سلام من فقط 25واحد برام مونده ميتونم اين ترم روترم اخر محسوب كنم 22 تا بگيرم ويه 3 واحدي معرفي به استادخواهش ميكنم به من كمك كنيد
سلام من فقط 25واحد برام مونده ميتونم اين ترم روترم اخر محسوب كنم 22 تا بگيرم ويه 3 واحدي معرفي به استادخواهش ميكنم به من كمك كنيد
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام
من این ترم 20 واحد گرفتم و 25 واحد دیگر فارغ میشم .
فارغ آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها :
مشکلی که هست اینه که حداکثر 24 واحد ترم آخر می دهند . نمیشه 25 واحد بگیرم ؟
مشکل دوم اینه که میگن چون یک واحد ( تربیت بدنی 2 ) میمونه بهم گفتند اصلا ترم دیگه ترم آخرت حساب نمیشه و 24 واحد هم بهت نمیدیم و باید 20 واحد برداری مگر اینکه معدلت بالای 17 باشه که عمرنات پتاسیم 17 بتونم بیارم .
مشکل سوم اینه که من ترم بعد پیشرفته 1 و 2 رشته حسابداری را میخوام هم نیاز کنم که اگر ترم آخر حسابم نکنند امکان گرفتن این دو درس با هم را ندارم و اگر بمونه برای تابستان نمره گرفتن بدون استاد و میان ترم از این درس واقعا سخت است . ( درسی که به عنوان سخت ترین درس رشته حسابداری شناخته می شود ) و با این حساب ترم اول سال دیگه که میشه ترم هفتمم به خاطر درسی مثل پیشرفته 2 به ترم هام اضافه میشه .
من الان این ترم 20 واحد دارم آیا میشه تربیت بدنی 2 را بردارم و بشه 21 واحد ( البته معدلم 17 نیست ) تا ترم دیگه هم با 24 واحد تمام کنم ؟
خلاصه یک راه حلی بدهید .
متشکرم
کسی پاسخ سوالات فوق را ندارد ؟