خبرگزاری : معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پیام نور گفت: همایش علمی دانشجویان برگزیده جشنواره‌ها، ممتازین علمی، مولفان و مخترعان این دانشگاه طی روزهای 27 و 28 آبان ماه سال 1388 برگزار می شود.


به گزارش اخبار پیام نور ( ) : دکتر علیرضا دل افکار روز دوشنبه اظهار داشت: ۶۶۲ دانشجوی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه پیام نور که به عنوان دانشجوی ممتاز شناخته شده‌اند، طی روزهای ۲۷ و ۲۸ آبان ماه ۱۳۸۸ گرد هم می‌آیند.
وی افزود: از این تعداد، ۲۱۰ نفر دانشجوی مخترع، ۲۰۱ نفر دانشجوی ممتاز علمی، ۱۴۸ نفر دانشجوی پژوهشگر، ۵۸ نفر دانشجوی مولف و ۴۵ نفر دانشجوی برگزیده جشنواره‌های علمی هستند.
معاون دانشگاه پیام نور با اشاره به برگزاری همایش علمی دانشجویان برگزیده دانشگاه پیام نور ادامه داد: این همایش به مدت دو روز ادامه دارد که در روز اول، پنج میزگرد و تریبون آزاد با عنوان “میزگرد و تریبون آزاد مخترعین” ، “میزگرد و تریبون آزاد پژوهشگران”، “میزگرد و تریبون آزاد مولفین”، “میزگرد و تریبون آزاد ممتازین علمی” و “میزگرد و تریبون آزاد برگزیدگان جشنواره‌های علمی برگزار خواهد شد.
دل افکار تصریح کرد: پس از پایان روز نخست این همایش، برنامه روز دوم با حضور نماینده دانشجویان هر گروه که سخنران همان گروه نیز هستند آغاز خواهد شد و نقطه نظرات خود را در حضور مقامات مسوول اعلام خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهداف برگزاری چنین همایشی پرداخت و خاطر نشان کرد: این همایش به منظور شناسایی نسبی برگزیدگان دانشگاه پیام نور، تهیه بانک اطلاعاتی از دانشجویان برگزیده این دانشگاه، استفاده از نظرات آنها و انتقال آراء و افکار آنها به مسوولان برای پیشرفت کشور، معرفی برگزیدگان به سازمان‌های مرتبط با فعالیت‌ آنها و در نهایت آشنا شدن برگزیدگان با یکدیگر برگزار می‌شود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پیام نور درباره برنامه‌های حمایتی دانشگاه پیام نور از دانشجویان برگزیده گفت: بر اساس آئین نامه‌ای که در این دانشگاه تصویب شده است چنانچه یک دانشجو اختراع خود را در اداره کل مالکیت صنعتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت کند، شهریه ثابت دانشگاه از او برای مدت یک ترم گرفته نمی‌شود.
دل افکار ادامه داد: چنانچه یک دانشجو، اختراع خود را در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ثبت کند، ۵۰ درصد شهریه ثابت و متغیر به او تخفیف داده خواهد شد.
وی همچنین افزود: چنانچه یک دانشجو، اختراع خود را در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی به ثبت برساند، به میزان ۱۰ میلیون ریال از او حمایت خواهد شد و چنانچه اختراع خود را برای شرکت در مسابقات بین‌المللی ارسال کند، حداکثر ۲۰ ملیون ریال از آن دانشجو حمایت خواهد شد.

انتهاي خبر / خبرگزاري .IR