بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 12

موضوع: نگهداري مواد با روش کدبانو

Hybrid View

  1. #1
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    Icon19 نگهداري مواد با روش کدبانو




    نان

    نان را به قطعات منظم برش دهيد و در داخل کيسه پلاستيکي قرار داده و در فريزر قرار دهيد و در موقع لزوم به مقدار لازم نان را از فريزر خارج کرده و بگذاريد 10 دقيقه بماند يا مي توانيد آن را با حرارت کم گرم نماييد.





    من همچنان بی امضاء









  2. #2
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض زرشک

    زرشک را داخل فريزر قرار دهيد تا تازه بماند.





    من همچنان بی امضاء









  3. #3
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض کشک سائيده شده

    - کشک از جمله لبنياتي است که در هر خانه و آشپزخانه اي به کار مي آيد اما کشک ماده اي نيست که بتوان آن را بدون اينکه فاسد شود نگهداري کرد. اگر مي خواهيد هميشه کشک سالم در خانه داشته باشيد کشک ساييده شده را در کيسه هاي نايلوني ضخيم بريزيد و پس از اين که سر آن را بستيد در فريزر قرار دهيد و هر وقت به کشک احتياج داشتيد به اندازه نياز آن را چند ساعت قبل از مصرف بيرون بياوريد.
    - کشک ساييده را مي توانيد داخل جايخي ريخته و داخل فريزر قرار دهيد تا يخ ببندد. سپس آنها را از قالب جدا کرده و داخل کيسه فريزر ريخته در فريزر نگهداري و در موقع لزوم از آن استفاده کنيد.





    من همچنان بی امضاء









  4. #4
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض چاي عطري

    چاي را در داخل ظرف در بسته نگهداري کنيد و اگر از پاکت چاي استفاده مي کنيد سر پاکت را ببنديد و داخل کيسه پلاستيکي قرار دهيد. سپس در کيسه را محکم گره بزنيد تا عطر چاي باقي بماند.





    من همچنان بی امضاء









  5. #5
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض کيک و شيريني

    - شيريني تر: شيريني ها را در ظرف پلاستيکي کنار هم چيده و درب آن را بسته در فريزر نگهداري کنيد.




    - شيريني خشک:
    - براي اينکه شيريني خشک را مدتي نگهداري کنيد بايد از قرار دادن آن در جاي مرطوب خودداري کنيد.
    - اگر چند عدد برنج در جعبه شيريني بريزيد باعث ترد ماندن شيريني مي شود.


    - بيسکويت: براي نگهداري بيسکويت، داخل جعبه آن چند حبه قند بيندازيد. هيچ گاه بيسکويت را داخل يخچال، پاکت پلاستيکي يا قوطي غيرقابل نفوذ قرار ندهيد تا ترد و تازه بماند.




    - کيک ميوه اي: اگر قسمتي از کيک را خورده ايد و مي خواهيد بقيه آن را نگهداري کنيد، چند قاچ سيب کنار آن بگذاريد و با جعبه داخل يخچال قرار دهيد.





    من همچنان بی امضاء









  6. #6
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض رب گوجه فرنگي



    - براي اين که رب گوجه فرنگي تا مدتها تازه و خوشرنگ باقي بماند هنگامي که رب را در ظرف مي ريزيد روي آن کمي روغن بريزيد تا هوا به رب نرسد بعد ظرف را در يخچال قرار دهيد.
    - اگر از رب گوجه فرنگي موجود در بازار استفاده مي کنيد پس از باز کردن درب قوطي تمام محتويات آن را خالي کرده و رب گوجه را ترجيحاً در ظرفهاي گلي نگهداري نماييد. زيرا آب اضافي آن جذب ظرف شده و هرگز خراب نمي شود.
    - رب گوجه را در مکان خنک يا داخل يخچال نگهداري نماييد.





    من همچنان بی امضاء









  7. #7
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض هويج

    قبل از گذاشتن هويج در يخچال سر هويج را ببريد تا خشک و پلاسيده نشود. همچنين مي توانيد هويج را در صندوقي قرار داده و روي آن شن نرم و خشک بريزيد به طوري که هويج ها از هم فاصله داشته باشند. دقت کنيد که شن خشک بماند.





    من همچنان بی امضاء









  8. #8
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض لوبيا سبز

    - نگه داشتن لوبيا سبز خام يا نيم پز در فريزر تندي زننده اي به آن مي دهد. براي رفع اين عيب لوبيا را کاملاً پخته و سپس فريز کنيد.
    - اگر لوبيا سبز خريده ايد و براي نگهداري از آن در فريزر جا نداريد لوبياها را پاک کنيد، خرد کنيد و در يک شيشه دهان گشاد بريزيد و روي آنها نمک سرد بريزيد به طوري که همه لوبياها را در آب نمک غرق کنيد. با اين روش تا مدتي لوبياها سالم خواهند ماند.





    من همچنان بی امضاء









  9. #9
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض سير

    بوته هاي سير را بسته بندي کرده فريز کنيد . هنگام مصرف پوست آن را کنده و قبل از اينکه يخ آن باز شود خرد کنيد.





    من همچنان بی امضاء









  10. #10
    مژگان آواتار ها
    • 14,355

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    راه های ارتباطی

    پیش فرض بلال



    - پوست بلال تازه را بکنيد و با يک مسواک خيس از بالا به پايين آن را مسواک کنيد تا همه رشته ها از ميان دانه هاي بلال خارج شود. دانه ها را به کمک چاقو جدا کرده بخار پز کنيد سپس آن را بسته بندي کرده و در فريزر قرار دهيد.
    - بلال را به دو صورت پخته و کبابي مي توان مصرف کرد.
    - بهترين روش براي پختن دانه هاي بلال بخارپز کردن آن مي باشد.
    - در هنگام پختن دانه هاي بلال با آب از اضافه نمودن نمک خودداري نماييد زيرا نمک باعث سفت شدن آن مي گردد.





    من همچنان بی امضاء









صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •