تاحال شده منصفانه به شخصیت پسرانگاه کنید؟؟؟بعضی هاشون میخوان خیلی پاستوریزه ابرازمحبت کنن ولی راهش روبلدنیستن!!!حساب ایناروازآدمای بی ادب جداکنید.اونافقط راهش روبلدنیستن اشتباهی یه چیزی میگن که بابی ادبی قاطی میشه اونارودریابیدومنصف باشید.یاحق
تاحال شده منصفانه به شخصیت پسرانگاه کنید؟؟؟بعضی هاشون میخوان خیلی پاستوریزه ابرازمحبت کنن ولی راهش روبلدنیستن!!!حساب ایناروازآدمای بی ادب جداکنید.اونافقط راهش روبلدنیستن اشتباهی یه چیزی میگن که بابی ادبی قاطی میشه اونارودریابیدومنصف باشید.یاحق
ای ی ی ی ی بابا بازم این بابا برقی اومد یه تاپیک داد و رفت دخترا رو با پسرا انداخت به جون هم
همه ی پسر ها پاستوریزه هستن ولی بعضی اشون زیادی موندن فاسد شدن وگرنه کارخونه همشون آک تولید میکنه
بابا برقی عزیز درست میگی ولی مشکل از دستگاه پاستوریزه برای همین خوب بیرون نمی یاد
جناب بابا برقی...
عرضم به خدمتتون سون استار اصل ماجرا رو رسوندن.والا پسرای پاستوریزه همشون تاریخ انقضاشون گذشته...یا کپک زدن،یا تلخ شدن،یا این شکلی شدن ....
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید
سلام بازه بابابرقی هستم
سلام.بازهم منم: بابابرقی.دخترخانوم خانوم خانوما این شکلکی که فرستادیدهمون که ظاهرابرق سه فازبهش وصل کردن و موهاش ازسیخ هم سیخ ترمیشه علی الظاهرازلحاظ فیزیکی بیشتر شبیه دخترخانومای محترمه تا آقایان عزیزکه احتمالابرق بابابرقی یایکی ازآقایان استحاله نشده هرچندثانیه یک باریه شوک جانانه ای بهش میده تاازتخیلات .توهمات ومصنوعات ذهنیش بیادبیرون وکمی تاکیدمیکنم فقط کمی باواقعیت وحقیقت به جوانب قضیه نگاه کنه والله تااونجایی که من اطلاع دارم این کپک زدنهاوترشیدنها بیشتردرمورد خانومهابه کاربرده میشه تاآقایون من که تاحالانشنیدم کسی بگه فلان آقاپسرزن گیرش نیومدترشیدولی به کرات این لفظ درمورددخترخانوهای ازجون عزیزترشنیدم شماهم شنیدیدمگه نه؟؟؟کافیه آقایون یه چندسال ناقابلی دیربرن سراغشون اونوقته که ...........بگذریم آخه اینجای قضیه خیلی واسه خانومای محترم دردآوروزجرآلوده اینجاست که دیگه ترشی هم بایدبیادپیششون لونگ بندازه.امیدوارم ازبابابرقی به دل نگیریدهرکاری کردم ازتلخی واقعیت کم کنم نتونستم جزواقعیت هم نمیتونستم بگم باورکنیداگه راه داشت دریغ نمیکردم اماچه کنم که هیچ راه دیگه ای وجودنداشت.یاحق.
خب : این پسرها رو باید خوب شناسای کرد !!!
افرادی به ظاهر مومن و متدین و خانواده دار و پسر فلان ... زیاده !!!! و از همین چیزا هزار خرابکاری می کنن و اخرش هم دنیال یه دختر بهتر ازخودشون میگردنن !!!!
اما پسرای که همش در محیط سالم خانواده ( پدر ومادر ) بودن و حال که نیاز به برقراری ارتباط به خانم دارن که به قول شما حرف عشقولانه وپیشنهادی رو بدن خطر ناکهههه ویاد یکمی بهشون راه و چاه رو یاد داد !!!
چرا که دختر جماعتی ها ...............
و اونی که بلد نیست بره با گروهی جرف بزنه و بخواد تبادل نظر کنه پس بهتره که سراغش نره : تا آماده بشه!!!!
دخترای زرنگ : وفهمید با این پسرا : روبه رو بشن : و اگه اونهم تمایل داشته باشه : اگه پسره راه هم بره وزمین بخوره میاد بلندش میکن خاک رو لباسش رو هم پاک می کنه و پسر خوب رو می قاپه !!!!!
چر که دخترا زرنگن ومی فهمه که این پسره یه انسان خوش قلب و دوست داشتنیه !!!! و میشه بهش دل بست !!! ولی استپ احتیاط !!!! عاشقی ممنوع !!!
الهی !!!!
پسرا چه دل پری دارن
نه واقعا اگر از دید منطقی نگاه کنیم نه شوخیامون ، به هر حال هم دختر بد تو جامعه هست هم پسر بد
و همیشه هم گفتن مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه
خوب با این اوصاف یه کمی اعتمادا کم شده و ترس از دورویی و بازی طرف مقابل زیاد
ولی آقایون مطمئن باشین اگه واقعا صادقانه پیش برید طرفتون هم خورده شیشه نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد
ایشالا همتون خوشبخت بشین ما رو هم به عروسیتون دعوت کنین