سلام من در مورد درسایی که پیش نیاز درس دیگه هست سوال داشتم . اگه من مثلا درس 1 رو بیفتم که پیش نیاز درس شماره 2 هست ولی نخوام ترم بعد درس شماره 2 رو بگیرم باید حتما درس شماره 1 رو ترم بعد بگیرم؟ یا اینکه میتونم هر وقت که خواستم بگیرم و پاس کنم .
سلام من در مورد درسایی که پیش نیاز درس دیگه هست سوال داشتم . اگه من مثلا درس 1 رو بیفتم که پیش نیاز درس شماره 2 هست ولی نخوام ترم بعد درس شماره 2 رو بگیرم باید حتما درس شماره 1 رو ترم بعد بگیرم؟ یا اینکه میتونم هر وقت که خواستم بگیرم و پاس کنم .
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام
لطف کردید به سوالم جواب دادید ممنون.
سلام
منم يه سوال دارم كه به همين تاپيك مربوط ميشه .
من اين ترم آزمايشگاه فيزيك 2 را پاس كردم ، ولي نمره فيزيك 2 هنوز برام نيومده و خيلي به نمرش اميد ندارم و احتمالاً مي افتم . حالا مي خواستم ببينم اگه فيزيك 2 اين ترم پاس نشه ، نمره آزماشگاهش هم مي پره ؟؟؟ آخه كلي دردسر كشيديم واسه اين آزمايشگااااااااه .
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
به ادرس زیر مراجعه کنید
سلام دوستان.سوال مهمی دارم،من اگه یک درس پیش نیاز رو بیفتم ترم بعدش می تونم اون درس افتاده رو با پس نیازش با هم بردارم؟از چند نفر شنیده بودم اگه امتحان پیش نیازه رو بدی ولو بیفتی می تونی ترم بعد با پسنیازش برداری!اینجوریه؟
سلام خسته نباشید. من دانشجوی پیام نور هستم. من دو ترم پیش درس معماری کامپیوتررا برداشتم اما این درس را افتادم ترم بعد درس معماری رابا دروس سیستم عامل و شبکه های کامپوتری 1 همنیاز کردم اما دوباره معماری را افتادم اما دو درس دیگر را پاس کردم من این ترم دروس معماری و شبکه2 واصول مهندسی اینترنت را برداشتم می خواستم ببینم ایا می تونم درس معماری حذف پزشکی کنم یا خیر؟ لطفا هرچه سریتر پاسخ من را بدهید. با تشکر
کاربر محترم امروز هی از قسمت ارتباط با ما ایمیل تکراری با این متن ارسال کردین بنده جواب شما رو در ایمیل دادم ولی ظاهرا قصه فرستادن ایمیل شما همچنان ادامه دارد.
برای حذف درس نیازی به گواهی پزشکی نیست شرکت نکردن در سر جلسه به منزله حذف اضطراری است و اتوماتیک درس مورد نظر حذف میشود.
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید