خوب ظاهرا نشد که بشه و من هم .....
دوباره باید بزنم تو کانال فاززززززززززززززززززززززز زززززززززززززز
حسابی دلم تنگ شده بود مخصوصا برای سرکار خانم راما ( ویژ ویژ ) .
مژژژژکم بشینید !!!!! کمر بندهاتون هم ببندید !!!!!
شما رشتتون چی بود ؟ ها حسابداری ؟ نمره شما 0 است : اعتراض هم جایز است :
من که یه سوال رو میگم : = 1 ولی چرا این بالا 2 تا سواله !!!!! ؟؟؟
.
و این عبارت
از نظر ادبیاتی رمز گشای شد !!!!!!!! ( = با رفتن زیر خاک ) خودت میشینی میشینی بابا برقی کابلهاش از زیر زمین رد میشه خودش رد نمیشه که !!!!!! خودت بشینی بشینی
ای گفتی !!!! روابط عمومی زنان نمیر !!!!!!
خوب این دوستمون می خواد یه چهل چراغ بزنه از نو انرژی حاج خانمها چرا که انرژی طبیعی ودوست دار محیط زیست هم هتسن و همچنین خدا پسند هم هست !!! بابا برقی دوستنون طبق قضایای نیوتن می گفت انیشتگ 40 تا موجود با توانای انرزی نامحدود داره : 39 تاش بریا زمستونهاش و 1 دونه هم برای تابستونهاش : عمل می کنه !!!!!!!
بنده خدا سوال کرد !!!! ولی بابا برقی واسا بی مرام تنهای سوار ماشین زمان شدی !!!! چه طوری رفتی عصر حجر ؟؟؟؟؟ الان قرن 21 هاااا به چه قرنی رفتی !!!!!! راستی زنهای اون دور با این دوره چه فرقی دارند
همون .................
لا اله الله .............. با زم این سرو کلش پیدا شد !!!!!!!!!
واسا دستم بهت برسه ........
نه عزیز : رفتم کفروند مژژژژکیم رو گرفتم !!!!!!! که حسابی بزنم پرپتوتون کنم !!!!!
ودورهای حسابی برای ویژ گذروندم !!!!
اهام اوهوم !!! بله داشتم خدمتتون عرض می کردم که رفته بودم خارج از کشوررررررررررر ( بمب ) وای مامانم اینا چی شد ؟ آسمون رعد وبرق زد !!!!! هوا بارونی شد !!!!
توی این مدت شما دخترای دانشگاره رو روانی تیمارستان و کوی وبیابون کردم و الان دارم میرم جایز نوبل رو بگیرم به خاطر همچین حرکتی !!!! وکتابی هم تالیف کردم چگونه از دست زنان زندگی کنیم !!!!!!
و بله بگم که تروریسم و اونای که بمب هستی دارن همینننننن زنها هستن اهای ملت های بی مخ این زنها رو خل سلاح کنید زمین و عالم آروم می گیره !!!!!!!
زیبا بودم :( مرسی ازلفتت ) و هستم : توپولویم توپولوووو ..... صورتی دارم مثل هولو شیرینم مثل نبات ..................
از اینترنت هم آپدیت ترم !!! من چه بابی اطلاعات می خواد دیگه از حاج گوگل نپرس از خودم بپرس !!!
به دخترا دوست نشن !!! به اشک
تمشاح گونه ( نه اون کونه باربی شما ) هاشون دل نسوزون...... این دختر جماعت رو ظریف بدونن ولی برای خراب کاری قدرتمند تر از یه کشور بدونن !!!!!
اصلا نیاز نیست نگاهشون هم کننداااا !!! خودشون می میرن برات !!!!
می گن دوستاااااا : ولی بادتون باشه که فقط ابزار اجتماعیشون نشی !!!!!! ( یه مور بگم بخندیم !!!!!!
یه دخملی !!!! هر روز می اومد میگفت آقای ..... پروژه پایان ترم میخوام : براش با دیتا بیس اس کیو ال و سی شارپ دادم که بره در راه خیرات مردان
!!!! ) شب و روز تو نت بود !!!! همون شبیییییییی که گرفتتتت براش آپلود کردم !!!! خدایششش همین که گرفت 1 دقیقا هم نشد خوب این که اینو و... خوب دستتتون درد نکنه من باید برم خداحافظ !!!!!!!!!
حتی نزاشت من خدا خافظیم رو بکنم !!!!!!! خوب خندش کجا است !!!!!!!!!
رفت بعد دوز اومددددددددددد اقاییییییییی اقاییییییییییییییی ببخشید این برنامه ای که نوشتید چه طوری اجرا میشه ؟؟؟؟؟؟؟
به چه زبانی نوشته شده ........
بند خدا کار به جای رسید که با شماره تلفن ثابتش زنگ زدددددد
از ثواب به این دسته از آفریدهای خوشگل خدا !!!!
کباب میشید در راه رضای خدا !!
راستی داتشتی می گفتید خونتون کجا است !!! تهران .... هیچی نگران نباش : میخوام اولین کوشک جنگ جهانی سوم رو بگم بیاد پیشت !!! کلاس دارههااااا .........
اخهههههههه ........... این دختره چقدر مهلبونه !!!!1 امو ... دختر مهلبون !!! به این راما بدجنسه بگو منو نزنه !!!! همش میاد میگه ویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژ ار پیشی ها هم بیشترتر منو میترسونه !!!!!!!
الان طوری شده به جای که پیشی بیاد تورو بخوره میگن رامااااا می خولتهتهااااااا !!!!!
مدیرت دق مرگ کردن دخترها رو هم به صروت افتخاری بهم دادن !!!!
ساکت بودم : آقا اجازه ؟!!! ما ساکت بودیم !!!دست به سینه بودیم آقا این حسن کچ همش حرف میزنه میگه جمعها هم بیا کلاسسسسسسسس .... خانم معلممممممممممممم نمره افضباتم رو بیژژژژژژ بدی هااااااااااااا ندی این مداد تو چشم فرو می کنم ..... نه گناه داری !!! دعا می کنم پولت شور بشه مامانیت بزنتت ........ باشه آفرین !!!! به من 20 بدی !!!! اهای اووهوی : با تو هم خانم معلم یادت نرهااااا .......
این کت و شفالللمممم رو داشتماااا ... ببین چقدر اوشگله ..... اگه تو خوب باژژژژژییها میدمش به تووووو
این مدت نبودم یه 2خمر خانمی پیدا کردن واسمون : ترم 7 : کامپیوتره :
معدلش هم 18.50 است !!!!!!! مارو خفت کردن واسه درس خوندن !!! خوب چی کار کنم آقا معلمها کیف نمی ده داشته باشی !!! خانم معلم داشته می بودمااااا همه درس ها رو 20 می شدم ....
جدااااااااااااااااااااا .................... بازم از اون خالی بندیهای دخترونه !!!! خانم ببخشید میشه باهاتون حرف بزنمممممممممم مگه نمی بینی اقا حلقققققققققققهههه توی دستمه !!!!!!
بعد که میای سراغش خفتش که می کنی : میگه ... ااااا .. ههههه ... اوووممممم خوب دروغ گفتم حلقه مامانم بود !!!!!!!!!!!!!
نگران دونستن ندونستنش نباشید !!! بیاد پیشه دایی خودم بهش همه چیز رو یادش میدم !!!
خوب شما کی ازواج کردید بچه دبستانی دارید !!! عزیز دایی کوچولووو اسمش چیه ؟
ما شاالله .... خدا حفظشون کنه !!!!!
چه قیامتی بشه الان !!!
خوش وخرم باشید : دوستدار همه شما : نگاه فردا .
یا علی ....