكر و ذهن ما را خلق كرده تصورات ذهني و باورها و عادات مان مي تواند تا حدي با ارادة خودمان پاك شود و تغيير پيدا كند تنها آنچه كه ما مي خواهيم به ياد داشته باشيم مي تواند در آنجا باقي بماند. و اين عامل مي تواند منجر به خوشبختي در زندگي زناشويي تان شود.
    در بذل توجه، ستايش، تحسين و قدرداني نسبت به همسرتان خسّت به خرج ندهيد و سخاوتمند باشيد.

ما و مجنون درس عشق را از یک ادیب آموختیم
    او به ظاهر گشت عاشق،ما به معنی سوختیم...

mohandes_m آواتار ها
    • 376

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    شیراز
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    معماری
    راه های ارتباطی

جالبه بهش فکر نکرده بودم