-
تو دانشگاه چه خبره؟؟؟؟
اگر از پسرهای پشت كنكور بپرسید برای چه میخواهند به دانشگاه بروند جواب حقیقی آنها این خواهد بود: دختربازی .
اگر از دخترها بپرسید: میگویند برای انتخاب شوهر .
حالا تكلیف اون خانواده بدبخت روشنه كه جوونشون را میفرستند دانشگاه كه مثلا درس بخونه!
میدونید توی محیط دانشگاه چه خبره؟
نه؟
پس اینو بخونید:
- سری به یكی ازخانه های دانشجویی پسرها میزنیم. سه پسر در گوشه ای مشغول پاسور بازی هستند و حسابی جر میزنند. آنقدر حواسشان پرت است كه یادشان رفته غذا بالای اجاق داره میسوزد.
- حال سری به خوابگاه دخترها میزنیم. سه دختر ساعت 12 شب ملحفهها را به هم گره زدهاند و از پنجرهی اطاق مشغول كشیدن پسری به اطاق خودشان كه طبقه دوم است هستند. ناگهان صدای آژیر پلیس كه از آن نزدیكی میگذرد میآید و دخترها از ترس ملحفه ها را ول میكنند. پلیس به طرف او میآید و چند روز بعد به پسرك میگوید ما اصلا شما را ندیده بودیم.
- سری به یكی از كافی شاپهای اطراف دانشگاه میزنیم. یك پسر و دختر كنار هم مشغول حرف زدن هستند. بعد از مدتی پسره با دادن قول ازدواج كردن دختره رو خر میکنه و شروع میکنن به حرفهای عاشقونه بعد از مدتی هم از هم جدا میشوند نه كك این میگزه نه اون.
- سر یكی از كلاسهای درس هستیم 4 پسر پشت سر دختری نشستهاند و با تلاش زیاد طوریكه نه دختره و استاد و نه بقیه دانشجویان بفهمند دارند با گچ پشت مانتوی دختره می نویسند (من خر هستم).
- ماه رمضونه دانشجویان. صاحبخانه پسرها دلش به حال آنها میسوزه و برای آنها سوپ میاره. پسرها بلافاصله سوپ را در ظرفی از ظروف خودشان خالی میكنند و برای دخترهای دانشجوی همسایه میبرند كه بله، اینو ما پختیم. دخترها فكر میكنند كه اینها دیگه آدم شدهاند و با تعارف سوپ را میگیرند. غافل از اینكه پسرها...
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید ![39](http://www.pnu-club.com/images/smilies/39.gif)
برچسب برای این موضوع