طبق يک مطالعه جديد، کودکان مبتلا به کم خوني ناشي از گلبول هاي داسي شکل زماني که به سنين نوجواني مي رسند مصرف مواد غذايي مهم در آنها کاهش مي يابد و مراقبان اين کودکان بايد به اين نکته توجه داشته باشند.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از فيلادلفيا، محققان بيمارستان اطفال فيلادلفيا الگوهاي غذا خوردن 97 کودک مبتلا به بيماري گلبول هاي داسي شکل را مورد بررسي قرار دادند. اين کودکان در رده هاي سني 18 ماهه تا 18 ساله قرار داشتند.
اين مطالعه که در مجله انجمن رژيم غذايي آمريکا منتشر شده است، نشان داد که در تمام رده هاي سني کودکان مورد مطالعه مصرف ويتامين يي و دي، آهن، کلسيم و الياف در مقايسه با ميزان توصيه شده مصرف آنها پايين بود.
به نوشته اين مطالعه، سطح مصرف ويتامين a ، منيزيم و فسفر در کودکان بزرگتراز 9 سال زير حد مطلوب بود و بيشترين سطح کاهش مواد مغذي در ميان کوچکترين و بزرگترين کودکان در ميزان مصرف پروتئين، ويتامين سي، ريبوفلاوين (ويتامين ،(b2 ويتامين ب 12 و منيزيم ديده شد.
همچنين در جريان اين مطالعه که سه سال بطول انجاميد کاهش هاي شديدي در ميزان مصرف ويتامين ،b2 روي، کلسيم، منيزيوم و فسفور در ميان تمام اين کودکان ديده شد.
محققان گفتند، افرادي که از اين بيماران مراقبتهاي باليني به عمل مي آورند، بايد اهميت مصرف مواد غذايي و غذاها و تنقلاتي که موجب حفظ جذب مواد مغذي مناسب مي شود را مورد توجه و تاکيد قرار دهند.

آفرینش