خطوط تیره اطراف چشم
چرا برخی دچار چشم‌ راکنی می‌شوند؟
برخی افراد علت سیاهی اطراف چشم را سن یا خستگی می‌دانند. درست است.
خواب ناکافی موجب تیرگی پوست می‌شود. با افزایش سن هم پوست اطراف چشم نازک‌تر می‌شود و راحت‌تر دچار تغییر رنگ می‌گردد اما آسم و آلرژی و ارث هم می‌تواند سبب تیرگی دور چشم شود.

بزرگی پستان در مردان :
بزرگی پستان در مردان به دلیل تولید بیش از حد استروژن در بدن مردان است. در پسران معمولا در دوران بلوغ بزرگی پستان ایجاد می‌شود اما معمولا بعد از گذشت چند ماه برطرف می‌شود.
بزرگی پستان در سنین سالمندی هم شایع است. برخی داروها، مشکلات کبدی و تیرویید یا سرطان هم ممکن است موجب بزرگی پستان شود. تعریق بیش از حد این مشکل در میان خیلی از افراد شایع است و حتی خیلی از افراد سالم هم دچار این مشکل می‌شوند. اگر چه تعریق بیشتر در صورت، ظاهر می‌شود اما تعریق معمولا در کف دست‌ها، کف پاها و زیر بغل بیشتر است.
درمان تعریق بیش از حد شامل داروی آلومینیوم کلراید، و بوتاکس تزریقی، برخی داروهای خوراکی و در مراحل آخر حتی جراحی است.

رشد موهای زاید:
رشد موهای زاید می‌تواند برای برخی افراد حتی خجالت‌آور باشد. موهای زاید معمولا بی‌ضرر هستند و عامل ژنتیکی دارند. دلیل دیگر آن می‌تواند ابتلا به نشانگان تخمدان پلی‌کیستیک باشد. در برخی موارد موهای زاید به دلیل ترشح هورمون‌هایی است که از سلول‌های سرطانی صورت می‌گیرد. درمان بستگی به علت داشته و شامل هورمون‌درمانی، برداشتن موها با لیزر و الکترولیز است.


تغییر رنگ ناخن‌ها:
چرا رنگ ناخن‌ها تغییر می‌کند؟ حدود نیمی از تغییر رنگ ناخن‌ها به دلیل عفونت است. تغییر رنگ ناخن به سبز ممکن است به دلیل عفونت سودومونا باشد، در حالی که قرمز یا سیاه شدن ناخن به خاطر ضربه‌ای است که به ناخن وارد شده است.
ناخن زرد بیماری‌ای است که با لنفوادم و بیماری‌های ریوی مرتبط است. اگر ناخن‌تان دچار تغییر رنگ شده حتما به پزشک مراجعه کنید.


قرمزی بینی :
آکنه روزاسه می‌تواند سبب قرمزی و تورم بینی و صورت شود. درمان نکردن آکنه روزاسه این قرمزی را بیشتر می‌کند. این حالت در مردان شایع‌تر از زنان است و ژنتیک نقش مهمی در این موضوع دارد. درمان در مراحل اولیه توسط پزشک از ایجاد این حالت کم می‌کند.


زدن چشم‌ها:
انقباض ناحیه‌ای که مژه‌ها روی آن قرار گرفته غیرقابل پیشگیری است اما امری بی‌خطر است. زدن چشم‌ها می‌تواند با استرس، خستگی و کشیدن چشم‌ها و خشکی چشم‌ها ایجاد شود اما زدن جدی و مکرر ممکن است به دنبال اختلالات عصبی ایجاد شود. اختلالاتی مثل نشانگان تورت. اسپاسم چشم‌ها معمولا خود به خود از بین می‌رود اما اگر پایدار باشد، باید توسط پزشک دارو درمانی شود.


سکسکه:
سکسکه یک انقباض غیرقابل کنترل عضله دیافراگم یعنی عضله تنفسی زیر ریه‌هاست. غذا خوردن سریع، نوشیدن مایعات زیاد و بلع هوا حین غذا خوردن می‌تواند از جمله علل سکسکه باشد. سکسکه معمولا خود به خود از بین می‌رود اما می‌توان با شیوه‌هایی مثل نگه داشتن نفس یا به اصطلاح حبس نفس، نوشیدن سریع چند جرعه آب یا تنفس در یک کیسه به سکسکه پایان داد.


تجمع ترشحات روی لوزه‌ها:
اگر چه این توده‌های بدبو می‌توانند بسیار ناراحت‌کننده باشند اما التهاب لوزه‌ها معمولا بی‌خطر است. تجمع باکتری‌‌ها و خلط سبب ایجاد بوی نامطبوع از گلوی شما می‌شود. شما می‌توانید با یک پنبه این خلط‌ ها را بردارید و اگر نمی‌توانید باید تحت درمان قرار بگیرید.