یك متخصص تغذیه گفت: مصرف مواد غذایی حاوی كربوهیدرات مانند برنج، ماكارونی، سیب زمینی، نان و ذرت بوداده موجب كاهش استرس میشود.
پریسا ترابی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان، افزود: یك رژیم غذایی متعادل در حفظ سلامت و كمك به كاهش استرس اهمیت زیادی دارد.
وی گفت: برخی غذاها و نوشیدنیها در بدن تحریكات قوی ایجاد میكنند و مستقیماً موجب بروز استرس میشوند. از جمله كربوهیدراتها كه سبب آزاد شدن ماده سروتونین در مغز شده و ایجاد آرامش میكند.
این متخصص تغذیه افزود: از مواد غذایی حاوی كربوهیدرات میتوان به برنج، ماكارونی، سیب زمینی، نان، ذرت بوداده و كلوچههای كم كالری اشاره كرد و برای رهایی از استرس توصیه میشود معادل یك لیوان ماكارونی یا برنج یا یك عدد سیب زمینی تنوری مصرف شود.
ترابی اضافه كرد: استرس سبب ایجاد گرفتگی عضلانی و یبوست میشود. مصرف مواد فیبردار موجب تنظیم حركات دستگاه گوارش میشود به همین علت در غذای روزانه افراد باید حداقل 25 گرم فیبر وجود داشته باشد.
وی گفت: میوهها، سبزیها و غلات سبوسدار منابع بسیار خوب فیبر هستند. در وعده صبحانه، میوه مصرف شود و از غلات كامل و نانهای سبوسدار مانند سنگك استفاده شود.