بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: جدیدترین عکس های شکیرا در لندن

Hybrid View

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

Icon13 جدیدترین عکس های شکیرا در لندن

تا چند روز آینده آلبوم جدیدش بطور رسمی منتشر میشه
    خواننده ی کامبیایی اصرار داره که او هنگام نوشتن ترانه ی جدیدش از این متحیر شده که زوزه کشیده و نفس نفس زده
    شی ولف به طور اسرارآمیزی به من الهام شد. من در استودیو درحالی که اون روز سرحال نبودم قرار داشتم سپس من منقلب شدم و به یه گوشه رفتم و ترانه و موزیک سینگل رو در عرض 10 دقیقه نوشتم!
    تصویر ماده گرگ یهو به ذهنم اومد و زمانی که من کمترین تصوری از اون داشتم، زوزه کشیدم و نفس نفس زدم.
    شکیرا همچنین پذیرفت که او شگفت زده شده از این که حرکات داخل ویدئو را فی البداهه ساخته اما به گفته ی وی: احساس ارتباط فیزیکی با ترانه ها مهمه.
    من در یک قفس هستم اما من می خوام نامیدی ام را از بودن در اون نشون بدم. من کمی برآشفته شدم، خودم رو وارونه آویزون کردم.
    خوشایند بودن شنودی، اولین تعهد منه. من همیشه تلاش می کنم تا با موزیکم به طور فیزیکی ارتباط برقرار کنم. من مجبورم یه واکنش فیزیکی رو احساس کنم چون اگه من نتونم اینگونه احساس کنم که می رقصم یا واکنش نشان میدم، اگه اونو اینجا در معدم، احساس نکنم، نمی تونم متوقف بشم
    شی ولف به طور اسرارآمیزی به من الهام شد. من در استودیو درحالی که اون روز سرحال نبودم قرار داشتم سپس من منقلب شدم و به یه گوشه رفتم و ترانه و موزیک سینگل رو در عرض 10 دقیقه نوشتم!
    تصویر ماده گرگ یهو به ذهنم اومد و زمانی که من کمترین تصوری از اون داشتم، زوزه کشیدم و نفس نفس زدم.
    شکیرا همچنین پذیرفت که او شگفت زده شده از این که حرکات داخل ویدئو را فی البداهه ساخته اما به گفته ی وی: احساس ارتباط فیزیکی با ترانه ها مهمه.
    من در یک قفس هستم اما من می خوام نامیدی ام را از بودن در اون نشون بدم. من کمی برآشفته شدم، خودم رو وارونه آویزون کردم.
    خوشایند بودن شنودی، اولین تعهد منه. من همیشه تلاش می کنم تا با موزیکم به طور فیزیکی ارتباط برقرار کنم. من مجبورم یه واکنش فیزیکی رو احساس کنم چون اگه من نتونم اینگونه احساس کنم که می رقصم یا واکنش نشان میدم، اگه اونو اینجا در معدم، احساس نکنم، نمی تونم متوقف بشم
    گفته میشه آنتونیو دِلا روآ نامزد شکیرا از ویدئو She Wolf و نوع پوشش شکیرا که زیادی بنظرش لخت بود ناراضیه

منبع هم که الهی شکر بصورت تابلو رو عکسا هست

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پیش فرض عکس های کنسرت شکیرا

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری